Komentāri: Apinis atklāj, ko patiesībā domā par "lokdaunu"

Oleg Golovcik

Kaadu ,,dziesmu,, Apinis dziedaas,kad jau naakamaa gada saakumaa shii kovidafeera sabruks ar visaam juridiskajaam konsekvenceem attieciibaa uz shii nozieguma iistenotaajiem ? Mums lika ? Mees ticeejaam ?

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kovid afēra???

Tā nevar sabrukt, jo tādas bijis nav.

Bet Covid apturēs vakcinācija. Daudzi antivakceri mainīs savas domas un vakcinēsies, bet daudzi arī nomirs kā godīgi un lepni antivakceri- slimnīcā, smokot nost, lūdzoties pēc vakcīnas.

Tikai loģiska prognoze nākamajam gadam.

1.nov 2021 Atbildēt
Irena_ieva atbilde Dzēsts lietotājs

Kā tevi nabagu ir nozombējuši,ka pat smadzenes tev atmiekšķējušās:))))=ovid afe kritīs un maskas arī un,kā žurkas muks tie kuri bija iesaistīti visā tajā!!

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Beerdrinkers Von Kowelenz esi smagi ar prātiņu apdalīts un murgo par septiņiem, pīķa proteīns darbībā.

1.nov 2021 Atbildēt
Arturs Kukuls atbilde Dzēsts lietotājs

Nepird tūrē! Kam jānoslīkst to Nenošaus. Zviedri nelikās ne zinis par šito afēru, un vai beigti? Mazāk ziņas skaties un smadzenes pieslēdz, ja ir

1.nov 2021 Atbildēt
Valdis Berzins atbilde Dzēsts lietotājs

Ko tu tur idiot gvelz,pats pec pusgada vēzi dabusi

2.nov 2021 Atbildēt
Лана Ко atbilde Dzēsts lietotājs

Dievs lai dod jums īlgu dzīvī. Bet ar latvijas pensiju🤣🤣🤣

2.nov 2021 Atbildēt
Agris Dundurs atbilde Dzēsts lietotājs

Vakcinēt vajag ,vislabāk no pakaļpuses,tad jums atrāk pieleks,kas notiek pasaulē 😂😂😂

3.nov 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Nav ticams, ka tik neprofesionāla, nezinātniska, šarlatāniska, melīga, konjunktūristiska, aloģiska, juceklīga, bezprātīga būtu attieksme pret epidēmiju vai pandēmiju, teiksim, XX gs. pirmajā pusē. Toreiz veselā saprāta trūkums valdības un jebkura dzīves segmenta pārstāvja darbībā bija rets izņēmums, kas tūlīt tika nosodīts un izlabots. Latvijā veselais saprāts vēl pulsēja 90.gados, kaut gan jau tolaik tautas lielākā nelaime bija personību trūkums. Visur nostiprinājās pelēki apiņi.Turpretī 13.Saeimas vēlēšanas 2018.gada 6.oktobrī strikti ievadīja debilisma laikmetu Latvijā. Demogrāfiskās pārejas šaušalīgā mentalitāte nosaka visus sociālos, radošos, ekonomiskos procesus. Tāpēc nav nekāds pārsteigums nespēja kategoriski nodalīt vakcināciju kā medicīnas lepnumu no obligātās vakcinācijas ar tās cilvēciski noziedzīgo būtību, politiķu amokālo tirānismu un valdības diskriminējošajiem lēmumiem pret veselajiem cilvēkiem. Toties ir ticams, ka pielīdēji varai ir bijuši visos laikos. Tiesa, katrā laikmetā pielīšanai bija atšķirīgs rezultāts. Pēcpadomju Latvija balstās tikai uz pielīdējiem, un Apiņa kungs to var pilnā mērā apstiprināt. Tikai ārsts-pielīdējs var atbalstīt 'lokdaunu" cīņai pret respiratorisku infekciju.

1.nov 2021 Atbildēt
Kārlis

Sēdēs visa iekšlietu struktūru vadība un katra amatpersona, kura pildīja nelikumīgās pavēles! Žēl tikai, ka viņi stulbi kā auni un nespēj paskatīties vēsturē, ka Nacistiskajā vācijā tā jau reiz notika! Tur pat karājās ļoti daudzi!

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Karājas tev puņķis pie deguna un sūds no pakaļas:)

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Beerdrinkers Von Kowelenz tev pimpis karājas un neceļas nekad.

1.nov 2021 Atbildēt
Velta Reishofa

Un kas tad būs tie sodītāji?

Dzīvi palikušie potes pretinieki? Kaut kāds murgs😡😡😠

2.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Antivakceri, esiet tak konsekventi! Ja Covid nav un vakcīnas ir inde, kuru nevakcinēsiet (jo Covid nav), tad, saslimstot, nebrauciet uz slimnīcu, atsakieties no mediķu palīdzības!

Nomirstiet lepni paceltu galvu, kā tas godīgam antivakceram pienāktos.

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Beerdrinkers Von Kowelenz - katrs sūds te neregulēs. Tak, mērgli, labi zini, ka ātrie pierunā braukt uz slimnīcu, bet tur cilvēki mirst nepareizas ārstēšanas rezultātā.

1.nov 2021 Atbildēt
Ironic Bee atbilde Dzēsts lietotājs

Ar varu nevienu neved. Pierunājot 😁

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Ironic Bee

Un kā vēl ved, ar gaismas mūziku.

1.nov 2021 Atbildēt
Olga Un Raivis Girgini

Tāpat arī tu, ja esi vakcinējies nepiesārņo slimnīcu, jo vakcīna taču glābj.Nav ko lieki vietu aizņemt slimnīcā.

1.nov 2021 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Tu kretīn par manu naudu vakcinējies un vēl murgosi?Atbrauc visas savas švakcīnas adošu,lai tavā debilajā bietē iepotē.

1.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Olga Un Raivis Girgini

++++++++

1.nov 2021 Atbildēt
Viesturs Kondratjevs atbilde Dzēsts lietotājs

Tagad skaņas ātrums ir ātrāks par gaismas ātrumu! 🏟️⛲🧭🏕️🌼⛪🌅⚓

3.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ļoti, ļoti aizdomīgs ir infekcionista Dumpja apgalvojums, ka mēs visi ar Corona vīrusu būsim inficēti. Pat kādreiz ar mēri un lepru visi nesaslima.

1.nov 2021 Atbildēt
Marcis

Tu stulbas neta idiots un antivakseris Dumpim ir 100% taisniba un tas lai Apinis nemuld,un ja grib ka ko darit lai iet politika un tur komande un neta visi ir baigi gudrie..

2.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Man izskatās ka Marcis ir tevī ieķēries,kur tu komentē tur šis klāt.

2.nov 2021 Atbildēt
Melānija

Nu ko tas Apinis te atkal runā,premjers jau atvainojās vakcinētajiem,kad arī viņiem ir šajā situācijā jāievēro tādi paši moteikumi,kā nevakcinētajiem.Un tas jau ,diemžēl,ir tāpēc,ka ir tik liela saslimstība,jācieš visiem.

1.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

No kurienes tev zinaat par lielo saslimstiibu!?

2.nov 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Pietiktu aizvērt veikalus , un kur tad Tu iesi,ja veikals ciet??? Stulbeņi. Un pastaigas ir obligāti vajadzīgas. Un tie,kuri beidz darbu vakarā, nevar pastaigāties. Pilnīgi auni tie trīs vīri LKP , gluži kā Latvijas Komunistiskā Partija, tikai šoreiz, LEVITS KARIŅŠ PAVĻUTS.

1.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tie,kurus tu nosauci-nav nekas.Vini izpilda paveeles!

2.nov 2021 Atbildēt
Ivars Odiņš

kādus vārdus čukstēsi ja tev pašam uzbruks šī afēras slimība un nevarēsi vairs paelpot?

1.nov 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Pasaulē un tajā skaitā burvīgas dabas apveltītajā Latvijā ar antropoloģiki neadekvātu miljonu turpinās unikālā divkauja starp meliem un patiesību. “COVID-19” pandēmija nav iedomājama bez meliem un patiesības slēpšanas. Pandēmijas laikā ir melojuši visi – medicīnas darbinieki, zinātnieki, politiķi, garīdznieki, mākslinieki, rakstnieki, publicisti, eksperti, analītiķi, mediji. Turklāt meloja pasaules visās valstīs. Tas ir šaušalīgi unikāli! Cilvēces vēsturē pirmo reizi meloja visa cilvēce. Meli ieguva planetāri globālu vērienu. Tā agrāk nekad nebija. Pandēmijas pirmajos mēnešos 2020.gadā meli nesastapās ne ar kādu pretestību. Patiesība tika teikta un rakstīta galvenokārt no 2021. gada. Arī patiesība ieguva planetāri globālu vērienu. Tādējādi melu un patiesības divkauja kļuva unikāla – aptvēra visu cilvēci. Tiekamies ar planetāri globālu spēku divkauju. Diemžēl pretstāve nesola patiesības uzvaru. Divkaujā patiesība nebūs uzvarētāja planetāri globālā līmenī. Uzvara būs tikai relatīvi lokālā līmenī – dažās valstīs. Cilvēces stāvoklis nav labs. Cilvēces vienu daļu (eiropeīdus) posta demogrāfiskās pārejas sekas – izmiršana, novecošana, mentālais sabrukums. Cilvēces pārējo daļu arī posta demogrāfiskās pārejas sekas – nenormāli lielā dzimstība, migrācija, bezdarbs, bezcerīgā nākotne. Milzīga nelaime ir politiskās kastas (negribas teikt – elites) neadekvātums jūdu un anglosakšu etniskajā segmentā. Šis etniskais segments ir galvenais melu inspirētājs, musinot melot arī citu civilizāciju etnosu eliti. Šajā segmentā noteikti ir reāls, bet nevis konspiroloģisks formējums, kuram ir pasaules valdības autoritāte. Ja tas tā nebūtu, tad pasaules visu valstu līderi momentā un pilnīgi bez iebildumiem nepakļautos pandēmijas laikā sastopamajām komandām. Pasaules valdībai kalpo mediji, interneta sociālie tīkli, akadēmiskās aprindas utt. Melotāji ir nesalīdzināmi spēcīgāki. Viņi var netraucēti izmantot visus politiskos, ideoloģiskos, ekonomiskos, garīgās kultūras, masu komunikācijas, represīvos resursus. Patiesības aizstāvjiem nav tādu resursu. Patiesības aizstāvji var vienīgi balstīties uz Bībeles moralizējošo saturu; proti, atgādināt par melu sodīšanas neizbēgamību. Bībele vēsta, ka patiesība vienalga agri vai vēlu uzvarēs un ļaundari melotāji tiks sodīti: “Ļaunais cilvēks, ļauns staigā ar melīgām lūpām, mirkšķina acis, runā ar kājām, dod zīmes ar pirkstiem; viltība ir viņa sirdī: viņš vienmēr plāno ļaunumu, sēj strīdus. Bet pēkšņi pienāks viņa nāve, pēkšņi tā tiks salauzta - bez dziedināšanas” (Salamana pam. 6: 12-15).

2.nov 2021 Atbildēt
Viesturs Kondratjevs

🌅⚓⛪🏤🏥🏫🏟️💐. 2021. - Jāzepa gads. 1. Novembrī - visu svēto diena. Viesturs - Juris...

3.nov 2021 Atbildēt

Komentēt