VIDEO: Ivars Godmanis savulaik uzstājās kopā ar slaveno "Queen"

© Lauris Vīksne/F64

Eirovīzijas gaidās, piedāvājam noskatīties, kā dzied un spēlē mūsu bijušie un esošie politiķi. Šajā video bijušais premjers Ivars Godmanis demonstrē savu talantu.

2008. gadā "Arēnā Rīga"» kopā ar leģendāro rokgru"Queen" un Polu Rodžeru pasaules rokmūzikas elitē debitēja toreizējais Ministru prezidents Ivars Godmanis.

"Queen" koncertu kopā ar citiem skatītājiem skatījās arī Ivars Godmanis. Taču visiem par pārsteigumu, koncerta noslēguma daļā I. Godmanis sēdās pie sitaminstrumentu komplekta un kopā ar leģendārajiem mūziķiem izpildīja Rodžera slaveno hitu "All right now", izpelnoties gan daudzo tūkstošu skatītāju ovācijas, gan arī "Queen" mūziķu atzinību, toreiz vēstīja ziņu aģentūra "LETA".

'

«Queen» ģitārists Braiens Mejs un bundzinieks Rodžers Teilors aicināja Godmani kopā ar viņiem izpildīt vēl kādu dziesmu, taču premjers, visticamāk, aizbildinājās ar sāpošiem pleciem un, skatītāju ovāciju pavadīts, pameta skatuvi.

Godmanis ar bungošanu salīdzinoši profesionāli nodarbojās jaunībā, kad ar šo arodu pelnīja naudu. 21.gadsimta sākumā viņš vadīja «Radio SWH» raidījumu par rokmūzikas saknēm.

2008. gadā «Queen» ar Rodžeru Rīgā uzstājas ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs savas koncerttūres «Cosmos Rocks» laikā.

Kā dzied un spēlē citi bijušie un esošie politiķi var redzēt un dzirdēt šeit:

VIDEO: Dziesma, pēc kuras bijusī Saeimas spīkere pameta dziedāšanas šovu

VIDEO: Pavļuts spēlē, Kariņš dzied

Slavenības

Populārais Kremļa propogandists Solovjovs savā ikvakara pārraidē nācis klajā ar prātam neaptveramu paziņojumu: ir jāatlaiž armijas virspavēlnieks! Tas nozīmē, ka ir jāatlaiž Putins, kurš ir Krievijas federācijas armijas virspavēlnieks.

Svarīgākais