Pēc ceļojuma Kašeram bijušas grūtības atgriezties Latvijā

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Kaspars Blūms-Blūmanis (Kašers), viņa mīļotais vīrietis Jānis un Kaspara mamma pāris dienas izrāvās no ikdienas darbiem un devās ceļojumā uz Budapeštu.

Pilsētā tika izbaudīti gan ūdens prieki, gan gastronomiskas baudas. Izbraukts ar panorāmas ratu. Trijotne svinēja Kaspara dzimšanas dienu.

Dienā, kad bija jāatgriežas Latvijā, Rīgas lidostā no skrejceļa noslīdēja viena lidmašīna, lidosta tika slēgta. Trijotne Budapeštas lidostā uzturējās kādu laiciņu ilgāk nekā bija plānots, jo lidojums nepārtraukti tika pārcelts.

Kad nu beidzot bija tiks lidmašīnā un lidmašīna tuvojās Rīgai, tā tomēr dēļ slēgtās lidostas nolaistais nevarēja. Kādu laiku lidinoties virs Rīgas un Jelgavas, tika nolemts lidmašīnu pārvirzīt uz Varšavu. „Mums bija paredzēts, ka mājās būsim piektdienas pēcpusdienā, taču realitātē Rīgā ieradāmies vien naktī uz svētdienu,” norāda Jānis.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".