Kašers atklāj, kāpēc ļauj mīļotajam publicēt soctīklos pikantus kadrus

© Ģirts Ozoliņš/F64

Multimākslinieks Kaspars Blūms - Blūmanis jeb Kašers kopā ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu atklājuši detaļas par savu sadzīvi kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas".

"Es it kā esmu greizsirdīga tipa cilvēks, bet ar Jāni es esmu pilnīgi drošs," atklāts ir Kašers un smej, ka ne tikai ļauj mīļotajam vīrietim soctīklos publicēt pikantus attēlus, bet pat iedrošina viņu to darīt. Turklāt daudzu autors ir viņš pats.

Attiecību sākumā Kašers esot simpātijas profilus pētījis soctīklos, kamēr Jānis atklāj, ka par multimākslinieku neesot neko zinājis. "Es nezināju, kas viņš tāds par cilvēku ir. Man nebija nojausmas," neslēpj Miņins.

Miņins norāda, ka uztur sevi lieliskā fiziskā formā, jo ļoti lielu uzmanību pievērš savai veselībai un izskats ir otrajā plānā. Tikmēr Kašers treniņiem nododoties periodiski.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".

Svarīgākais