Komentāri: Rakstnieks Rimants Ziedonis aicina "nepievienoties ākstiem"; viņa dēls izslimojis Covid-19

Uģis Jansons

Mīkstais dziedonis.Dažas dienas slimnīcā ar gripas pazīmēm un pīkst.

14.dec 2020 Atbildēt
Elita Strazdiņa

Cik ārkārtīgs Tavs stulbums, U.J. Bet galvenais - Tev nav pat kauns savu muti palaist pret cienījamu cilvēku. Tk tālu nu esam nodzīvojušies...

14.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Elita Strazdiņa

Strazdinhas kundze! Kuri buutu tie necienaamie cilveeki? Vai tie buutu tie "aaksti"?

14.dec 2020 Atbildēt
Anna atbilde Elita Strazdiņa

Pilnībā piekrītu.

14.dec 2020 Atbildēt
Andris Saulīte atbilde Elita Strazdiņa

ES NEREDZU CIENĪJASMU CILVĒKU --ES REDZU T6UMSONI KO ŽĪDISKI SMIRDOŠI BIDLAS CENMŠAS MAN IEŠMUGULĒT PAR CIENĪJAMU

15.dec 2020 Atbildēt
Gunita Zagorska

Pietiek!Spamot ne pa teemu..Cik var baazt savu tieveeshanas reklaamu visos iespeejamos komentaaros.

17.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nacisti savu darbību atspoguļoja tā, lai rastos iespaids, ka viņi ir vienīgie, kas cīnās par vācu tautas labklājību.

&&&&&&&&

Kaut kas liidziigs, tiek propogandeets arii shodien. Lai izceltu savu paaraakumu, konkreeta tautas dalha tiek nosaukta par "aakstiem". Visi, kuri dzied liidzi varai, tos preteeji dziedoshos meeghina pazemot. Kursh vairaak, kursh mazaak, bet to dara visi valdiibas atbalstiitaaji.

Pamatot, savu viedokli, vienkaarshi nav ar ko. Chizhevska peetiijumi, par

filtreeta gaisa kaitiigo iedarbiibu, nav apgaazhami. Taapeec tiek izmantota paaraakuma filozofija.

14.dec 2020 Atbildēt
Anna

Tieši pretēji. Tie kuri tur grozījās piketos, ņirgājās par tiem 25 cilvēkiem, kuri smagās mokās mira no Covid 19.Tiek darīts viss iespējamais, ierobežojumi noteikti iespējami minimāli, bet tukšpauriem jāizplata melīgas baumas un jāmēģina destabilizēt situāciju. Tieši tādi bezatbildīgi cilvēki, kas neievēro ierobežojumus, ir vainīgi, ka infekcija izplatās.

14.dec 2020 Atbildēt
Ints Livcans atbilde Anna

No Covid 19 nemirst, bet mirst ar to, tāpat kā ar cauru zobu.

16.dec 2020 Atbildēt
Modris Striķis

Izskatās ka Latvijā kovidioti ir vairāk kā normāli domājoši cilvēki.

14.dec 2020 Atbildēt
Santa Drozdova

Tieši tā, piekrītu Annai, ņirgājās. Ņirgājās par cilvēkiem, kuri slimi cīnās ar šo vīrusu, kuri mirst, ņirgājas par ārstiem, par saviem līdzcilvēkiem.Kaut kāds stulbums.Bet kad paši saslims,tad jau atkal kāds kaut kur būs vainīgs, tikai ne paši.Pret ko protestēt - pret to, ka šņabis brīvdienā nav pa ķērienam? Pārtika taču ir,transports ir.Vajadzētu tomēr mēģināt mazliet sevi savākt, nevis uzvesties kā maziem bērniem, kam atņemta rotaļlieta!

14.dec 2020 Atbildēt
Ints Livcans

Drīkst painteresēties, kādu sejasmasku Jūs izmantojat, cik bieži to mainat, vai 2 m distanci ievērojat valkājot sejasmasku?

16.dec 2020 Atbildēt
kolhoza priekšsēdētājs

Kāda gripa!Uģi tev gan vajag pa muti par muldēšanu,dreb pilnīgi visas iekšas par tādiem stulbiem,neko nesaprotošiem cilvēkiem.Kauns!Kāds stulbums!

14.dec 2020 Atbildēt
Andris Saulīte

Член-корреспондент Академии наук Российской Федерации, доктор медицинских наук, бывший главный санитарный врач Москвы Николай Филатов о «научных знаниях в руках обывателей» и готовящихся мерах, которые разрушают экономику и психологическое здоровье граждан.

www.youtube.com/watch?v=0Jzek9Cq5j0

=============================================================

gripa --influence -ietekme ------- vārda precīzā nozīme

covid19 ir tioešio tada pat uz SARS sindroma bāzes sākusies biorobota sistēmu kolīzija --nekā jauna --- gripas adeno rino metapneimoniju un vispār nezināmi vīrusu klātbī°unr ir 97 smago pneiomoniju gadījumos 2-3% smago pneimoniju korelē ar copv2 vīrusa klātbūtni

cov2 vīsrusa vielu spēj nkopēt tikai dzīvas plaušu epitēlija šūnu kultūras --tāpēc aptrakusi imunsistēma uztaisa šo specifisko uxzbrukumu tikai plaušu epitēlijam (un sagāna paraalēli erit5rocītui hemohlobīna spēju nest skābekli--apm ta ka ar tvanu saindējioties '' ============================================================ patogenezes mehānismi naqvbg jauni --vnk izteiktāka ir makrofāgu uzbrukuma fāže plaušu epitēlijam -- 1. nedēļu maakrofāgi kāqasinssuņi plosa plaušu epitēliju -2 nedēļā tai kotlešu masā sāk aiugt visi baciļi --- vnk netyipiska gaita --betr nekas principiāli citāds (( vnk ārstēšanaI neder simptomātiska PLĀksterēšanas -- pie jebkura SARS der profilaktiski momenmtā nopresēt ar imundepresantiem aptrakušu imunsistēmu un nar antibiotikām izkaut baktērijas kam fāgi ideālu barotni sagatavojuši )) tikai tumsopnīgi idiņi karo ar vīrusu un plāksterējas ar paracetamollu un tējiņān nedēļu kamēr abpusējs plaušu karsponis ,puķukāp[osti uz sirds vārstulēm vai vēl kāda smaga komplikācija -nedēļam un mēnešioem varguļošana pēc tam --- agrtesīva apstreizšoša uzspiešana pa patoģenezes mehānismiem pat ghripu 4-5 dienu robežāās nospiež --ar vīrusiem nav jakaro --par vīrusiem pat nav jāinteresējas --tikai sa°vs gļukainais biorobots pareizi jāpaqārstē ----- imundepresanti un pretbaktēriju kurss ir vienīgā racionālāstratēģija --ideāli rezultāti --tikai momentā jāšak pirms lieli postījumi biorobotam nav

15.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu un ? Vai mazums kurš ar ko ir slimojis?

15.dec 2020 Atbildēt
Hugo

Tos visus Krastmalas lohus ar Ulmi priekšgalā vajadzētu ielaist Covid nodaļās, lai gārdzošiem slimniekiem iečukstētu ausī savas glupības un tad visi kopā uz kādu tukšu viesnīcu padzīvot kādu laiku bez tiesībām izsaukt ātro palīdzību.

15.dec 2020 Atbildēt
Andris Saulīte

gārdzošos želsirdīgāk būtu nošaut vai noindēt --bet par iodeju iesl;odzīt situācijjā kur nav ioespējasw tikt pie medikamerntiem tevi smirdo0šā udenī sdlīcināt--- savu ātro palīdxzībiu sev dfirsdā iebāz un utainās sliomnīcas arī--- bet ja tu liegsi bez birokratijas un covidtyyestiem aptioeka 2w0 eiras atprečot pier vajadzības --- t6u mirsi--es principā ņemkšui ioeroci un šaqušu neškirojot tev līdzīgos --pisi debioplo s covidierobeāžojumus -- man vajag iespēŗju savu gļukaino bioprobotu paārstēt bez kādas kontroles no profesiopnāLO KRTETĪNU PUSES--TĀPĒC RES ŅENŠU IOEROCI UN ŠAUŠU NEŠWKIROJOT ----

15.dec 2020 Atbildēt
Hugo atbilde Andris Saulīte

Par kādiem medikamentiem Tu runā, Krastmalas loh (ar savām četrām klasēm)? Nu... Paņem līdzi lielo somu ar paracetamolu un labi daudz šķidruma, piemēram, optima līnijas aliņu.

15.dec 2020 Atbildēt
Hugo

Ā... Un vēl... Matriksa vietā šovakar noskaties kaut ko no Rozamundes Pilčeres.

15.dec 2020 Atbildēt
Ints Livcans atbilde Hugo

Man ir mazāk par 4 klasēm, Krastmalas loh , latviski nozīmē ko? Varbūt erudīcijas etatalons izskaidros?

16.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Slēptā reklāma. Visi čaļi nemācīsies Sporta akadēmijā.

15.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

es katru pavasari izslimoju,gan sopļi,gan kaulus lauž.Pēdējos gadus 10 katru gadu slimoju ar 19.Man jau nelabi metas no šitā lohotrona ko man visādi veci uzpirkti penši mēģina ieborēt. Beigsies piķis ,beigsies sērga mistiskā

17.dec 2020 Atbildēt

Komentēt