Komentāri: "Kur lai atrod naudu?" Mūrniece saņem draudu vēstuli

Dzintra Cīrule

Jā, mēs Latvijā katru dienu, katru stundu kā pa mīnu lauku! Kur tad vēl Covid-19? KĀ IZDZĪVOT?!

30.mar 2021 Atbildēt
Svetlana Shcherbakova

Diēta ir pagājušais gadsimts! Lai zaudētu svaru, jums vairs nav nepieciešams sevi izsmelt ar diētām! Es šeit lasīju par jaunu un veselīgu metodi - bitly.ws/aQwo es izmēģināju tik daudz lietu, visas diētas, fitnesu, labi, es varētu zaudēt 2 kg un ar šo rīku mēneša laikā zaudēju 15 kg, un es jūtos lieliski! Es iesaku visiem!

1.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jāizmēģina laime piedaloties loterijās, tā daudziem paveicas.

30.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mani pārsteidz Lindas Mūrnieces - veiksmīgas biznesmenes un bijušās politiķes - teiksim, naivums. Nodokļi ir jāmaksā un, pirms paraksti kādu līgumu, kārtīgi izlasi visus punktus, apakšpunktus un nosacījumus. Es, piemēram, 18 gadu vecumā, dabūjusi tiesības, nopirku sagrabējušu audi (pārdevējs prasīja 400 eiro, bet es nokaulēju līdz 350 eiro). Protams, jau pirmā brauciena laikā man pārsprāga divas riepas, bet bagāžniekā nebija neviena rezerves riteņa, pēc tam mans audi gadu rūsēja mājas autostāvvietā, kamēr kāds no Rīgas domes izlēma - nez kāpēc - noasfaltēt divus Juglas iekšpagalmus, tāpēc parādījās paziņojums, ka visas automašīnas no mūsu iekšpagalma ir jāatbrīvo. Es piezvanīju uz šrotu un palūdzu, lai manu audi aizvāc. Atbrauca kaut kāds it kā mašīnu pārpircējs lūžņiem un par 50 eiro no manis audi nopirka - un es aiz kaut kāda stulbuma viņam atdevu gan audi atslēgas, gan tehnisko pasi. Pēc diviem mēnešiem man pienāca soda kvīts, ka mans it kā šrotā nodotais audi ir vainīgs ceļu satiksmes pārkāpumā, tāpēc man jāmaksā 40 eiro sods. Sapratu, ka esmu bijusi stulba, tāpēc samaksāju sodu, jo to vajadzēja izdarīt mēneša laikā ar tādiem pašiem draudiem, kādus tagad lasu Lindas Mūrnieces "nolēmumā". Pēc tam man viens pēc otra pienāca divi paziņojumi, ka mans audi neatļautā vietā ilgstoši stāv Grestes ielā Pļavniekos - par to kopā man bija jāsamaksā vēl 80 eiro. Gala rezultātā, kad nolēmu norēķināties līdz galam un piezvanīju uz CSSD, lai pateiktu, ka audi man nepieder jau divus gadus, man pateica, ka visu vajadzēja noformēt likumīgi - elementāri, Vatson! Viss beidzās ar to, ka pie galējās nomaksas bija nākuši klāt vēl 40 eiro par neatļautu stāvēšanu Grestes ielā. Es tagad neko nevaru darīt - man vairs nav tehniskās pases un nav nekādu pierādījumu tam, ka ne jau sen esmu audi atstājusi Grestes ielā (nu,labā ziņa gan ir tāda, ka mans audi tagad atrodas drošā vietā policijas konfiscēto mašīnu stāvvietā un tātad ar to neviens vairs nebrauks, un ceru arī uz to, ka nemainīsies likumdošana un pēkšņi nepienaks paziņojums, ka par mašīnas glabāšanu policijas autostāvvietā jāmaksā sods, un tas nu tiešām tagad būtu astronomisks). Secinājums: vienkārši man pašai vajadzēja domāt ar prātu, nevis ar otru vietu. Tā tas notiek, par pārkāpumiem uzliek likumīgus sodus atbilstoši normatīviem - par ko tad Linda Mūrniece tagad ir tādā šokā? Domāt vajag.

30.mar 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Ar kretīniem jācīnās ar kretīnu metodēm, iesniegums policijai, ka auto ir nozagts.

30.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Edzus Zvejnieks

Jā. Tas nu gan man pašai neienāca prātā. Bet vispār ļoti laba ideja, ko es tiešām realizēšu, ja paklīdīs info par kaut kādu apmaksu policijas konfiscēto mašīnu stāvvietai.

30.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ir taču ātrie kredīti par tādām summām un ir arī lēnie par ļoti izdevīgiem procentiem. Man e-pastā nepārtraukti piedāvā naudu. Vai tad Mūrniece ar datoru neprot darboties?

30.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Arī UK karaliskajā ģimenē brāļi prinči ir tik dažādi...

30.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Neiebraucu. Ko tu ar to domāji? Viljams tātad it kā ir labais brālis, bet Harijs - sliktais brālis, vai kā? Viljams dzīvo pēc Karaļnama standartiem, mīl savu sievu un mīl un audzina savus bērnus. Harijs mīl Meganu, mīl savu bērnu, kopā ar Meganu gaida vēl otru bērniņu, dzīvo Kalifornijā (laikam), pats pelna sev naudu, jo Karaļnams viņu vairs nefinansē, un, kā šķiet, tagad ir laimīgs, atbrīvojies un apmierināts ar savu pašreizējo dzīvi. Par Meganu un viņas pēdējā laika izgājieniem, tāpat atklājumiem, ka viņa tomēr ir diezgan divkosīga un arī izmanīga manipulatore, es neizteikšos, tur patiesība ir gan viņas, gan Karaļnama pusē, nu, un šai kontekstā Megana tagad iznāk zaudētāja. Bet Harijs viņu nepārprotami mīl, tāpēc viņu klausa, lai arī kāda ir Megana (te der atcerēties, ka Megana laikam ir kādus gadus 5 vecāka par Hariju). Ja man viens no abiem prinčiem būtu "jāizvēlas sev par brāli", es laikam tomēr dotu priekšroku Harijam, jo ar Vijamu es būtu iesprostota Karaļnama tradīcijās, bet Harijs mani, ja rastos vajadzība, apgādātu, censtos saprast un izdabātu maniem untumiem.

30.mar 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Atkal tas cūku ģīmis ar mūžīgām gaudām...

30.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Alkal debilas Alvils Spilva izcelas ar savu debilismu,kur tadi infantili urodi rodas,un tas ari visiem citiem dolbajobiem.

30.mar 2021 Atbildēt
Aivars Guntis Valdmanis

Kur tad tavi azeri pazuduši?Tu taču labi pastrādāji viņu labā.Miljoniņi tīrā peļņa no netīriem līgumiem, kurus parakstīji viņu labā,nolaupot valstij!

30.mar 2021 Atbildēt
Ivars

Tev debiloīd ir kas pret Azeriem,pļūtītāj gan parunāsim.Rasu diskriminator.

5.mai 2021 Atbildēt
Sporta Eksperts

Nu kam interesē tās govs žēlošanās!

50gadīgā lauku bāba iedomājusies, ka kādam patīk

30.mar 2021 Atbildēt
Uldis Daugerts

Nu drusku lenak ar izteicieniem ,nu tak normala sieviete,kapec uz reiz jareij.Tas nav musu cienigi.

30.mar 2021 Atbildēt
Dzintars Lielais

Uzņēmējs var kļūt par ministru, taču ne jebkurš ministrs var būt uzņēmējs! Šamai vislabākais uzņēmums būtu sētnieces vieta!

30.mar 2021 Atbildēt
Inese Busmane

Tas vis runà tikai par to,kad valdība nespēj sakārtot likumdošanu,vai nav elementāras zināšanas,kas ir saimnieciskà darbība,kā uzņēmums,kam ir liegta iespèja stràdàt var samaksāt rēķinus un iespējas lauzt līgumu bez sankcijàm nav iespējams.Mūrnieces kundze pati ir strādàjusi valdībà ,zina ļoti labi,kā tiek pieņemti lēmumi.Viņas ministrēšanas lielàkà kļūda ir Policias akadēmijas likvidēšana,rezultāts,absolūts kvalificētu izmeklētāju trūkums,koledžas izglītība nespēj sagatavot kvalificētus izmeklētàjus.

30.mar 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Pilniigi piekriitu!!!

30.mar 2021 Atbildēt
Ivars Ozolkalns

Kaut kas neklapē! Tāds SIA Benkons vispār neesksistē!

30.mar 2021 Atbildēt
Jānis Langušs

Karmas sakarības neviens nav atcēlis. Piedevām Bauskas pensionāru lāsti arī nav nekāds nieks. Nekas uz pasaules nav tik vienkārši kā izskatās pirmajā acu uzmetienā,tāpēc Lindai vajadzētu rūpīgi padomāt kā attīrīties no pagātnes grēka.

30.mar 2021 Atbildēt
Ilmārs Lorencs

Tā taču nav viņas viesnīca,ko viņa raud.Izskatās ka viņa visiem melo ka viesnīca nav viņas,vairāk neko nozagt nevar,nav pie siles.

30.mar 2021 Atbildēt
Janis Jansons

Cik var šo aitu pozicionēt, ej uz paneļa Linda un nomaksā WiFi:))

30.mar 2021 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

sms kredits jāpaņem

30.mar 2021 Atbildēt
Tedis

Sivēnmamma atkal auzās.....

31.mar 2021 Atbildēt
Sandra Briķe

Linda Mūrniece kā Iekšlietu ministre likvidēja Policijas akadēmiju, līdz ar ko , sagrāva valsts iekšējo drošību, līdz ar to, valsts ārējo drošību, tādēļ jau Visu cieņu -. Indriķis atteicās no valsts apbalvojuma, bet tagad šī kundze visu laiku reklamē savu privāto dzīvi

1.apr 2021 Atbildēt
Sandra Briķe

Piedodiet par teksta kļūdu- Imdrikovs atteicās

1.apr 2021 Atbildēt
Sandra Briķe

Un kādā politikā šo sievieti laist, viņa sagrāva policiju un tās spēju atklāt noziegumus, un varbūt tīšām to darīja?

1.apr 2021 Atbildēt

Komentēt