Komentāri: Reiniks: Paradīze antivakseriem un neticīgajiem

Broņislava Dzene

Laikam tāpēc arī aizbēgi no Latvijas paradīzes uz ASV paradīzi.

22.okt 2021 Atbildēt
sarmite whitthread

kaa tur bija par to vilku un laaci? Lai tik baidaas taalaak.

22.okt 2021 Atbildēt
ἰχθυς

Es ieteiktu Reinika kungam pārāk neplātīties ar saviem Amerikas piedzīvojumiem, jo tas viņam var dārgi maksāt. Reinika kungs tur ieradies, rupji pārkāpjot ASV Imigrācijas noteikumus, kas šobrīd liedz iebraukšanu ES valstu parastajiem iedzīvotājiem. Un Reinika kungs tur ir tikai "parastais mirstīgais", kas apciemo Kalifornijā dzīvojošos radus, nevis pazīstama "slavenība".

22.okt 2021 Atbildēt
josh

Es ieteiktu tev pārāk daudz nepļūtīt, ja nezini apstākļus. Man šķiet, tas bija Reiniks (vai arī kāds, nav svarīgi, neatceros), kas stāstīja, ka ieceļot ASV šobrīd nedrīkst, ja pēdējo 2 nedēļu laikā būts kādā no sarakstā iekļautajām valstīm. Saraksts te: www.cdc.gov/coronavirus/2...ountries.html. No Turcijas, Ēģiptes, Marokas utt. nav aizliegts. Pirms došanās uz ASV ir vienkārši pāris nedēļas jāatpūšas siltākās zemēs. Ja viņs tur nedrīkstētu ieceļot, nebūtu ieceļojis. Bet Ihtis jau laikam visu zina labāk, nekā ASV robežsargi.

22.okt 2021 Atbildēt
ἰχθυς atbilde josh

Nu par to jau arī ir runa, ka viņš pielietoja krāpšanās shēmu - vispirms divas nedēļas pavadīja Turcijā. Viltīgs kā žīds. Bet ja kāds nostučīs ASV Imigrācijas dienestiem viņa mahinācijas, tad būs lielas ziepes.

22.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde ἰχθυς

Tur nav nekādas krāpšanas. Nekur nav teikts, ka nedrīkst ieceļot ES pilsonis. Drīkst. Tikai viņš divas nedēļas iepriekš nedrīkst būt bijis ES.

22.okt 2021 Atbildēt
a atbilde josh

TAVA SAITE NESTRĀDĀ. cdc.gov....

22.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde a

Jā, laikam šeit izkropļo hipersaišu adreses, lai nepieļautu visādas reklāmas un kaitniecīgu programmatūru. Es to nezināju. Principā pareizi dara. Nokopē un pameklē guglē, “ Travelers Prohibited from Entry to the United States”.

22.okt 2021 Atbildēt
Tedis

Kāds viņš kungs,parasts piders.

23.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, norausies Reiniks Covidu Teksasā un atvedīs arī mums. Labāk būtu turējis muti. Un vēl peredasts esot!

22.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Bet debilas neta idiots stulbas homofobiska atejas ar saviem debiliem neta murgiem un Lauris Reiniks jau sen ir vakcinejies un debilas esi sen jau slims ar saviem pederasts neta slimajiem murgiem.

22.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Arī vakcinētie saslimst un izvazā vīrusus. Aplipinās te nevakcinētos Latvijas peredastus. Tevi, Marci, arī tajā skaitā.

22.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Atbrauc Geiniks uz Latviju, atrod Mārci un izsaka piedāvājumu īpašai vakcīnai. Mārcis tad varēs vakcinēties diennaktīm.

22.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Jelena Sergejeva

Sergejeva, tev nevajag uzdāvināt mazlietotu dildo? Lien ar savām muļķībām pilnīgi visos portālos, kur vēl nav nobloķēta. Būtu kāda cita nodarbe, vai vismaz astlodze starp reģistrēšanos ar aizvien jauniem izodmātiem vārdiem visos autentifikācijas veidos.

22.okt 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde josh

Lūdzu uzdāvini dildo Mārcim!

23.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Tev debilam neta idiotam stulbajam jo vakcinets nevar aplipinat ar covid19 un tu debila homofobiskas ateja esi galva pists ar saviem pederastiem un tas pats ari neta maukai Sergejevai un Nikitinai

23.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde josh

Un Sergejeva 100% neesi Sergejeva un josh ir taisniba

23.okt 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Viņš nesaprotot!Tad ar galvu kaut kas nav kārtība.Un tiešām tagad ASV no ES prastus cilvēciņus tak neielaiž!

22.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kapec par shito pederastu tik daudz tiek runats? Shita nav pizdas berzetaja Marcene?

22.okt 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis

Tas pediņš jau piegriezies tāpat kā mārča kaza mūrniece.

22.okt 2021 Atbildēt
Bruno Bruno

Ko tad tas liekulis nenēsā masku? Ārā taču bīstamais vīrus , liekulis!!

22.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"Es tiešām nesaprotu tos cilvēkus, kas joprojām nevakcinējas. Vienkārši nesaprotu," raksta Reiniks. Ar pīķa proteīna skartām smadzenēm, tas nav iespējams.

22.okt 2021 Atbildēt
josh

Par kādām smadzenēm tu runā, ja tev viņu nav atrodamas vispār?

22.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pats jau arī bez maskas staigā.

22.okt 2021 Atbildēt
a

HUJEPĻOTS....

22.okt 2021 Atbildēt
Libertariertis

"Es tiešām nesaprotu tos cilvēkus, kas joprojām nevakcinējas. Vienkārši nesaprotu," raksta Reiniks. pareizi NESAPRAŠANA NAV APĒCV KA STULBS-- NESASPRAŠANA RODAS APĒC KA BIOĶIMIKJAS IMUNOLOĢIOJAS UM MEDICVĪNASX JĒDZIENU NAV VIŅA PASAULES UN LIETU KĀRTĪBAS APRASTOS --- MAN -VEERINARA DARBU PROFESIONĀLI DARĪJUŠAJAM IR DESMIIEM ZINANISKU ARGUMENU LAI SAVU C19 NERUZSKAĪU PAR INFEKCIJU BE SEV -SABAM GLUKAINAM BIOROBOAM ĀRSĒU EPIĒLIJAUDU AUTOIMŪNU ALERĢIJU PRET LIEKĀM IMUNVIELĀM --- ES NEVAIOROS NO VĪRFUSIEM VAI VAKCĪNĀM-- ĀS IMUJNVIELU SINĒŽI INICIĒ -- ESW VBNK NEAISOS UVOIES Vakkcvīnaio bez milzīga s medicīnmiskaS VAJADZĪBAS -- MAN IMUJNJVIELAS BAGAYĪGI DOD VĪRUSI --IK BAGAĪGI KA VAKCĪNAS MAN VBNK NEVAJAG --IK BAQGAĪGIO KA IKPA BRĪDIM ALERĢIJA PRET IMUNUMU JĀGLUŠĪ --- PIPELI UZLIEKUI UMSONĪGUJ IRRACIONMĀLU POLIISKI MOIVĒU K,RERĪNU EDIKIERM ,LOK,DAUŅIEM UN VAXERIEM --ES DRĪZĀK ŅWEMŠU IEROCI KĀ CAURL.AIDI NEVIS PĀRS,LIMOŠANAS SERIFIKĀU--LIERA PRINCIPIĀ,LA --IK PRINCIPIĀLA KA ESMU GAavs mir kaujā ar pideru k,as naks m,anik gl;ābt pēc savas pidera sam,aikāības --man gana ar dzīišanu pēc sava credo un confessiones -- es neredzu sars sergām vajadfzību pēc mākslīgām vakcīnām ja apkār ir dzīvbās --es neredzu vajadzxību līst eellē pa priekšu pāvesam ((būs klīniska slimošana --būs man iemesls in lege aris ārsē savu gļukaino biorobou no audu alerģijas prey imunvierlāmun bonusā dabūb 100% mutacijam necaursitamu imunumu--man nevajkag debi,la jeņķui figļara vadosos noradījumus un viņa uainās slimnīcas --esmui profesionālis -- nep;rofesionmāļi manio nesapratīs--m ani as nesarasucv-0-galvenmai lai smdzednes nepis man

23.okt 2021 Atbildēt
Dagnija Laimiņa

Reinik,neuztraucies tik ļoti ,ka nesaproti. Tev tas nav jāsaprot !

23.okt 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Reinik!Aizbrauc uz Āfriku!Varbūt sarakstīsi 10 reiz vairāk brīnumus!!

23.okt 2021 Atbildēt
Johny Richmen

kapec propoganda apgalvo ka 5-6 men laika imunsistema sabruks un vajadzes papildevas?un ka jus domajat kuram vai veselam ar dabigu Dieva dotu imunitati vai?Iesledziet vienreiz savu kritisko domasanu un negraujiet tautu!

23.okt 2021 Atbildēt

Komentēt