Komentāri: Baiba Kranāte publisko vērojumus par potēšanas blaknēm

Elita Strazdiņa

briesmīga valoda....

26.dec 2021 Atbildēt
Sandra Šmate

Ne jau valoda, bet Tu bri........

26.dec 2021 Atbildēt
orinska

Man tieši tā pati atziņa

26.dec 2021 Atbildēt
orinska atbilde Sandra Šmate

Šmates kundze, tad Jūs esat īstā mērķauditorija.

26.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kur tad jāziņo? Tieši Pavļikam vai Nacionālajam veselības dienestam?

26.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jāgriežas novada domē ar iesniegumu.

27.dec 2021 Atbildēt
Oskars Berzils

Fb “Ievērojamu mājsaimnieču novērojumi virusoloģijā” ❣️

26.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

kā rodas tādi raksti uzreiz kovidfani pazūd

26.dec 2021 Atbildēt
Marite Pavlovica

nezinu kāpēc cilvēki klusē-laikam bail-tikai nevar saprast no kā.nomirt nav bail? zinu vairākus gadījumus. bet to ka pierādīt ka no potes praktiski nav iespējams,tas gan ir fakts.un tieši tāpēc jārunā,tikai tā var kaut ko panākt.UN BEIDZIET SEVI INDĒT UN NEPOTĒJATIES.

26.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Ieteiktu tev pārstāt veikalā pirkt pārtiku. Tūlīt pat! Nevajag indēties. Gaisu pilsētās (arī laukos) arī nevajadzētu elpot - tā ir inde. Mūsdienu apģērbus un apavus arī labāk nevalkā - arī tie ir indīgi. Vispār es tev ieteiktu izģērbties, ietīties dabīgas kokvilnas palagā un lēnām doties uz kādu nesaindētu zemes gabalu ekoloģiski nomirt.

26.dec 2021 Atbildēt
Sandra Šmate

Paldies par rakstu. Mes tā ļoti daudzi domājam un zinam neskaitāmus gadījumus, kad cilvēku vairs nav, viņi bija potējušies, kurš kovidu salasīja, kuram vecās kaites aizsauca debesīs, man tie ir konkrēti cilvēki, ne lauku klačas. Mēs esam pašlaik bezspēcīgi kaut ko mainīt. Te briest kaut kas no fašisma

26.dec 2021 Atbildēt
Inese Chipaane

Esmu - kā te nosauca - kovidfanātiķe (pēc antivakceru definīcijas). Vārdusakot, vakcinētā, kura piedevām novembra vidū saslima ar covid. Viegli gan. Tikai oža gan vēl ir minimāla. Bet fakts paliek fakts, ka ar šo slimību "aplaidu" mājiniekus. Arī vakcinēto vīru un vīra mammu, kurai 91 gads. Par vīra mammīti bija traki bali. Vecums. Sirds problēmas, asinsrites utt. Bez oksimetra mājās izslimot ir praktiski nereāli. Ja min pieļaujamais rādītājs ir 95, tad mammiņai bija pat 87! Ģimenes dr.brīdināja, ka, ja rādītājs zem 92 - ĀP un punkts. Slimnīca, jo plaušas iet bojā katastrofolos tempos. Bija, bija, ka es vīram saku - viss, jāsauc ātrie, bet viņš mani apturēja vienreiz un uz visu slimošanas laiku, sakot, ja mamma aizbrauks uz slimnīcu, viņa mājās neatgriezīsies. Labi, ka es pirmā izslimoju, un uz vīra un vīra mammas slimošanu biju jau "gurķītī." Tad mammīti es "dakterēju" pilnīgi intuitīvi. Tikko skābeklis zem 93-92, liku celties augšā, staigāt, veikt elpošanas vingrinājumus. Tikmēr istabu izvēdināju līdz pamatīgam vēsumam. Tad mammu gultā. Pamēru ar oksimetru - ir ok, 93. Nu tā mēs dienas trīs cīnījamies, līdz oksimetra rādītāji palika stabili. Kas ir savādi - gan man, gan vīra mātei (pote man Pfaizer, omei Moderna, vīram Jonson) vēl pēc divām nedēļām kopš izveseļošanās, spēcīgi sāp kreisā - potes - roka. Pamazām pāriet, bet vispār tas tā savādi šķiet. Ja man vaicāsiet, ko darīšu pēc pusgada, kad antivielas zudīs, tad atbilde ir - vakcinēšos. Es no statistikas parliecinos par to tikai pēc vieniem cipariem - cik vakcinētie un nevakcinētie ir miruši. Tā kā mirt negrasos, tad, jā, vakcinēšos. Priecīgus otros Ziemassvētkus!

26.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

tas mistiskais vārds ... antivielas. rada brīnumus,cilvēki tic 2 mēnešos radītai brīnumdzirai ,kuru pat nedozē atkarībā no cilvēka svara un vecuma.Pat lopiem pirms dur skatās uz lopa svaru un teļam nedur buļļa dozu.Vārdi ...izslimosi vieglāk,nomirsi vieglāk ,bet dur tikai.Tad uzrodas vispasaules labestība onkuļi un tantes kuri izstrādā brīnumdziru un dala to par velti,tad rodas tie ,kuri par velti potē,atbrauc,ielien pat pa logu ,bet tikai lai glābtu '' prioritāros'' 95 gadīgos nespējniekus,kuri dzīvi pūst no izgulējumiem un dzērāju bomzi Vaņku ,kurš dzer skūšanās losjonu un pat dod naudu,bet tikai lai glābtu no drausmīgā kovida.Visi tic vakcīnas dievam kaut gan slimo tāpat,slimnīcā tāpat,mirst tāpat un gatavi indēt sevi ar suslu,kuras saturs ir nezināms.Vēl izraisa pārdomas tas,ka cilvēki labprātīgi piekrīt durt to,par ko neviens neuzņemas atbildību.Ne ražotāji,ne pircēji,ne reklamētāji,ne dūrēji.

26.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzintis

Kovidfanam, kā vienmēr, verbālā diareja :)

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

ты дурак?

28.dec 2021 Atbildēt
Antra Grube

Kur tad ir tie Kranātes vērojumi? Kaut kāda daktera X komentārs un no tirgustantes Y noklausīts stāsts.

26.dec 2021 Atbildēt
Uldis Altens

Bišk' sāp muskuļi kājās un asinsspiediens pat bez zālēm, kuras man būtu regulāri jālieto, uz kādu brīdi ir pazeminājies - un tas viss kā pēc otrās Pfizer potes, tā arī pēc trešās. Vasarā pat pāris reizes krampji kāju tā pamatīgāk sarāva, kaut arī nekādu īpašo slodzi nebiju piedzīvojis. Un to visu pats vērtēju kā nosacītas blaknes no potes, jo pagrūti to saistību ir noteikt. Nāks izvērtēt riskus, kas labāk - vai Covid saslimšanas draudi, vai arī lēkšana nezināmajā ar iespējamām blaknēm no potēm

26.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Ārprāts cik šausmīgi neattīstīta, pat kropla valoda. Šādi vervelēt var tikai pilnībā deģenerējies narkomāns. Kauns! Būtu labāk izmantojusi iespēju paklusēt.

26.dec 2021 Atbildēt
Jurij Baklanov

esat pazīņojuši par blaknēm ?

26.dec 2021 Atbildēt
Sarmīte Bērziņa

Briesmīga, kļūdaina valoda, kāda viņa TV personība, viņai jādodas uz pamatskolu un jāsāk mācīties . Nezin kā viņa komunicē ar par joga tēmu, bet šajā rakstā pat īsti saprast nevarēja, ko viņa gribēja pateikt. Un visi, kuri šausminās par blaknēm, lai palasa jebkuru zāļu instrukciju, tur varēs iegūt informāciju, ka visas zāles ir ar blaknēm un diezgan ievērojamām blaknēm.

26.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

palasi kāds ir zāļu izstrādes un vakcīnu termiņš.Cilvēka zālēm aizņem 10-15 gadus,nevis pa laiku pa kuru govs pļavā paspēj tikai nomīzties.Piedodat,bet piem PSRS laiku zālēm nekad un neviens neteica ,ka neuzņemas atbildību par lietošanas sekām.Cik atceros vienmēr bij bērnu zāles,pieaugušo zāles un veterinārās vakcīnas un zāles.Nekad nebij dzirdēts,ka ar var durt gan zirgam.gan zīdainim vienu un to pašu.Cilvēki nozombēti ,jo tepat TR bij raksts,ka ir 1300 slimo slimnīcās no kuriem 400 fakcinēti.Divi varianti vai nozombēti ,vai idioti.

27.dec 2021 Atbildēt
Inese Zēberga

Kāds sakars te ar zālēm? Katrs cilvēks, palasot zāļu instrukciju, pats lemj, vai viņam tās zāles lietot vai nē un tāpēc jau viņam netiks liegta ieeja veikalā.Ar poti ir savādāk. Ja nepotēsies, netiksi ielaists veikalā.Piedevām lielveikalā, kur gaisa vairāk, vietas vairāk... Ne jau veseli cilvēki viņiem vajadzīgi, bet paklausīgi un viegli regulējami...

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Inese Zēberga

Inesīt man jūs žēl.Cilvēks sev lemj durt vai nē? Jūs tiko pamodāties???Vispār jau agrākos laikos zāles izrakstija ārsti nevis ko durt,ko fakcinēt izlēmi pats.Gripas laikā ari daudz vecu cilvēku mira,bet neviens tevi ārā nemeta no darba,ja atteicies no ļergas par kuru nedod garantiju,ka kājas atstiepsi vai neatstiepsi.Palasi cik mira no parastas gripas pirms korova-19.??Vikipēdijā rakstīts,ka ES līdz pat 75 000 gadā.Visiem pohuj bij.No AIDS mira 39 miljoni un mirst kopš 1982 gada un visiem pohuj.

28.dec 2021 Atbildēt
Artis Lankss

Tās visas zāles nevienam neuzspiež ar varu.

29.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Artis Lankss

😂😂😂

1.jan 2022 Atbildēt
Alexandra

Pilu díka , Latvijá , aizvien nevalkcinétiem indivídiem ,Ideáli bútu atgriezties viduslaikos pie mánticibas , bailém . Labák párcelties uz kapiem , neká izglábt sev dzívíbu .

27.dec 2021 Atbildēt
jānis

vecas sievietes vāvuļošana

27.dec 2021 Atbildēt
Skaidrite Selikova

Neizprotama valoda dažos izteicienos,kas par tautību šai kundzei un kāda ir LATVIEŠU valodas prasme Baibai Krantānei.

p.s.varbūt rakstot kļūdās!

28.dec 2021 Atbildēt

Komentēt