VIDEO: Markus Riva parāda savu iespaidīgo treniņu

© Vladislavs Proškins/F64

Mūziķis Markus Riva, kurš šobrīd atrodas ASV, sociālajā viettnē Instagram publicējis video, kurā parāda, kā noris viņa treniņi.

Video Markus parāda, kā notiek treniņi, kas palīdz vīrietim saglabāt labo fizisko formu.

Video viņš redzams izpildām spēka vingrinājumus, izmantojot svara stieni un svara bumbas. Tāpat mūziķis pievelkas pie stieņa.

Pie video Markus angļu valodā dalās ar iedvesmojošu frāzi, kura aptuveni tulkojama šādi: "Spēcīgi strādā, spēcīgi spēlē, paliec spēcīgs."

Jau vēstīs, ka žurnālam "Vakara Ziņas" mūziķis atklājis, ka ir vegāns. "Nav tā, kā daži mani draugi domā, ka vasarā es ēdu tikai zāli, bet ziemā - skujas," teicis Riva.

Dziedātājs neslēpa, ka savulaik ir ēdis gan picas, gan burgerus, gan visādus citus "draņķus", kas organismam neko labu nedod, bet nu jau gadu, kopš uzsācis vegānisku dzīvesveidu un arī aktīvi sporto, viņš nopietni seko līdzi savai ēdienkartei un vairs "nepiegružo" organismu ar visādiem produktiem, kas dod vien īslaicīgu garšas baudījumu. "Es gribu, lai mans ķermenis ir vesels ilgtermiņā, lai viss funkcionē un lai arī uz skatuves ir enerģija. Daudzi uzskata, ka man vajadzētu vairāk ēst, katram ir viedoklis par manu fizisko formu, bet - es jūtos ļoti labi, esmu enerģijas pilns un par savu jauno ēšanas režīmu no sirds priecājos. Un nav tā, kā daži mani draugi domā, ka vasarā es ēdu tikai zāli, bet ziemā - skujas. Patiesībā, vegāniem ēdienu iespējas ir ļoti plašas."