Komentāri: FOTO: Mūrniece nikna par novēroto Rīgā

Tedis

Pareizi jau Sivēnmāte saka...

5.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jātīra sniegs visiem,kuriem konkrētā vieta ir nepieciešama. Man radi laukos tīra pusotra km pašvaldības ceļu, jo pašiem pa to jābrauc. Citādi gaidi nu kamēr iztīrīs.

5.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

dominique, drošu vari staigāt tālāk un piedāvāties, esmu dzirdējis,ka sievietēm pienāk tāds vecums, kad par TO viņas maksā.

5.feb 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Ruksenei ir viedoklis par visu...Ne dienu bez zīmēšanās..

5.feb 2021 Atbildēt
Gundars Gursons

Mēs taču dzīvojam sūdu valstī

5.feb 2021 Atbildēt
Dzintra Bogdanovica

Tas jau ir gadiem ne tikai šogad, ja uzsnieg tad dabas katastrofa. Iepriekšejos gadus Origo laukums, pie SM, pie Centraltirgus pieturas izbrist nevarēja. Šogad nezinu, jo ieveroju majās sēdēsanas režīmu un reti esmu centrā.

5.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja nepatīk dzīvot Rīgā, ir iespēja pārcelties uz Jēkabpili.

5.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Sivēnmamma Jēkabpilī???Nav laba doma....

5.feb 2021 Atbildēt
Imants Vingolds

Ir apnicis redzēt un dzirdēt šo personu, kuras darbība Iekšlietu ministres postenī, slēdzot Policijas akadēmiju, pašlaik tiek vērtēta kā noziegums pret tiesiskumu un likumisko kārtību Latvijā.

5.feb 2021 Atbildēt
Jānis Rubīns

Tautaruna.lv - Jums pašiem sagādā prieku nepārtraukti PUBLICĒT, fotografēt utt.? Lūdzu, dariet tā un aplīmējiet visas sienas ar bijušās ministres bildēm stāstiem, ka veicas ģimenē, darbā, atpūtā, BET BEIDZIET PIESĀRŅOT MŪSU datorus! TV vienalga kāds politisks jeb Panorāmas visi četri raidījumi - nu nekādi neiztikt bez potēšanas procedūras! Var tika apbrīnot režisoru spēju tos savietot un līdz riebumam likt mums tos skatīties!!!!!!! Kā vēlies atvērt inbox.lv, tā gandrīz ikdienas mūsu SUPERSIEVIETES foto ar skaidrojumu, kas viņai sāp, kā draugs pametis, ko spēj, ko nē... NU, CIK ILGI???

5.feb 2021 Atbildēt
Juris Tīfenbergs

Jāni ! Šim Jūsu komentāram pievienojos no sirds par 100% ! Ļoti reti gudrs un pareizs komentārs . Vienīgi gribu no savas puses piebilst , ka manuprāt šī parādība , kuru kritizējāt , liecina par mūsu sabiedrības garīgo degradāciju un infantīlismu . Acīmredzot latviešu tautiņai neatkarība un kapitālistiskā iekārta nav nākusi par labu .

7.feb 2021 Atbildēt
Irina Lotko

Ko tur runāt par mašīnām ? Ja sētnieki ir iemācījusies tos celiņus, kas domāti cilvēkiem netīrīt !

5.feb 2021 Atbildēt
Fra

Trotuāri ir pašvaldības teritorija, par kuru tīrīšanu tie sētniekiem nekad nav maksājuši. Aizej tu un par velti patīri kādu nedēļu kādu trotuāra posmu, uzreiz tev optimisms samazināsies.

5.feb 2021 Atbildēt
Fra

Rrīs reizes dienā tīra tikai velošmeloceliņu, kas nu obligāti ziemā ir nepieciešams. Idiotu laiks Rīgā.

5.feb 2021 Atbildēt
Pārsla Melnalksne

Mūrniece, esi, jau sen "piegriezusies", ar visām savām "figņām" un stulbumiem, šie izteicieni, mrūn. stilā. Bija laks, kad šķita, gudra sieviete, izrādās maldi, prasta un krietna muļķe. Pēc tādas karjeras, tādā zampā, fui.....

5.feb 2021 Atbildēt
Haralds

Ja iepriekš varēja apdirst Ušakovu un ,kā jau latvieši ļauni priecāties ,tad tagad jebkurš izlēciens pret RD izkūst kā sniega pika mikroviļņu krāsnī.un nevienam nav interesanti par to ,kas tagad notiek Rīgā.

6.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ir taču ziema

9.feb 2021 Atbildēt

Komentēt