Komentāri: Aktierim Ģirtam Liuzinikam jāstājas tiesas priekšā; apsūdzības nopietnas

īpaši stulbs

Tur tiešām kaut kāda kļūda, jo zvanīju viņam un viņam ir šofera tiesības, C kategorija.

14.jūl 2021 Atbildēt
Acidum

Droši atrodās alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē un tādēļ pūta pīlītes,un viņam pagaidām ir tikai AM kategorijas apliecība.

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Acidum

Nav teikts, šeit mīļpolicija strādā pēc padomju metodēm, ja kas, var uzprasīt Mārcim. Viņš agrāk esot bijis milicis, par ko es dikti šaubos. Pēc gadiem nekādi nesanāk. Izraujies vai izpleties.

14.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Jelena Sergejeva

Lursoft datu bāzē teikts, ka1993.gadā Marcis beidzis 3 mēnešu ilgos kārtībnieka kursus Kauguros.

14.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

P.S.Kaut kā beidzis...

14.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Man tavi citu murgi ir pie vienas vietas stulbais

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Ha, ha. Pēc gadiem jebkurā gadījumā nesanāktu milicijā strādāt.19 gadīgie varēja tikai dienēt. Un tad bija obligāti 2 gadi.

14.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Lai arī padomju milicija bija trula un režīmam pakārtota, tik un tā tur nekad nebūtu pieņēmuši dienestā tādu iznireli kā šis pacients.

Pateikšu vairāk, visdrīzāk, tas ir apm. 25 gadus vecs slimnieciņš, tautība noteikti nav latvietis, jo uz to skaidri norāda gramatikas un lietojamo vārdu nožēlojamais racions. Izskatās, ka iztiek no pabalstiem vai kāda cita veida finansiālā atbalsta, tātad-nestrādā (faktiski pārtiek no mūsu nodokļiem), iespējams, dzīvo kopā ar savu vecmammu, no kuras pensijas arī barojas. Ir skaidri pamanāmas psihiskas novirzes un nepamatota agresija, īpaši pret sievietēm, vai LGBT kritiķiem. Tātad vecāki, iespējams, bijuši alkoholiķi, kas nereti arī savu Mārčuku iekaustījuši, vai pat, tētis dzērumā mēģinājis viņu puļķēt... kas arī sanācis, kopā ar vecāko brāli...

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Māriņ... Man pat žoklis atkārās un atpakaļ negrib ievietoties.Tu gadījumā neesi studējusi psiholoģiju? Ar tādu dedukciju, Tu esi zudis talants psihiatrijā.To es pilnīgi nopietni. Es visu laiku mēģināju atkost iemeslus viņa rupjībai un bravūrai. Bet Tu esi malacīte. Par gramatiku var necepties, tādi ir daudz. Man nepievērs uzmanību, neesmu latviete, sorry par kļūdām.

14.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Cien . Jelena ! Te nav nav par ko šaubīties - nav debīliķis Marcis NEKAD bijis milicis ! Tik pat labi viņš varēja uzrakstīt ka ir bijušais ASV "zaļo berešu " kaujinieks vai Holivudas konoaktieris . Par Marci kolosāli precīzi uzrakstīja komentētāja Māriņa . Marca psihiskā slimība redzama jebkuram reāli domājošam un saprātīgam cilvēkam ar neapbruņotu aci . Kas atiecās uz "pēc gadiem nekādi nesanāk " ....... LV dzīvo vairāki Marci Dzelmes , no kuriem viens ir bērns . Bet neviens nav tik vecs lai būtu bijis padomju milicis .

15.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Cien. dāmas Māriņa un Jelena ! Manuprāt Marca gramatiskās un leksikas kļūdas norāda tikai uz šis personas psihisko slimību un garīgo atpalicību , bet nevis uz viņa tautību. Es , piemēram , oficiāli skaitos latvietis , bet krievu valodu pārvaldu 100% . Es pat māku lasīt krievu veco druku ( tajā tika Krievijā drukātas grāmatas un avīzes pirms 1917.g.) , ko lielākā daļa mūdienu izglītoto krievu nemāk . Intereses pēc - vai Jūs , Jelena, krieviete būdama, mākat lasīt veco krievu druku ? Es pat angliski lielākoties izsakos pareizāk nekā Marcis latviski .

15.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Īpaši stulbs . Gribu atgadināt , ka LV dzīvo vairāki Marci Dzelmes , kurus var atrast gan Facebook , gan "draugos.lv". Lursof datu bāzē jābūt viņi visi . Izlasiet Māriņas komentāru un sapratīsiet kāpēc uz "mūsu" debīliķi šī informācija neattiecās .

15.jūl 2021 Atbildēt
Diduu

Cik interesanti komentāri!!!

Aizmirsos pat, par ko bija raksts, toties uzzināju tik daudz par kādu personu, ko nevēlos te pieminēt...

Paldies! :) :) :)

15.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Nu gan Juri, es veco kirilicu lasu tāpat un tur nevienam krievam nevajadzētu būt problēmām. Ir daudzi kuri sit ar kāju krūtīs un bļauj : mi Russkije.Bet izņemot trīsstāvīgos, neko sakarīgu pateikt nevar. Mārcis tak arī ir latvietis, vai tad pēc viena idiņa jāspriež par nāciju? Kā jau agrāk minēju, es mācījos jauktajā skolā, tāpēc latviešu valodu daudz maz zinu.Dabiski ir kļūdas, bet tās ir tāpēc, ka es automātiski galvā pārtulkoju un sanāk, kā sanāk.Tieši tāpat ar angļu un vācu valodām, tur es vairāk putrojos.

15.jūl 2021 Atbildēt
are atbilde Dzēsts lietotājs

baigā problēma lasīt veco krievu druku!!! ha-ha... sajūta ka acīs to neesi redzējis... un vispār nav viņiem tādas "vecās drukas"...

ja salīdzina ar latviešu veco druku, varbūt spried analoģijas ar to?

15.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde are

Nesaki vis, vecajā drukā daudziem vārdiem ir divējāda nozīme, tāpat kā vecais alfabēts un jaunais. Es Tev varētu nosaukt vienu burtu, kuru pat nesapratīsi. Letonika ir daudz vieglāka.

15.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Neesmu studējusi psiholoģiju. Vairāk stāstīt par sevi publiskajos komentāros neredzu vajadzības. Arī ar gramatiku Tev viss kārtībā, jo šeit ir forums, nevis augstskolas eksāmens - mazas kļūdiņas ir katram no mums.

Es jau izteicos par viņu īsumā, jo cik var rakstīt, apnicis, ka šeit neviens nemoderē un tādi indivīdi kā šis zvēriņš var hroniski visus apvainot, absolūti ignorējot sabiedrībā pieņemtos normatīvus un vietnes komentāru noteikumus.

P.S. Juri, es arī nenorādīju tā sprukstiņa tautību, tikai atzīmēju, ka latvietis tas nav noteikti.

Un, vai tu māki lasīt arī latviešu veco druku? :)

15.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Māriņ, tas nebija uzbrauciens, tieši otrādi. Man prieks, ka nebūša vienīgā, ko zvēriņš(jo projām smieklīgi) ap...īs, atkal aizmirsu par Sarmīti, Pērli, Elvisu un vēl dažas sievietes, kuras lopiņš ir apgānījis. Piedāvājums šim hermofroīdam paliek spēkā1:1. Varbūt atkal kaut ko nepareizi pateicu. Bet, Māriņ šito tiešām vajadzētu izķert. Zvēriņš-gada vārds, saskan ar Kariņš.

15.jūl 2021 Atbildēt
Andris Saulīte

ABSOLŪTYA HUIŅA --KĀVIENS PROKURORS MAN SKAIDROJA'=== TURĒ AIZDOMĀS UN PATT APSŪDZĒT VAR PAT TELEFONA STABU ..... BE MILZU SŪDOS IEKULSIES TAS KAS MELĪGI CELS APSŪDZĪBU --- VNK GAIDI TTIESHUJ UN VNK NOROC TUR NELIETĪGUI APSŪDZĒTASJU UN MELĪGU LIECINIEKU--PAI PUIDERASI UZRAKSTA apsūdzības rakstu un iedod ttioesdā--tad redzēsim, kadi sūdi pagriezīsies debilajam grafomānam ---

14.jūl 2021 Atbildēt
Dzintars Blūms

A Kādā dirsā tagad ir likums par datu aizsardzību.

14.jūl 2021 Atbildēt
Anna Toll

Tas likums turpat, dirsā, kā bijis, tā palicis...

15.jūl 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Lai nu netaisnojas, bez vainas nav, sū... lieli nav, bet netīkami.

14.jūl 2021 Atbildēt
Dzintra Kēniņa Kadeģe

Gan jau melo, tāds izskatās un lomas arī tādas nelitīgas(lielāko daļu)

15.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt