Komentāri: Kašers atklāj, kāpēc ļauj mīļotajam publicēt soctīklos pikantus kadrus

Marcis

Es neesmu gejs,un man pret tiem nav nekas preti,un komente tikai neta trollu bandas,

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga

Ja tu tāds neesi, tad kāpēc nogāni un apvaino cilvēkus, kam ir pretējs viedoklis? Katram cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli, un tu noteikti nebūsi tas, kas viņiem norādīs uz pretējo. Iemācies savu pozīciju pasniegt bez rupjībām, jēlībām, vecāku aizskaršanas un argumentēti, tad arī attieksme pret tevi būs savādāka. Šobrīd vērojot tavu ķēzīšanos komentāros, tu arī ietilpsti tajā pašā troļļu bandā.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tu esi kazudrāzis ari ne tikai Kašera fans

14.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Pat ja tu būtu gejs,nav runa par to.Bet gan par to, ka tu bez iemesla apsaukā cilvēkus kuri izsaka viedokli par konkrētu rakstu,un kas nekādi neattiecas uz tevi. Cilveki nav ne akli un kurli,viņi lasa un klausas ko runā konkrētas personas,gan televīzijā intevijās utt.Nu kādam nepatīk ka geji uz katra stūra populizarē sevi,viņam ir tiesības to izteikt. Tev patīk,un arī ir tiesības to izteikt,bet iemācies to darīt bez rupjībām. Un neviens tevi tad neaiztiks.

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māris Smilga

Atkal sak masveida komentet neta trollu bandas,kur tu idioti rodas,jus visi esat vai nu homofobi,un labak butu klusejusi,nevis tupi regularu dirst komentaros

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māris Smilga

Māri ! Ir Marcis gejs vai nav - tas nav galvenais . Vai tad Jūs tiešām nesaprotat ka tā cilvēka karikatūra nolamā un apvaino cilvekus jo ir psihiski slims ?! Viņš nespēj izpildīt tos uzvedības priekšnoteikumus ko Jūs no viņa prasāt . Lūk tāda ir rūktā patiesība !

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Nikitina

Sarmītes kundze ! Tas nav Marča spēkos un ir pāri viņa saprašanai . Rupjības un apvainojumi ir vienīgā lieta ko šis slimais indivīds māk . Tad jau 1000 reižu vieglāk ir iemacīt kazu dejot baletu ? Marci varbūt pāraudzināt varētu kārtīgs un nežēlīgs kaviens ? Bet arī diezvai . Tādus kā Marcis izlabot var tikai kaps .

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Man tavi komentari ir pie vienas vietas..

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Marcis

Cik gan tu tomēr esi truls debiloids. Es mēģināju ar tevi normāli komunicēt, taču tu tiešām esi kaut kāds apdauzīts un nepilnvērtīgs stulbenis... Nu neko, turpmāk saņemsi to pašu racionu, ko jau vienmēr, pidarjuga :)

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Dzēsts lietotājs

Absolūti piekrītu! Vienkārši lieta tāda, ka es cenšos cilvēkus izprast, pirms atbildēt ar to pašu, tagad esmu 100% pārliecināts, ka tas Marcis ir izdzimtenis kvadrātā.

14.feb 2021 Atbildēt
Dace Leščinska atbilde Dzēsts lietotājs

kur tur bija kāda nolamāšana vai apvainošana (ja vien nebija dzēsta kāda posta sadaļa....)?? NEREDZĒJU!!

Es saprotu - ir geji, un ir lesbietes. Un ir tradicionāli cilvēki. Taču jautājums - kāpēc NETRADICIONĀLI vērstus te (ar visām ne visai normālām atklāsmēm) reklamē tik lielā skaitā? Pasaule ir atzinusi - geji un lesbietes nav cilvēka pastāvēšanas norma. Tā ir slimība. Iedzimta, jeb kaut kādu blakus esošu apstākļu radīta. Bet slimība (jeb - novirze no cilvēces pastāvēšana principa normas). Diemžēl. Kāpēc jāreklamē slimi cilvēki ar tik lielu neatlaidību??

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Dace Leščinska

Tāpēc, ka tādi raksti izraisa rezonansi, piesaista tādus debiliķus kā Marcis. Komentāros notiek kaut kāda kustība un aktivitātes, tas arī viss. Cita lieta, ka tādus kretīneļus kā Marcis vajadzētu dzēst un banot pēc IP adreses, jo neviens sevi cienošs portāls nepieļautu, ka sistemātiski tiek nogānīti un apsaukāti viņu lasītāji.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dace Leščinska

Cien . Daces kundze ! Es Jums pilnīgi piekrītu ka geji un lesbietes , kā arī vēl vairāk pedofīli , zoofīli un citi retāk sastopami seksa paveidu pārstāvji , kurus pieklājīgi oficiāli sauc par netradicionālās orentācijas pārstāvjiem , ir ģenētiska un psiholoģiska kroplība . Pilnīgi piekrītu ka šis kroplības un novirzes no normas nevajadzētu relamēt , nevajadzētu par to runāt , rakstīt un publiski apspriest . Tajā pašā laikā zinu ka šie nenormālie cilvēki ar savām novirzēm ir pastāvējuši visos laikos vienmēr . Jautājums ir tikai 1) viņu % skaitā pret normālo sabiedrības daļu un 2) sabiedrības attieksmē pret šiem nenormālajiem indivīdiem . Man ir savs viedoklis par to kāpēc šobrīd geju un lesbiešu ir tik daudz un kāpēc par šo problēmu tik daudz runā un raksta . Iemesls ir sarežģīts socioloģisks , ekonomisks , bioloģisks un politisks faktoru kompleks , bet var izdalīt 2 galvenos iemeslus . 1) Baltās rases degradācija . Katrai cilvēces rasei , tāpat kā katrai civilizācijai un tautai ir sava vēsturiskā rašanās , uzplaukums un noriets . Tas pats vērojams dabā ar dažādām dzīvnieku sugām un veselām grupām . Kādreiz uz Zemes daudzu simtu miljonu gadu laikā valdošā dzīvnieku grupa bija dinozauri . Bet pēc tam pilnībā izmira dodot vietu citām , augstāk attīstītākām dzīvnieku grupām - putniem un zīdītājiem . 2) Planētas Zeme pārapdzīvotība . Cilvēku skaits strauji aug , bet mūsu planēta lielāka nepaliek un dabas resursi samazinās . Protams ka pienāks laiks kad cilvēki varēs pārcelties uz citām planētām . Bet tas nebūs tik drīz . Tāpēc iedarbinās dažādi procesi ( gan dabīgas , gan mākslīgas izcelsmes ) kas regulē cilvēku skaitu uz Zemes - epidēmijas , kari , dabas katastrofas un t.t.. Geju un lezbiešu skaita pavairošanās un izplatība ir manuprāt vishumānākais regulējošais proces , jo šiem cilvēkiem parasti nav pēcnācēju . Ja lezbiete var palikt stāvoklī un dzemdēt makslīgās apaugļošanās procesā , tad gejiem pat tas nav iespējams . Turklāt daži geji un lezbietes ir ļoti gudri un talantīgi cilvēki . Piemēram , mūsu Kārlis Streips ir ļoti talantīgs un interesants žurnālists , krievs Boris Moisejevs - talantīgs estrādes mākslinieks . Mana vienīgā un kategoriskā prasība - lai šie cilvēki nepopularizētu sabiedrībā savu nenormālo seksuālo orentāciju . Šādas izdarības ir parāk pretīgas un nav pieļaujamas . Ar nepacietību gaidīšu Jūsu , Daces kundze , un citu cilvēku domas šajā sakarībā .

15.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Nu nav piderMārcis gejs,viņš ir riktīgs piderass.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

sabiedrība degradē vot i viss iemesls. Redz nelaime tā ,ka PIDERI nesaprot atšķirību starp pideru un geju. Streips uzvedas pieklājīgi,nepopularizē un pautus vecim ceļa vidū nečamda,Fredijs Merkūrijs bij talantīgs roka zvaigzne ari gejs,bet ielas vidū olas nečamdija un nebļāva,ka neļauj tam precēties,uz skatuves tā ir viņa pasaule,kuri gāja uz koncertu visi to zināja,ka netradicionāls vecis un izmest joku par šito tēmu var koncerta laikā. Paskataties kā viņi ģērbās oficiālos pasākumos tā kā pieklājas zolīdi. Tāda veida netradicionālie ir GEJI ,bet netīreļi kuri iet praidos čamda ielas vidū pautus un bļauj ,ka tiem precēties neļauj tie ir vienkārši PEDERASTI jeb PIDERI,jo viņi nesaprot ,ka priekš tam ir gejklubi un attiecīgā geju literatūra žurnāli un tt. un tur tiem ir vieta,bet to viņi nesaprot jo viņi ir PIDERI un viss!!!!

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māris Smilga

Tev Smilga reali vajag izbanot,idiotu.

15.feb 2021 Atbildēt
Rolands Savickis atbilde Dace Leščinska

Tieši tā.

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

STULBA ???

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

Velreiz tas pats: STULBA ??? Ko te bāzies???

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

tu dzintars un tavi visi stulbie neta draugi,Praidos kopa ar gejie,lezbietem un tranpersonam iet kopa tradicionalas gimenes kopa ar saviem maziem berniem,

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Tad kāpēc tos lasi un uz tiem reaģē ?!?

16.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Agrāk senos laikos bij '' Vācu zobenbrāļu ordenis''.Tādi muskuļoti, bārdaini veči ,tērpti bruņās un ar zobeniem pie sāniem. Sievietes bij sajūsmā. Tagad atkal vispopulārākais ir ''Latvijas dibenbrāļu ordenis''.Visas sievietes Latvijā ģībst no viņiem un ir stāvus sajūsmā!!! Laiks daudz ko maina.Citi laiki,citas vērtības.

14.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Piedot bet Latvijā nav tādu dēļ kuriem varētu ģībt.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Nikitina

Paskaties uz tām kuras intervē tos dibenbrāļus,visām vienmēr smaids līdz ausīm.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Nikitina

Un ka tad ir ar mani?Es domaju ka kaut vai man ir 97 gadi bet tik un tā manis dēļ katra trešā ir gatava ģībt kaut vai tris reizes nu vismaz pie mums pansionatā ta saka

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Es , Dzintara kungs , Jūs patiesi un labvēlīgi apskaužu , ja jau Jums 97 gadu vecumā vēl sievietes pievērš uzmanību . Malacis , tā turpināt ! Novēlu Jums nodzīvot līdz 197 gadiem !

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

Šis ir labais: "Dibenbrāļi". Latvijā ir asprātīgi cilvēki!

15.feb 2021 Atbildēt
dzintra atbilde Dzēsts lietotājs

Viņām par smaidīšanu maksā.Ja viņas izskatīsies dusmīgas,tad nekā.

15.feb 2021 Atbildēt
ludis links

Jautājums portāla administrācijai - kāpēc jūs publicējiet info tikai par vienu garīgi slimo cilvēku grupu . Kur tad paliek daudzie napoleoni, cēzari, kāpēc nav regulāras intervijas ar ļautiņiem, kas pabijuši citās planētās un galaktikās? Kāpēc portāls tik uzkrītoši izceļ vienu slimo grupu, jeb jums pašiem nepieciešama kāda trako nama daktera palīdzība.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es domāju tev taisnība. Nav par ko citu rakstīt. Nav populāri normāli cilvēki,jo sabiedrība degradējas . Ko ieslēdz vai Tv ,vai internetu visur degenerāti priekšā vai nu pideri,vai maukas,vai dzērāji,vai narkomāni.

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Pasaule nevar pastavet bez gejiem,lezbietem,tranpersonam,pideriem,maukam un narkomaniem,bet tapec tak nevajag rakstit melus,deziformaciju,nomenosanu un apmelosanu.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Galvenais jau ka šis portāls bez Mārča nevaretu pastāvēt tas gan ir fakts

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Pideriem ir divas izejas .. vai iet uz gejklubu un tur uzdarboties vai braukt uz Arābu Emirātiem kur gejiem draud nāves sods, ja tevi pieķer dupsējoties ar citu veci. Citu variantu nav, jo pideri lien no skapja ārā kā tārpi no sprāgoņas un nav glābiņa no viņiem

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

dzintar,piedod,bet geji nav pidari,jo pidari ir tie,kas tikai izmanto mazus bernus.

14.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Tu esi tāds dalbojobs,kādu atrast ir grūti.Pasaule var pastāvēt bez visiem ko tu pieminēji.Un var pastāvēt bez cilvēces kā tādas,pamuļķi.

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Sarmite Nikitina

Tiešām, retas raudzes kretīnelis, turklāt ar izkropļotu uztveri un vērtībām. Absolūti neskolots, visdrīzāk, bērnībā ļoti abižots. Cik var noprast, tad tas stulbenis sevi ir iedomājies par kautkādas taisnības nesēju, tajā pat laikā pats apvaino un gvelž rupjības, nesaprotot, ka pats sevi diskreditē un padara par amorālu dzīvnieku.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Dzintar ! Stulbais Marcis atkal nodemontrēja Jums savu tumsonību . Tos kas seksuāli izmanto mazus bērnus NESAUC par pidariem , bet par PEDOFĪLIEM . Pidars ir tas pats gejs , tikai otrs variants ir kulturāls , oficiāls nosaukums , bet tas pirmais vārds ir rupjš lamu vārds . Tumsonis dibenMārcīte to nezina .

14.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Sarmite Nikitina

Šitas kroplis piderMārcis jau nav cilvēks,tas ir mērkaķis,kas nedaudz māk rakstīt.

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu vecais perdeli,tu CCCP produkts,geji nav pideri,debilas idiots,un tu ar saviem neta stulbajiem draugiem mazak raksti savus murgu komentarus.

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tev vecajam idiotom franciski pedofilija ir pederose,un mazak dirs savus murgus neta.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

pedofīli ir bērnu izmantotāji,bet pedarasti,pideri vai homoseksuālisti ir divi pieauguši veči kuri dirsā piš viens otru,bet lezbietes ir divas pieaugušas sievietes kuras čamda viena otru.

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Te dzintars laikam pasu dirsa piss,idiotu,

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis atbilde Sarmite Nikitina

Piekrītu pilnībā...

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

Labais teksts, prieks, ka ir saprātīgi cilvēki.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jepis

Kā teica Edgars Liepiņš... kā es māku ,tā es maunu!!!

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Stulbais kropli un kazu pisēj Marci ! Pirms kaut ko murgo , apskaties svešvārdu vārdnīcā un internetā ko nozīmē vārdi - pedofīls , pedofīlija , gejs , pederasts un t.t. Te nav ne kāds sakars ar franču valodu jo mēs te rakstām un runājam latviski . Tu tumsoni kurš nav normālā skolā gājis , ja nu vienīgi dažas klases palīgskolā priekš garīgi atpalikušajiem . Būtu labāk kaunējies par savu tumsonību , jo man ir augstākā izglītība un es esmu spējīgs sarunāties 4 valodās , bet tu slimais čurka pat vienu pašu latviešu valodu neesi bijis spējīgs normāli iemācīties . Bet tev rādās halucinācijas it kā tu kaut ko zinātu un saprastu .

15.feb 2021 Atbildēt
dzintra atbilde Dzēsts lietotājs

Edžiņš pederastus neieredzēja ne acu galā.

15.feb 2021 Atbildēt
Mike

Tur ar kaut ko ir jālepojas??/Izdzimteņi

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nākošreiz iesaku iztaujāt kā viņi klizmu taisa. Tas būtu ļoti interesanti lielākajai daļai auditorijas. Nu kā to mīlestību tur bīda?Varētu kādu aktu mums ar parādīt. Kāzas tak briest.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nu klizmu jomā idiotiņš un kroplītis piderdibenMārcīte ir baigais spec !

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu jobanais Juris,tu pats esi garigs un morals kroplis,un tavs vards Juritta un realas piderdibens

14.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Marcis

Lien būdā, garīgais kropli :)

14.feb 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māris Smilga

Tu Smilga pats esi garigs un morals kroplis.

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

Jā, tiešām, kakas varētu traucēt "smalkajai mīlai"...

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jepis

citiem netraucē,ja ir koprofīla novirzes,tad viņi paši pat izsmērējas un nobauda to uz pusdienu galda.

15.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Mārcēn,nu kā?Kaza apmierināta?

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

kaza penī koda,nesanāca

15.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Amerikāņu psihiatri-geji jau 70.-os gados ilgu eksperimentu un pētījumu rezultātā nāca pie atziņas, ka pederastija nav ārstējama. Un neārstē ar".

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Čau, te atkal es - tavs vecais čoms dr.trollis. es te šorīt savā samsungā drusku pačekoju, kāds ir tavs standarta stiliņš: tu kaut ko uzbaksti savā mobilajā, reizēm par tēmu, reizēm galīgi garām, bet tev ir tendence vēlāk atgriezties un nopļaut ražu - un tad tu sāc visus trollēt, reizēm pievienojies baram, kas Mārli Smilgu (nu, viņš jau gan liekas kungs cienījamos gados) pamazām noved tik tālu, ka šim galīgi aizbrauc jumts, sāk rakstīt nesakarīgi, necenzēti, bez komatiem, galīgi saiet sviestā, un tā tas atkārtojas dienu no dienas, vnk pats uzprasās, lai viņu pazemo, tas vispār ir tāds neta apburtais loks, upuris pats atkal un atkal uzprasās un grimst aizvien dziļāk, tur laikam izveidojas kaut kāda psiholoģiskā apsēstība, nu, bet es gan personīgi, to aptvēris, 2 pēd dienās viņam pievienoju tādus pāris mazus sorry komentus, nezinu, vai M. S. izlasīja un saprata, par ko es īsti, vnk nekomentošu vairs M.S., ja viņu tik viegli var uzvilkt, beigās vēl sirdstrieku dabūs. vai kaut ko saprati tagad, vai atkal pieliksi manam komentam - "ja tu domā, ka ar tevi viss ok, tad tā arī turpini domāt, :D:D:D", apm tā tur bija par horoskopiem, un par manu laurisreiniks Instagram komentu arī pamanīju tavu ironisko "Jā!", galīgi akls vēl neesmu, kaut garas stundas bakstos pa apple, tur man tagad gan skola, gan darbs. saproti, par ko es? ja ne, ieej manā dr Trollis profilā un paskaties visus manus šīs dienas komentus pie visiem taviem šī rīta komentiem. tad gan dzēsīšos no sava profila laukā, idiotiska ir visa tā spēlīte, turklāt bīstama arī - to es tev kā IT spečuks saku, jo zinu, ko saku.

15.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Nu, laikam jau arī starp IT speciālistiem ir geji. :) Ne tur ko iebilst, ne ko tur mainīt. :) Ar Māri Smilgu man ir tikai koleģiālas attiecības un absolūti nav mans nolūks viņu līdz insultam novest.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

nu, redzu,vecīt, kā ir ar tevi. tāpēc bučām no Parkinsona un Alcheimera pievienoju vēl arī 3 savas bučas, tak nesapriecājies, kaut varbūt IT vidē varbūt tiešām ir geji - un kas tur tik īpašs? tā ir viņu dzīve un darīšana. vārdu sakot, tā kā neko vēl laikam tomēr neesi sapratis, uz atvadām pateikšu - arī es tevi mīlu

15.feb 2021 Atbildēt
Marcis

tu stulbais idiots un tavi visi neta draugi pedofija ir tas,kas pederastija,un es jau 100 reizes visiem idiotiem saku,ka geji nav pederasti,stulbas neta trollis.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Stulbais neta trolli un garīgais kropli Marci ! Pedofīlija nav tas pats kas pedarastija , geji ( kulturālais variants ) = pederasti ( lamu vārds ) . Zoofīls ir tas kas piekopj seksu ar dzīvniekiem . Tātad tā kā tu drāz kazu ,tu kroplīt Marci , esi gan noladēts zoofīls , gan nolādēts pederasts ! Es tavā vietā ietu pakārties lai atbrīvotu Latviju no savas apkaunojošās klātbūtnes .

16.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde Dzēsts lietotājs

Wow! Kāda uzmanība man tiek veltīta :) Raksts kā no mutes skalojamā līdzekļa instrukcijas. Paskaties uz saviem komatiem, vecā sēne. Tava gramatika gan atgādina Dibenu Marča izglītības līmeni, iespējams, esi viņa personības dubultošanās otrais tēls. Izskatās, ka pats esi kluvis par upuri kādam marčveidīgajam lopiņam. Šeit nav gramatikas paraugstunda. Runājies ar kādu citu, ja kaut kas nepatīk, ko man pielipi, sērga?

16.feb 2021 Atbildēt
Māris Smilga atbilde īpaši stulbs

Abpusēji ;)

16.feb 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Beidz demonstrēt idiotismu geji {pieklājīgi} pederasti,pidari{rupji}. Es atvainojos gejiem,tas ir debilajam Marcim.Pedofils nav pederasts.Un kā tu te gvelz ka tas ir no franču valodas tad lasi uzmanīgi...

PEDOFĪLS-franču valodā pédophile

PEDEROSE vai pareizāk PODEROSE spāņu valodā JAUDA

Ja nezini valodas,tad nav ko fantazēt un ja tik ļoti gribas izmantot goole tulkotāju kurā jau tā iztulko nezin kā,ir vismaz rakstīt jāiemācas,bet tu pat latviski nejedz rakstīt.Tātad tu esi pidars

16.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Korrona un pidrillas drīz būs pasaules gals

15.feb 2021 Atbildēt
Jepis

Nedrīkst pieļaut vērtēt homo pāru attiecības kā kaut ko normālu.

Tā ir perversija. Tad jau labāk ļaut reklamēt cigaretes, bet ne homo attiecības, kas ir patiesa anomālija sugai kurai ir DIVI dzimumi. Lai kā tas nepatiktu "kaku stūmējiem".

15.feb 2021 Atbildēt
Artis Andersons

Kuli nogriezt pederastam.

14.mai 2021 Atbildēt

Komentēt