Komentāri: Pēc ceļojuma Kašeram bijušas grūtības atgriezties Latvijā

Dzintis

es tak teicu,ka TR ir pederastu pritons.....tādi raksti,šādi raksti ,apkārt vieni pederasti !!! DD Nu pastāstat,pastāstat ko dara tie kašeri,kad paliek divvientulībā ?Kā tās kakas stumda un pūš ādas flautā?? !! Tautai jāzin īsteno latviešu intīmās darbības!!! Varbūt video var parādīt ???žēl',ka caur kompi smaku nejutīšu !! Tāda skrobe!!!

14.dec 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Tikai nesaki, ka tev nepatīk anālais ar sievieti un nepatīk, ka viņa iepūš tavā stabulē. Atšķirība tikai tāda, ka viņa ir sieviete un no viņas drīkst to pieprasīt, ja?

14.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Roze Puķīte

Roze, palasi viņa komentus- gomosjachina biezā slānī. Vīrieši tā nerunā. Redz, par cilvēku var spriest pēc viņa teiktā, tas norāda viņa intereses. Lūk, ja Dzintim domās ir vienīgi sekss vīrietim ar vīrieti, tad ir, vairāk kā liela iespējamība, ka sievietes viņu tiešām neinteresē. Egodistoniskā seksuālā orientācija - kad homoseksuāli orientēts cilvēks nevar samierināties ar savu orientāciju, cieš no savām seksuālajām vēlmēm un visur, kur vien var, lamā homoseksuālus cilvēkus. Latents gejs.

14.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Roze Puķīte

Zinu,zinu,daiļajam dzimumam čurajamā ņemšana mutē ir lielas mīlestības izrādīšana,bet veči tādas vienkārši sauc par maukām.

14.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

Kas ir geju lentenis? Tu man visulaiku staigā te TR pakaļ ar nolaistām biksēm un mēģini izlūgties žēlsirdības aktu, un mani vēl sauc par pideru.Pats vienmēr tādus aizstāvi .Nez ko tas nozīmē ???

14.dec 2021 Atbildēt
josh

Cik pretīgi lasīt tādas riebeklības! Šajā rakstā nebija ne mazākā mājiena uz seksu. Bet tie, kuriem viss it kā “pareizi”, nekautrējoties atstāj pretīgus komentārus. Ja jūs zinātu, cik man ir bijis daudz piedzīvojumu ar jūsu vīriem un jums pašiem, jūs šausmās sastingtu un mēle nekustētos. Daudziem vīriešiem gribas piedzīvojumu ar savu dzimumu, tas nav nekas pārsteidzošs. Un daudziem tādi ir bijuši.

15.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde josh

pretīgs ir tikai divu vīriešu sekss un vēl pretīgāk,kad šitādi klauni regulāri visur publiski zīmējas un ķērc 1000 reizes ,ka viņus apbižo,apsmej ,un precēties neļauj!!! Sēdi skapī,pis dirsā ko gribi un neviens tev ar pirkstu nerādīs un sūdu maisiņus uz galvas nemetīs.

15.dec 2021 Atbildēt
Sandra Jansone

Kuru TAS interesēēēe!!! Beidziet jel par šo pāri! Baigās zvaigznes - Magone no kūtspakaļas Kašers nezinnokura šova uzradies, Dubska vēl kā balasts absolūtam stulbumam un aprobežotībai - katrā jaunumu informācijā !!! Meklējiet jaunas asinis!!!

14.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ir jau atrasts- Adriana Miglāne. Katru dienu raksts par viņas grūto bērnību.

14.dec 2021 Atbildēt
jānis

Latvijau nācās vēl dažas stundas iztikt bez viena dabas kropļa

14.dec 2021 Atbildēt
Tedis

Žēl tā kropļa mammas,gribēja tak jauku puisīti,mazbērnus paauklēt utt,a te pasīvais mēslu maiss kāsītis...

14.dec 2021 Atbildēt
josh

Noteikti gribējās, bet labām mammām gribas, lai viņu bērni ir laimīgi. Ja mamma brauca viņiem līdzi ceļojumā, domāju, ka viņai ar to nav problēmu.

15.dec 2021 Atbildēt
Sanita Milaša

Oh... Kaa man patik sie komentaari! Jaa... Man zel mammas... Bet nu sie abi kaku stumeji jau aknas sez. Nu tak pis viens otru, bet nelien virsu normaliem cilvekiem!!! 🙏

14.dec 2021 Atbildēt
josh

Tu viņus vispār esi dzīvē redzējis? Viņi tev nelien virsū, lien virsū prese, kura seko katram solim, un par kuru tu maksā naudu.

15.dec 2021 Atbildēt
Bruno Balgalvis

Lai tie pediņi dzivo-bet,kāpēc sūda zurnalisti,viņus visu laiku uzspiez-atvainojos-gan priekšā,gan pakaļa...

Zajebaļi.

Viņiem ētika,neeksistē...😎😔

14.dec 2021 Atbildēt
Sandra Zandberga

Vot šitie jau ievazā valstī tās slimības, jo vazājas apkārt. Nelaimīgie lāču dīdītāji. Viens otru d....ā drāzēji! Cerams, ka viņiem nekas nestāv un nekad dzīvē nestāvēs.

14.dec 2021 Atbildēt
josh

Sandra, es domāju, ka viņiem abiem ir lielāki un stāv cietāk, nekā tavam štucerim — alkānam.

15.dec 2021 Atbildēt
Sandra Zandberga

Latvija kļuvusi par zilo mauku sabiedrību, kas sevi reklamē ik uz soli un bojā jaunatni. Dievs viņus sodīs!

14.dec 2021 Atbildēt
josh

Sandra, ja tu zinātu, ko saka Dievs, tu šos vārdus neteiktu, jo par tiem Dievs sodīs tevis. Ej un izsūdzi savus grēkus.

15.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde josh

Jēzus arī gulēja ar puišiem. Trakums. Ko var gribēt no parasta zilīša.

18.dec 2021 Atbildēt
V.B.

cik viņš maksā par šiem rakstiem lai gozētos 'slavas saulītē', tiešām viena no LV netradicionālajiem aizkavēta nokļūšana mājās ir ievērības cienīgas ziņas?

15.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Mums te, Jēkabpilī, atklāti sakot, bija vienalga, vai Miņins ar Kašeru bija Budā vai Peštā, jo te viņu trūkumu neviens pat nenojauta.

15.dec 2021 Atbildēt

Komentēt