Komentāri: Liepniekam satraukumu rada Krievijas zaudējums konfliktā ar Ukrainu

īpaši stulbs

Liepniekam laikam taisnība... Tas laikam arī ir patiesais ASV un NATO mērķis. 39.likums no Roberta Grīna grāmatas 'Vara.48 likumi" - 39.Likumus - "Duļķo ūdeni, lai noķertu zivis".

28.feb 2022 Atbildēt
antivate

Tik tiešām stulbs, tāpat kā Ļipņieks. Viens kārtīgi nopērts vergs ir trīs nepērto vergu vērts

28.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde antivate

Varbūt tā arī... Jādomā, ka visi tie profesori, pie kuriem kādreiz studēju Valsts teoriju, Varas psiholoģiju, Vardarbības cēloņus un pamatus Socioloģijas ietvaros, ir tādi paši duraki. Žēl... :(

28.feb 2022 Atbildēt
antivate atbilde īpaši stulbs

Būtu nu pastudējis labāk verga psiholoģiju, tad zinātu, ka tas ciena pātagu un labu bozi!

28.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde antivate

Labi, pastudēšu!

1.mar 2022 Atbildēt
Lietussargs

Vismaz vienreiz tai trakajai tautai sāk pretoties liela dala valstu. Un ko ka Krievija nebūtu pazemota? Uztaisītu parādi sarkanajā laukumā un tad pa taisno uz Baltiju. Pietiek mums mī. st. Senči galvas nolika, mēs arī, ja vajadzēs.

28.feb 2022 Atbildēt
Ilona Ziedina

Ko tad sëdi šeit, tev jābūt ukrainā, viens jau atradās, būsi nr.2.Interesanti, te visi tā priecājas un bļauj sit utainos. A ko jūs no tā iegūsiet, nabadzību un pilnīgu fiasko.

28.feb 2022 Atbildēt
bc1ws atbilde Ilona Ziedina

Ja nesitīs tos utainos tagad, tad vēlāk tie nāks sist mūs! Un vari nemuldēt, ka tās muļķības, ka krieviem neko no mums nevajag!! Viņiem vajag gan! Viņiem vajag gan mūsu zemi, gan tautu pakļaut un iznīcināt!

28.feb 2022 Atbildēt
antivate atbilde Ilona Ziedina

Šovasar "bagāto" krievu tūristu, kam atsūkāt par 10 eiro, vairs nebūs, būs vien tev jāiet palīgā mamai traukus kafejnīcā novākt un grīdas mazgāt.

28.feb 2022 Atbildēt
Modris Striķis atbilde Ilona Ziedina

Ziediņa prostitūta kura baidās ka nebūs krievu klientu.

28.feb 2022 Atbildēt
Lietussargs atbilde Ilona Ziedina

jo es esmu sieviete un māte arīdzan, bet tu pārdevusies prosti..a, ej palaizi zoles savam saimniekam, varbūt grasi rubļa veidā atmetīs. Labi, ka daudzas valstis parāda īsto vietu, krievi kopā ar baltkrieviem un ziemeļkoreju lai lasās savā klubā tusēt. Kauns slepkavām!

28.feb 2022 Atbildēt
Vito

Putins un Co tieši ar to rēķinājās-rietumi sava pašlabuma dēļ necels iebildumus un viņš varēs darīt ko grib.Putins pārrēķinājās.Jā,mums nebūs kādu laiku labie laiki,būs daudz kas jāzaudē,bet vienreiz tam visam jāpieliek punkts.nekas nav mūžīgs,visam ir sākums un beigas.Par demokrātiju,par mieru pasaulē un par Ukrainu.Turamies un neņaudam!

28.feb 2022 Atbildēt
janis

Gudrītis Liepnieks

28.feb 2022 Atbildēt
mairita

ir vēl viena lieta - kas mums Latvijā var būt līdzvērtīgs Zelenskim, kam cilvēki ticētu un sekotu, kurš neaizmuks?

28.feb 2022 Atbildēt
Andris Ozols

Liepniekprāt (tāpat kā īpaši stulbajam) daudz labāk būtu, ja Ukraina jau būtu iekarota un pretestības nebūtu. Tas tikai liecina par šo personu finansēšanas avotiem. Var droši teikt, ka tie nāk no Krievijas. Arī iepriekšējā Liepnieka darbība par to liecina. Tādēļ šādu ļautiņu izteikumi jāvērtā tikai kā Krievijas propaganda!

28.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Rietumi vienojās, ka no Krievijas pat viņu zeltu neiepirks. Valūtas biržas pārtrauc darbu un līdz ar to beidzas finanšu līdzekļu aprite, kas noved pie lielu uzņēmumu beigām, darbinieku badam un izmisumam. Latvijā bēgļu no Krievijas būs vairāk nekā no Ukrainas. Nav garantijas, ka onkulis Sems nekavējoties attapsies viņus te pabarot un uzturēt. Par maz mums te policistu un zemessargu, kas spētu viņus atturēt no grautiņiem un pārtikas rezervju izlaupīšanas. Krievija tādu notikumu attīstību neparedz un pat domās nepieļauj. Kāds tad es vai Liepnieks krievu propagandisti!

28.feb 2022 Atbildēt
Modris Striķis

Liepniekam taisnība.Žurka putins ar visu savu kliķi iedzīti stūrī sāks cīnīties katrs par savu interešu aizsardzību,un kauties par izdzīvošanu.Deripatskis un pārējie miljardieri nevēlas atomkaru jo tad viņu miljardiem nav jēgas.

28.feb 2022 Atbildēt
antivate atbilde īpaši stulbs

Priekš pirmā miljona pietiks ložu un napalma un krievu marodierus vienmēr var pacienāt ar metanolu. Tie rīs visu pēc kārtas.

28.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde antivate

Tu pie Pabrika strādā..?

1.mar 2022 Atbildēt
antivate atbilde īpaši stulbs

Tiešām stulbs!!! Čekas kroplis, kurš lika žogu apkārt Brīvības piemineklim, kas dāvāja ienaidniekam Abreni, kas visu latviešu naudu gatavs atdos Vīzentāla biznesa projektam, kas Krievijā gatavotu un Latvijā, ienaidnieka aizmugurē, iesūtīto Ļoņku Kalniņu nosauca par patriotu, pirmais bučotu krievu tanku kāpurķēdes. Neiznāks, drīzāk, kopā ar citiem ienaidniekiem ar galvu jauks nost Pārdaugavas monstru.

2.mar 2022 Atbildēt
Strautmanis

Apetīte rodas ēdot. Par noziegumiem sods ir jāsaņem. Žurka ir iekritusi bedrē, ko raka citiem.

28.feb 2022 Atbildēt
Marts Lempurģis

Satraukts nav tikai liepnieks ,satraukts ir lembergs ,šlesers ,godmans ,kalvits ..... zzs kolektīvs .

28.feb 2022 Atbildēt
Strautmanis

Spiest vai nespiest kodolpogu ekonomisko sankciju dēļ... tas jau pilnīgi Hitlera kopija, kad tas juta galu. Ir vēl arī tāds scenārija variants, ka Putinu novāc kāds no galma.

28.feb 2022 Atbildēt
Laimdota Saliete

Noželojamais korumpants,Liepnieks jūtas nedrošs šaja situacijā jo viņa saimnieki var kļūt maksātnespējīgi...

28.feb 2022 Atbildēt
Juris Kukša

Jurģi ! Te es Tev piekrītu! Es biju tas, kas Tevi nosauca par Sirds stulbu ! Manuprāt -

uz ielas pie Krievijas vēstnīcības ! Rādīja TV 3. Ko Darīt ! Kāds izvarotājs - stāsta - atcēla par manu pantu ! nāves sodu ! Varošu ! Vai viņš stāstīja - man jānogalina, jo viņa var izstāsstīt - es izvaroju! Mani nenogalinās! Šajā teikumā ir daudz nepareizību!

P.S. Nemāku rakstīt!

Juris Kukša - P.K. 290768 - 12216

Skatos Karaulovu ! Jurģi pierādi ka esi gudrs! Nepeldi ! Kā Karaulovs!

28.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Mana Dārgā Krievija NEKO vēl nav zaudējusi. Jums te blēņas stāsta. Ukrainas denacifikācija notiks!

28.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Pohuj man kas tai Ukrainā,bet no tām kapitālistu sankcijām cietīs šitie mazie kolhozi,Lietuva,Latvija Polija, Rumānija, Igaunija,utt,krievam tas tā,ir šķidrāks ēsts,i tad nav pļūtīts...

28.feb 2022 Atbildēt
Modris Striķis

Krretīns kurmis sāka plūtīt.Šefam pļutinam draud nepatikšanas.

28.feb 2022 Atbildēt
Modris Striķis atbilde Tedis

Tedi,ja neapturēs pļutinu mums draudi daudzkārt pieaugs.

28.feb 2022 Atbildēt
antivate

Būs atrakcijas ar Krievijas decimāciju un daudzkārtējas

28.feb 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu traki gan. Pēc tādas loģikas ļaunumam nevajag pretoties. Pirms Otrā pasaules kara visiem vajadzēja pakļauties Hitlera gribai un upuru būtu bijis daudz mazāk. Vai tā ? Eh, Liepniek, Liepniek, es saprotu, ka gribas būt orģinālam, jo šis patreiz ir ejošs temats.DDD

28.feb 2022 Atbildēt
antivate

Pēc krievu iebrukuma Spānijā 1936. gadā, vajadzēja pēdējo krievu noslīcināt Japāņu jūrā un kara nebūtu bijis.

28.feb 2022 Atbildēt
Elisa Meijere

nedomāju, ka Putins tik viegli atkāpsies vai samierināsies ar sakāvi. Visas rietumu sankcijas un, tas ka NATO valstis apgādā Ukrainu ar ieročiem viņu vēl vairāk sadusmos un provocēs uz sīvāku cīņu. Gan mēs vēl redzēsim. Domāju vins ies līdz pēdējam. Neredzu vispār jēgu tām sarunām Gomeļā, ja PUtina mērķis bija atbruņot Ukrainu un nomainīt valdību, tad tagad Ukraina vēl vairāk pietuvinājusies ES un NATO. Iegūts galēji pretējs efekts, naids vēl tikai pieaaudzis. Kāds kādam tiešām var uzlaist drīz bumbu, ja kāda no pusēm nepiekāpsies.

28.feb 2022 Atbildēt
Janis Jonins

Zemiski pretīga nostāja, kurā aaaaaaaaaaaar lielu līkumu, savus viedokļus pauž prokremliskie 3,14.... kuriem es ieteiktu 3,14 ...uz krieviju...PADOMĀJIET TAK LOĢISKI.... KO ŠIE CILVĒKI PAUŽ/SAKA/RAKSTS!!!!!!... KA KRIEVIJAS IEBRUKUMS UKRAINĀ AR MĒRĶI TO OKUPĒT UN TUR NOTIEKOŠĀ MASU SLEPKAVOŠANA UN PILSĒTU BOMBARDĒŠANA IR TRAKA, BET PIEŅEMAMA....... JO NEVAJAG KRIEVIJU ''DZĪT STŪRĪ''... LAI VIŅI DARA KO VĒLĀS... JO TAS TAK IR BĪSTAMI !!!!!!!!!!!!!!!??????????????Nemaz nerunājot, ka jābūt pilnīgi debilam, lai nesaprastu, ka Ukrainas zaudējuma gadījumā, nākamie upuri būsim mēs ... BALTIJAS VALSTIS!!!!!!!!!! TĀTAD ŠIE GUDRĪŠI APGALVO, KA KRIEVIJA DRĪKST OKUPĒT ARĪ MŪS!!!!!!!!!!!!!?????????? Turklāt intervējot šādus ''gudrīšus'', VAJAG PĀRBAUDĪT VAI TIK ŠIS CILVĒKS VĒL 5 DIENAS ATPAKAĻ NEAPGALVOJA, KA NEKĀDA IEBRUKUMA UKRAINĀ NEBŪS , JO TAS NAV IESPĒJAMS, JO UKRAINA ''NEVIENAM NAV VAJADZĪGA'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............

28.feb 2022 Atbildēt
Leons Kokorevičs

Tedam ir pilniga Taisniba, (un jūs vecenes), sēdiet un berniem cepiet pankukas, nevis pirmslaicigi pļūtat jēlibas, krievam nav vajadziga latvija-baltija, tam ir vajadzīgs lai NATO (asv ar saviem rikluravejiem) neatrastos pārāk tuvu krievijai,,ja jus to saprastu un draudzetos ar viniem, tad tādu sūdu nebūtu, a tagad KRIVS ne tikai UKRAINU panems--ari baltijas valstis,,,RUMANIJU un UNGARIJU, A VARBŪT VISU EIROPU, 5 gadi atpaka;l jau par to brīdināja LEMBERGS,,gaidiet, kad jums ASV palīdzēs,,,HA HA HA, kariņs diez vai paspes aizlidot uz savu dzimteni, jo tur vinš kā NEIZDEVIES stratēģis, nav vajadzigs,

28.feb 2022 Atbildēt
Jānis Rožkalns

Paldies Dievam, ir arī smieklīgas un nevardarbīgas ainiņas karadarbībā. Kā jau plaši zināms, Krievijas armijai ir lielas grūtības ar degvielas piegādēm saviem tankiem, bruņumašinām un citām mašīnām, jo ir slikti sakari un daudz Putina armijas benzīvedējus sašauj uz Ukrainas ceļiem, kur tie deg ar lielu liesmu. Tā nu kāda rossijaņu okupantu tehnika apstājās, jo nav degviela. Krievvalodīgie paņēmuši benzīna kannas un iegājuši vietējā ukraiņu policijas iecirknī prasīt degvielu. Tur policisti viņiem uzlikuši roku dzelžus un apcietinājuši. ;)

28.feb 2022 Atbildēt
andris

Es lasu visus šos komentārus, es domāju ārprāts tādi gudrīši, stāsta tādus faktus ar tādām precīzām lietām gadaskaitļiem faktiem, es jums teikšu, Ruskij korabļ ijdi nahuj.

28.feb 2022 Atbildēt
Teva Vards

Vai dzirdēji, Ļiepnņieku nošāvja, kū, kū nošāvja?, kū vojadzēja tū nošāvja!

28.feb 2022 Atbildēt
Davina Claire

Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts 24 līdz 48 stundu laikā? Ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu pieteikties aizdevumam Novelty Finance.

Mani sauc Davina Klēra, es esmu finanšu direktore un arī finanšu konsultante. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu bankās vai citās finanšu institūcijās augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitingu vai citu iemeslu dēļ. Ikvienam, kurš meklē aizdevumu, es ieteikšu sazināties ar Novelty Finance, lai saņemtu aizdevumu, jo tā ir uzticama un uzticama aizdevumu kompānija, un jūs varat ar viņiem strādāt. Varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: noveltyfinances@gmail.com VAI sūtiet ziņu vietnē WhatsApp, izmantojot +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju.

NOVELTY FINANCE nodrošina finansēšanas risinājumus. Viņi piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Tie piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

Ko jūs saņemat, piesakoties Novelty Finance:

√ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.

√ Konkurētspējīgas procentu likmes (3% gadā)

√ Elastīgi atmaksas noteikumi

√ Iespēja ātrāk atmaksāt aizdevumu

√ Vienkārša apstiprināšana, ja nepieciešami papildu līdzekļi

√ Jums nebūs jāsteidzas atmaksāt kredītu, jums tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.

√ Nav slēptu maksu

Kā pieteikties:

Pieteikties aizdevumam ir ātri un vienkārši!

Ja jūs interesē pieteikties aizdevumam ar Novelty Finance un nepieciešama plašāka informācija par aizdevuma piedāvājumu, NOSŪTĪT E-PASTA E-PASTI uz (noveltyfinances@gmail.com) VAI sūtiet ziņu WhatsApp pa +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju un mutiskus ziņojumus. Noteikumi un nosacījumi ir spēkā.

1.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Mums šodien nav laika taviem kredītiem. Neuzbāzies!

1.mar 2022 Atbildēt

Komentēt