Komentāri: Viljamu kārtējo reizi varētu satraukt Harija un Meganas rīcība

bezkaunīgais sivēns

Nevajadzēja publicēt kamēr nav īsta skaidrība. Tagad satrauks arī Latvijas sabiedrību.

7.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

man šitāda veida zooparks neinteresē.Mūsdienās uz normālu veci sievietes neskatās.Viņām patīk tādi stilīgie kuri pat apenes pieskaņo apģērba stilam.Tādi'' prinči Čarlzi" kur vecis ir nulle,bet viņš tak ir princis .Tas nekas,ka pat auto riepu- zapasku nomainīt nemāk .Man atkal nepatīk tādas princeses kuras pankūkas cept nemāk,bet redzot fotoaparātu instinktīvi sāk atpogāt pogas.

7.jan 2021 Atbildēt
Monika Paberza

Vai tev, Dzintar, kāds prasa, kas tev patīk vai nepatīk.

7.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ko tu tur paberzi? Pastāsti.Dažreiz cepu ar.Tev noteikti prinči patīk?Feini veči? Man ari patīk it sevišķi Čarlzs. Lasiju kad princis Čarlzs spēlējis kriketu viņš no Diānas esot pieprasijis vienmēr lai pēc katra sitiena pa bumbiņu tā applaudētu. Smalkas manieres.Visas sajūsmā. To visur lasu.Īsts sapnis ne vecis.

7.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Jūties galvenā? Ej labāk kazu izslauc.

7.jan 2021 Atbildēt
Monika Paberza

Cep vien pats tās pankūkas

7.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kurš, jptvjmķ, izdzēsa manu komentāru, kurā nosodīju presi, ka tā šitos angļu brāļus mūždien par klauniem sabiedrības priekšā uztaisa!

7.jan 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Tādēļ man rodas jautājums.Kādēļ dzēš normālus komentārus,bet idiotu Marci ar viņa vēmekļiem gan nedzēš.Līdz ar to ,vai tik viņš nav galvenās redaktores dēls vai pat mīļākais.Kaut gan kas tā par sievieti,kura mīcas ar tādu?

8.jan 2021 Atbildēt
Perle

Tā taču ir arī Harija mamma! Kādu bildi grib, to viņš publisko. Viljams nav pasaules naba, kurš noteiks, ko un kā brālim darīt ! Drīzāk Keita grauž dusmās nagus, ka nespēj nekā savai radiniecei ieriebt.

7.jan 2021 Atbildēt

Komentēt