Komentāri: Liepnieks nosauc datumu, kurā Krievija iebruks Ukrainā

Gilberts Mats

Lemberga kungu ar Ādamsona kungu ar derētu atbrīvot.

Pie reizes, pie visām zobu sāpēm, par spīti lezbim Rinkēvičam, lutausei Golubevai, pieneņpūkai Levitam.

1.dec 2021 Atbildēt
antivate

Krievu militāristu čekista šinelī, Ādamsonu, nobeigt pēc vislabākām NKVD tradīcijām un tevi pie viena. Neviens, kurš labprātīgi uzvilcis krievu uniformu, nedrīkst nosprāgt mājās savā gultā, tam nedrīkst palikt neviens vīriešu kārtas pēcnācējs un tā līdzskrējēji labi izskatītos uzmaukti uz mietiem.

1.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Tak visi bļauj ,ka 7 gadi kā iebrukuši Donbasā.

1.dec 2021 Atbildēt
Andris Saulīte

Dombass nav Ukraina -- Donbass ir Mazā Rūra --- 1 no 5 planefas indusrfiju inegrējošiem cenfriem--- Krievijas rūpniecība līdz Urāliem ap Donbasu infegrējas-- Balkrievija ,BalFija, drusku no Ausfrumeiropas -- Donbass--ir 20 % no planefas sfrafeģiskā un resursu pofenciāla --- Ohujeļi jūs??? Krieviju gribat APLAUPĪt ----NEIZDOSIES -- EIROPA ir plikdirsaina kā pēc Hitlera -- Rūra nevelk 450 miljonīgo ES --Briti aizpisāas ar visu Birmingemu-- Jeņķu SanFrancisko zona un drusku ga Deritas upi arī nekas daudz nav -- Krievijai ir Donbass un Kuzbass --40% planētas poenciāla ir gana laI JEBKURAM vietu ierādītu --- VNK murgot nevajag plikdirsainajiem Rieumniekiem

1.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Vispār jau vajadzētu vienreiz atrisināt Ukrainas problēmu. Arī Baltijas vastis pieķert pie reizes. Visticamāk, ka tad beigtos arī lielais teātris ap Uhaņas, nē, tagad Dienvidāfrikas vīrusu, kuru izlaida mežoņu rokās nodotā sliktā veselības organizācija. Tomēr es ticu, ka Vladimirs labāk zinās par mūsu Jurģi, ko, kad un kad darīt. Man liekas, ka šim Tvitera komentāram, kurš pārpublicēja NRA, piemīt tāds provocējošs raksturs.

2.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

23.12.? Noteikti ne, jo tad vēl visi būs pie normālām spriest spējām. Ticamākais datums ir 01.01.22. tad visus mocīs trakas paģiras pēc veiksmīgām, Jēzus Kristus dzimšanas dienas un Jaunā gada iestāšanās, svinībām.

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kāpēc Krievijai būtu jāuzbrūk Ukrainai? Kāpēc būtu jākaro ar brāļu tautu?

2.dec 2021 Atbildēt
Rolands Savickis

Krieviem nav brāļu tautas,ja nu vienīgi čečeņi ar Kadiškinu priekšgalā un BATJKU plānprātiņu.

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ukraiņi ar krieviem ir daudz brālīgāki nekā latvieši ar lietuviešiem.

2.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde īpaši stulbs

Ja esi dienējis PSRS armijā ,tad varbūt atceries,ka lietuvieši pat 89-91 gadā pret letiņiem nebut neizturējās draudzīgi,viņi pat izrādija savu negatīvo attieksmi un to neslēpa.Nekādas Baltijas tautu draudzības nebij,pat smakas no tā.

2.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Čečeni nekad nav mīlējuši krievus,nestāsti pasakas.Tas Kadiška ir Putina ieliktenis un danco zem viņa stabules ,jo tiek piebarots $$$$$.Ja sāktos Čečenijā atkal karš pirmais kam grieztu galvas, tad tas ir krieviem.

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzintis

Manā gadījumā tā nebija. Mēs, latvieši, ar lietuviešiem labi sadzīvojām, Es, kā 1/4 igaunis arī ar igauņiem labi sapratos. Viņi gan turējās vairāk savrup.

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja krievi iebruks Ukrainā, ukraiņi pretosies, bet moldāvi, izmantojot jucekli, momentā atbrīvos Tiraspoli.

2.dec 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Vispār jau Krievija sen ir iebrukusi Ukrainā, tikai pasaules reakcija, neļauj to pilnībā okupēt.

2.dec 2021 Atbildēt
Igors Belkovs

Liepniekam laikam nav vairāk naudas un cer ar tādu prognozi nopelnīt kādu centu. Varbūt Sorosa papam vajadzēja palūgt. Ej ,Liepniek, pie savējiem uz Mozaīku pastrādā par... šveicaru 😉Rakstīt fantāzijas vajag tā, lai neaizskartu lasītāja patērētāja tiesības. Nu gluži kā kādas ''krievu otrās atnākšanas liecinieku" sektas adepts. Liepniek, sektanti vienmēr ir garlaicīgi, esi taču kreatīvs, progresīvs un moderns! 🤣 Esi uzmanīgs ar tiem ''gudrajiem cilvēkiem'' pasēžot. Jau iedēstīja tavā galviņā ''prognozi'' Tu jau nevari zināt, varbūt tas kāds provokātors, putinoīds vai vienkārši kādas sektas vadonis vai preču izplatītājs. Un es ceru ka būs arī raksts par to kāpēc ''Lielā Krievnākšana'' nenotika gadījumā ja būs tāpat kā Latvijai sola jau gadus 20 to ''krienākšanu'' visvairāk protams pirmsvēlēšanu laikā. Prozit!

3.dec 2021 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Šodien jau 24.decembris... Kur ir tas tavs iebrukums, jurģīt?

24.dec 2021 Atbildēt

Komentēt