Komentāri: Kristians Rozenvalds: Man palika baisi, ko raksta par Šimku

bezkaunīgais sivēns

Tāda ir tā postpadomju demokrātiskā domāšana, jo nevar un nevar atteikties no "vienīgā, pareizā" viedokļa, kas, protams pieder runātājam. Patiesībās labad jāpiebilst, ka minētais sindroms plosās visos sabiedrības slāņos , sākot ar Saeimu, valdību, noslēdzoties Rīgā gājēju tunelī (razģivalkā).

1.dec 2021 Atbildēt
Velta Bērtiņa

Pilnīgi piekrītu. K.Rozenvalds pareizi raksta.

1.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

K.Rozenvalds pareizi runā, bet neba visi tie kretīnisko komentāru rakstītāji tā arī domā. Drīzāk viņiem ir dusmas pašiem uz sevi, ka pakļāvušies vai bijuši spiesti pakļauties "brīvprātīgai" vakcinācijai, un apskauž Šimkus par viņu patstāvību.

1.dec 2021 Atbildēt
Una

Arī manas domas- nesapratne pat ne par šiem nejēdzīgajiem ierobežojumiem- ka pianists ar negatīvu testu ir bīstams vakcinētai publikai, bet jo īpaši- par mūsu tautas aprobežoto domāšanu... un šiem vājprāta komentāriem!

1.dec 2021 Atbildēt
Courtney Glove

Paldies Kristiānam Rozenvaldam!

Paldies Benam Latkovskim!

No sirds atbalstu Vestardu Šimkusu!

Puiši, paldies, ka esat!

1.dec 2021 Atbildēt
Anita Loze

Tieši tā!

2.dec 2021 Atbildēt
Antars

Visu cieņu, Vestard, cīņa vēl priekšā! Turies!

1.dec 2021 Atbildēt
evalds

Vai kāds uzzinās vestardu(a) domas, elpojot caur skābekļa masku?

2.dec 2021 Atbildēt
Rašidds UL

Kristiān Rozenvald. Mums ir demokrātiska valsts. Šimkusam ir drosme. Bet Tu esi mēsls,ja vari kritizēt cilvēkus, kas nedomā kā tttu ar mazo burtu.

1.dec 2021 Atbildēt
Inta

Tavs domāšanas veids ir stipri zem 0. Baigais demokrāts, iemācies nospiest vienu taustiņu uz klavierēm un tad vari vērt savu smirdošu muti, šitais citu neko nemāk kā uz poda sēdēt un telefona taustiņus spaidīt.

2.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Man savukārt kļūst baisi, lasot no nezin kāda pakaļas cauruma izrauta Kristiāna Rozenvalda komentārus. Ko Kristiņš māk darīt? Neko, pilnīgi neko, izņemot tupu vaukšķēšanu. Bet diemžēl šajos laikos tādiem apsviedīgajiem, bet ne pārāk gudrajiem visas durvis vaļā. (Kara gadījumā gan nosprāgs pirmais badā).

2.dec 2021 Atbildēt
Courtney Glove

Jautājums nav par Kristiņu, bet par mūsu tautas intelekta koeficentu. Jebkurš pasaulē atzīts mākslinieks ir gan Tautas, gan arī Valsts pārstāvis. Šai gadījumā Šimkus pārstāv mūsu valsts kultūras darbinieku eliti...

Kāda ir tautiešu reakcija? Apmēram tāda, kā 19.gs līdz dzimtbūšanas atcelšanai. Tad jau nav brīnums, ka "valdība" mūs vada kā lopus, jo tas darbojas! Šimkus šinī gadījumā pārstāv augstāko mākslu, bet tautai un vēl jo vairāk - valdībai - būtu tas jāatkodē, ja vien viņiem pietiek smadzeņu. Paldies vēlreiz Kristiņam par šo aktualizēto jautājumu. Vestard, es Jūs cienu un atbalstu! Esmu tādās pašās domās, kā Jūs!

2.dec 2021 Atbildēt
Anita Loze

Tfū, Ilze, kauns lasīt!

2.dec 2021 Atbildēt
Ija

Ļoti zema līmeņa komentārs, Ilze. Naids tā vien lien no katra teikuma ārā.

2.dec 2021 Atbildēt

Komentēt