Komentāri: Kašers vēršas pie cilvēkiem ar nopietnu vēsti

bezkaunīgais sivēns

Filozofs atradies, ja pats nezināja līdz šim šo vienkāršo patiesību, tad tas nenozīmē, ka arī citi to nezina.

25.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga

Es jau sabijos, ka mūsu Dibenu Marcis atstiepies, taču nē, lopiņš joprojām komentē savus murgus portālā. Marci, tu nezini, vai Covid var saķert caur dibenu? :)

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Zilais Mārcis Rīgā brauca,līgaviņu lūkoties,pretī smaidīgs kašers nāca,vazelīnu rociņā.Kaza lielgabalu sargā,kamēr kašers Mārci dragā!

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Tedis

Atkal pamodas divi debilie Tvaika ielas 2 klienti,un kur rodas tadi udrodi un urlas ar saviem slimajiem murgiem,slimie homofobi..

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis

Tu toc esi tikai debila aborta atlieka,no tavas debilas mates.

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis

Tas ir Smilgam.

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Turi buru,kroplīt,viegli nebūs,bet ēzeļa gēni tevī ir stipri,,,

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Jā,negribētu būt tavā vietā,kad Smilga tevi notvers,tad būs iespaidīgs tesiens...

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Tedis

Tedi ! Mēs esam vesels pulks kuri sapņo ar kropli pidarMarci izrēķināties . Jums būs jāstājās rinda kurā Nr. 1 esmu es . Es jau sen par šo tēsienu sapņoju .

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Dzēsts lietotājs

Pēc Jums jau nekas no tā kazu jākļa nebūs palicis,bet es piedalos,pēc tam drusku patusēsim!!!

25.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Marcis

Lumpeni Marci, ja kāds šeit ir urla, tad tas viennozīmīgi esi tu, turklāt pakaļpiedziņas, jo tāda rakstība var būt tikai 100% semečkinam.

25.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Tedis

Es jau labprāt pamīcītu to jefiņu, taču kur lai šo dabūn rokā. Viņš jau varonis tikai komentāros gānīties. Mike šamējam pateica savu adresi, un piedāvāja atbraukt ciemos, bet nekā... Vienīgā iespēja lūgt portālam palīdzēt ar MAC adresi :)

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Māris Smilga

Jā,mazais gnīda slēpjās kā baltkrievu partizāns,manīgs sučonoks....

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māris Smilga

Tu tavi neta draugu mazak dirsiet savus slimos murgus pat mani,jo es pirmais nesaku komentes,un ko jus jobanie neta trolli par mani kau ko varat zinat,un tapat neta komentariem neviena adimnistrativa un krimallieta nav uzsakta.

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Un tu Juri vecais perdeli CCCP laika produkts,pat esi pasivas pidars,un visi mani draugi un radis atbalsta LGBT.

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Tedis

Labi sarunāts . Es vienmēr gatavs uz kariem un dzīrēm !

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Pizģec ēzelītim,ziepē dirsu,tiesa būs....

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Marci , tu esi galīgi atpalicis no dzīves . Kad sākās Covid19 epopeja , viens mūsu latviešu jampampiņš ( vārdu neatceros , jo likas mazsvarīgi ) ielika internetā uzsaukumu ka visus ķīniešus vajagot iznīcināt . Policija viņu momentā izskaitļoja un diezgan ātri notiesāja par nacionālā naida kurināšanu un terorisma propagandu . Neatceros cik piesprieda , bet manuprāt sēž vēl šodien . Es Sarmīti Ņikītinu un citas dāmas , kuras tu saukā par maukām un debīlām kucēm , mācīju kas jādara , lai varētu tevi caur policiju dabūt rokā un iesūdzēt tiesā . Bet viņas negribēja ķēpāties , jo neticēja ka policija palīdzēs . Žēl gan ! Policisti nav muļķi . Vieņiem, palasot tavus komentārus kuri rakstīti lauzītā , izkropļotā latviešu valodā , ir 100% skaidrs ka darīšana ir ar garīgi atpalikušu , psihiski slimu indivīdu . Tāpēc arī tevi neaiztiek , jo neredz jēgu . Bet ja samaksāsim kam un cik vajag........... tavu profila foto un mājas adresi noskaidros dažu minūšu laikā .

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Tad kad tev lodāmuru Juris stūķēs pakaļā,mēs tevi morāli atbalstīsim,pēc tam būs dejas,uz dejām tak nāksi?

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Vakardien satiku tavu māti viņa teica lai tev nepievērš uzmanìbu jo tu esot ieņemts no suņa tapec tads īblis ka tu ir sanācis

25.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu domā,ka šim lopiņam ir patstāvīga mītne,nu varbūt kāds televizora iepakojums....

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Debīlais pidardibenMarci ! Par šo murgaino komentāru es varētu tevi nosist un likt mirt lēnā , mokošā nāvē . Kaut arī esmu dzimis un uzaudzis PSRS laikos , es esmu vecās , labās 1. Neatkarīgās Latvijas produkts , jo mani vecāki mani audzināja šajā pareizajā garā . Un visi tavi draugi un radi arī ir tikpat debīli , atpalikuši un truli pidari un kazu pisēji ka tu . Tapēc jūs visus vajag aizsūtīt tikai uz gāzes kameru . Būs vismaz kāds labums - pelni dārzeņu mēslošanai .

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māris Smilga

Paklau Māri Smilga ! Es izpētīju informāciju kuru var iegūt ierakstot Marca Dzelmes vārdu meklētājā gan Facebook , gan Draugos.lv portālos . Mums LV ir vairāki Marci Dzelmes . Viens no tiem ir pusaudzis , viens dzīvo un stradā ārzemēs . Visiem klāt foto , visi ir it kā cienījami , normāli sabiedrības locekļi . Bet viens Marcis Dzelme slēpj savu ģīmi un nekādu īpašu informaciju par sevi neuzrāda . Viņa foto kaut kāda vāvere sēž kokā vai kas tamlīdzīgs . Domāju ka tas ir tas ko gribam atrast . Bet lai atvērtu savu profilu Draugos.lv vai Facebook , ir jāuzrāda kaut kādi savi dati . Domāju , ka ar to vajag sākt . Mēs tiem datiem klāt netiekam , bet policijai tā nav problēma . Ko teiksiet par to , kungi un dāmas ?

25.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Dzēsts lietotājs

Juri, kā jau agrāk esmu izteicies, esmu pret vardarbību, taču, protams, dzīvē ir izņēmumi, jo tā mani vēl neviens nav lamājis, arī manus vecākus. Marcis Dzelme te stāsta, ka pirmais to nav uzsācis, taču tieši viņš sāka mani (un visus pārējos) gānīt pirmais.

Šobrīd mēs izklaidējamies ar to idiotu, jo tas ir jautri, taču nenoliedzami, kaut kādai atbildībai par to būtu jābūt. Nezinu, vai policija tiešām ņemtos ar to kretīneli, taču es esmu ar visiem pārējiem solidārs un atbalstīšu jebkuras aktivitātes tajā virzienā.

Tāpat paldies par atbalstu Tedim, Sarmītei, īpaši stulbs, Perle, Dzintars un pārējiem, ko aizmirsu pieminēt.

25.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māris Smilga

Cien . Māri ! Bet es diemžēl esmu tendēts uz vardarbību , kaut arī labi apzinos un atzīstos ka tas nav pareizi un nav inteliģenti . Bet ko lai dara , dzīve piespiež . Jūs man sakāt ka lamājot pidarMarci izklaidējaties un viņu it kā sodat ? Bet viņam tas taisni patīk un viņš tajās Jūsu lamās jūtas kā zivs ūdenī . Tad kāda jēga pūlēties un tam lopam un kroplim sagādāt prieku ? Lūk piemērs . Manai mazajai mazmeitiņai mīļākā multene ir angļu daudzsēriju multenīte par cūciņu Pipu un viņas cūku ģimeni . Tur paradīts ka cūkām vislielāko prieku sagadā lēkāšana un vārtīšanās pa dubļiem . Tatad vai tad var sodīt cūku iemetot to dubļos ? Nē ! Tapat arī nevar sodīt pidarMarci viņu aplamājot un izsmejot . Lūk cits piemērs . Iedomājaties ka Jums ir skaists dārzs ar daudz visādu garšīgu dārzeņu un skaistām puķēm . Bet ierodas viena nekaunīga cūka kura to visu sāk postīt . Ko Jūs darīsiet ? Vai mēģināsiet to cūku nokaunināt lai viņai paliek kauns un liek Jūsu dārzu mierā ? Nē ! Jūs droši vien paņemsiet labi lielu mietu un tā nodauzīsiet cūkai sānus lai viņa no Jūsu dārza turas pa lielu gabalu un Jūs ieraugot sāk šausmās kviekt . Vai ne tā ? Tā pat jārīkojas ar Marci Dzelmi . Alternatīva var būt tikai pareizi juridiski noformēts iesniegums policijā un pēc tam tiesā par goda un cieņas aizskārumu un ļaunprātīgu huligānismu . Tādi ir mani uzskati ! Oponējiet man ja uzskatiet ka es kļūdos .

25.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Dzēsts lietotājs

Dārgais Juri, absolūti piekrītu un atbalstu, arī manai pacietībai ir savs mērs, un kā jau reiz izteicos, Marča augšlūpa var palikt ar šķēlumu gluži kā mežmalas zaķim. Taču mēs, kā pieauguši un morāli nobrieduši cilvēki saprotam, ka reālajā dzīvē nevar rīkoties kā multenē vai fabulā, respektīvi, izklaide ir viens, bet konkrētas darbības kas cits. Tā idiota cepšanās norāda uz to, ka viņu tas tomēr aizskar :) Arī runājot par policiju, domāju, ka viņiem tā pat šobrīd darba pietiek, tāpēc varbūt sākt vajadzētu ar portāla vadību un moderatoriem - lai viņi banāli dzēš tā stulbeņa komentus, iespējams, ar laiku viņam apniks. Pieļauju, ka neviens sevi cienošs medijs nepaciestu, ka šādi un sistemātiski tiek gānīti viņu pastāvīgie lasītāji. Ja tas nesanāks, tad varētu jau sākt domāt citā līmenī. Katrā ziņā, esmu gatavs sadarbībai ;)

26.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Man ir pilnigi pie vienas vietas tavi un debilo neta draugu komentari,un policijai ir pie vienas vietas inteneta komentari.

26.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Māris Smilga

Es jau rakstiju galvenajai redaktorei,aizsūtiju skrīnšotus -rezultāts nulle. Man jau liekas ka viņam pat piemaksā,lai tik gānas.Bet pēdejā laikā Marcis jau klusāks paliek,tomēr došana pretim dot rezultātus.

26.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Dzēsts lietotājs

Vēl jau nav teikts,ka viņs tiešām ir Marcis Dzelme,kaut gan kādu laiku atpakaļ viņš komentēja tieši ar to vāveres bildi.Tad nomainija uz kautkāda kačāta geja bildi un klārēja ka tas esot viņs.Bet man liekas ka viņš slēpjas zem sveša vārda.

26.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu vecais perdeli,tak beidz te telot baigo nets varoni,kopa ar saviem pusdebilajiem neta draugiem,un tapat tev nekas nesanaks,un tu infantilas,dolbanas Tedi sranijas neta trollis mazak piedirs netu ar saviem slimjiem murgiem un kopa ar viesiem saviem neta draugiem.

26.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Ta varetu būt lidz bridim kad būs uzrakstits iesniegums par cieņas aizskaršanu

26.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Bet ko tad mēs te visi bez Marča darītu..? Viens ar otru kasītos? :)))

26.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Sarmite Nikitina

Tu neta mauka labak neko nedoma,un tev reali ir kreisas profils,un neta komentari nav nekada cienas aizskarsana,un kadus par mani raksties savos melus,iu cienas aizskarosus komentarus.

26.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Kā jau teicu tev vienīgajam ir kreisais profils,bet neuztraucies drīz dabūsi pēc nopelniem.

26.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde īpaši stulbs

Es šeit komentēju arī pirms Dibenu Marča parādīšanās un ne ar vienu sistemātiski nekasījos. Taču šobrīd tas notiek regulāri un tieši dēļ viņa.

26.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māris Smilga

Man reali jau sen ir pie dirsas,tavi debilie komentari un visu tavu neta draugu,un visi tavi draugi ir tikas dibenbrali,ar kuriem tu vari katru dienu dubseties.

26.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māris Smilga

Māri Smilgas kungs . Vai esiet ievērojis , ka lai arī kura tēma neparādās par ko mēs izsakām savus uzskatus , mūsu komentāri par konkrēto tēmu aizņem tikai apmēram 80 ~ 90 % ? Visi parējie komentāri ir salamāšanās ar pidardibenMarci Dzelmi ?

26.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Debīlais pidarMarci ! Tad kāda vellna pēc tu lasi mūsu komentārus un uz tiem reaģē ?!? Normāli un gudri cilvēki nelasa un nereaģe uz tādiem komentāriem . Tas ir kartējais pierādījums tavai bezgalīgajai debilitātei un garīgajai atpalicībai .

26.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māris Smilga

Māri Smilga , Tedi , Dzintar , Sarmīte Ņikītina , Elvisa18 un visi parējie kurus tas debīlais psihopāts Marcis Dzelme ir regulāri aizskāris , apvainojis , nolamājis, pazemojis un kuri TIK TIEŠĀM grib kaut ko reālu darīt lai tas kroplis dabū sodu un lai mēs no viņa tiekam vaļā . Ja to visu gribat un atbalstāt manu iniciatīvu , lūdzu uzrakstiet man uz e- pastu " naja666@inbox.lv ". Apspriedīsimies un es Jums visiem izstāstīšu kas un kā manuprāt ir jādara . Jūs izteiksiet savus priekšlikumus un idejas . Sastādīsim rīcības plānu . Šeit publiski to izdarīt nevar un nedrīkst .

28.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Mamma audzināja jauku puisīti,gribēja palepoties,sagaidīt,un auklēt mazbērnus,a te,kaku stūmējs,vedekla Jānītis,žēl mammas....

25.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tā ir gan, jā...

25.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pošol tu nākuj..! Piderass ir vilks aitas ādā.

25.feb 2021 Atbildēt
Normunds Ozolnieks

jums tur drukas kļūda "pēc bērnu ceremonijas"

25.feb 2021 Atbildēt
juris

Pisies tu ratā pidaras.....Debīlie dirsu rubinātāji tak pazūdat no šīs pasaules.

25.feb 2021 Atbildēt
Marcis

Un tu vecais debilas perderi,pats piesies rata vecais piders,un ar savu debilo dirsu pazudi no neta.

26.feb 2021 Atbildēt
Kaspars Purmalis

Zilītis Kašers. Pidars.

26.feb 2021 Atbildēt
Roberts

Dibens sāp kašeram

26.feb 2021 Atbildēt
Diduu

#TautaRunā, pēc kādas vēl "bērnu ceremonijas"???

Iemāciet tak reiz savus skribentus rakstīt un pārlasīt, ko uzrakstījuši!!! ibio, rio!!!

27.feb 2021 Atbildēt
Marita

Cik var reklamēt tos sūda brāļus??? Vai tiešām nav citu ko rakstīt??? Notiek klaja slimu cilvēku reklāma!!!

28.feb 2021 Atbildēt

Komentēt