Komentāri: Kurusovu Rīgas lielveikalā notur par zagli

īpaši stulbs

Izskatās jau pēc čigānietes un nav nekāds brīnums, ka modrais apsargs izrādīja modrību.

10.dec 2020 Atbildēt
Ilze

Apsargam nav nekādu tiesību likt man uzrādīt somu, ja vien viņam nav pierādījumu, ka es tajā kaut ko nelikumīgi esmu iebāzusi. Priekš tā ir kameras. Par sō gadījumu no veikala varētu piedzīt arī sāpju naudu, ja vien būtu ticība Latvijas valstij un tiesām.

10.dec 2020 Atbildēt
Acidum

Ar tādiem nagiem jebkurš izskatās pēc kampēja.

10.dec 2020 Atbildēt
Ilze

Nagi tiešām briesmīgi. Ar tādiem var kokā kāpt.

10.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Da normāls Zaķis nav kur piesieties

10.dec 2020 Atbildēt
Perle

parādi Kivičam, viņam tādas patīk

10.dec 2020 Atbildēt
Marcis atbilde Perle

Tu debila Perle,Andrim ir Liene mazs bebis,

10.dec 2020 Atbildēt
Roberts atbilde Perle

Kivicam patik sievietes, ne mūmijas

10.dec 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Perle

Kivičam neder sievietes ar smadzenēm.

11.dec 2020 Atbildēt
Marcis atbilde Sarmite Nikitina

Tev debila,sranija kuce,reaili nav smadzenes galva

12.dec 2020 Atbildēt
Perle atbilde Marcis

Bērns jau Kivičam nav nekāds stopsignāls. Cik zinu, Lienei arī ne. Abi jājās pa pasauli riņķī, nedomājot par saviem bērniem. Liene mēģināja izjaukt Buļa ģimeni, līdz kādā naktī atrada Kiviču bārā, un Kivičs šai bēbi uztapināja (nez, tajā slavenajā vannā, kuru visai pasaulei izlika apsmieklam FB?)

14.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Aha, morāle; nekad neizmet čeku par pirkumiem, pirms neesi pametis lielbodi.

10.dec 2020 Atbildēt
Yohn Plunt

Ar uzsvaru uz "čeks miskstē". Cik stulbai jābūt, lai iepērkoties padomijas veikalā, uzreiz izmestu čeku miskastē, kamēr vēl neesi drošā attālumā. Ja ir tāds niķis, tad nav ko tagad īdēt - izčakarēta tika pelnīti.

10.dec 2020 Atbildēt
Elina Vugule

Manai māsai bija tāpat! Tik viņa stāv tikko samaksājusi pie kases, krāme pirkumus maisā un pēkšņi pienāk apsargs un pārdevējs tāds “davoļnais” saka krieviski- vorujut! Visa garā rinda ar cilvēkiem uz mums skatās itkā mēs būtu kko kabatās sabāzušas un nu tik ņems priekšā- latviešiem jau patīk šīs scēnas! Es stāvu, māsai acis lielas, apsargs saka ver vaļā maisu, kas tev tur ir! Es domāju, tu normāls vispār? Tikko samaksāja tak par produktiem ne soli neaizejot no kases! Izrādās safasētā laša iepakojumā pīkstulis!!!! Mēs jutāmies kā zagles, kaut arī par visu samaksājušas! Fuj, pretīgi tur tagad iet! Negribās savu naudu atstāt veikalā, kurā klientus taisa par zagļiem! Ja liek pīkstuļus, tad pie kases jābūt pīkstuļu deaktivizatoram! Ja tāda nav, tad lai apsargs iet nahuj! Liels FUJ Rimi!

10.dec 2020 Atbildēt
Mike

Pajāt..kas ir kurusova?

10.dec 2020 Atbildēt
Iveta

Čeks ir jāsaglabā. Arī Alfā esmu redzējusi, ka cilvēks ar iepirkumu maisiņu jau iet prom no kases un viņu aptur un lūdz uzrādīt čeku un pirkumus. Mēs nezinām iekšējo drošības uzraudzīvas sistēmu, bet apsargi saņem algu par to, lai veikalam nebūtu zaudējumu. Nevajag to uztvert personīgi. Ja viss ir kārtībā, parādi pirkumus un viss. Un, protams, vienmēr jāņem savu čeku. P.S. Man bija gadījums rajā pašā BC, kad tieši pārdevēja it kā aizmirsa noplēst čeku no aparāta un man iedot, un sāka jau sist preci nākamaham pircējam, pastiepu roku un pati noplēsu savu čeku, jo vnm.ņemu. Pagāju malā, pārskatīju čeku, un, jā, man ir cigaretes pieskaitītas, kuras nepirku. Aizgāju atpakaļ un pārdevēja uzreiz atdeva naudu. Parasti, lai kaut ko atgrieztu, tiek saukta vecākā pārdevēja, bet šeit vnk uzreiz atdeva un viss, tātad zināja, ko dara. Čekus ņemiet noteikti.

11.dec 2020 Atbildēt
Kristīne

Tur jau tā lieta ja kasieris vidēji dienā savai kabatai iekasē 30 euro parēķini cik apčakarēto...

11.dec 2020 Atbildēt
Anita Balnasa atbilde Kristīne

Kā tad kasieris to var iekasēt savai kabatai? Savai kabatai var iekasēt, ja nepareizi naudu izdod, bet ja pieskaita pie rēķina, tad ieguvums ir veikalam. Bet čeks ir jāņem. Es piemēram dažreiz eju uz citu veikalu kaut ko pirkt, nevaru tak pēc katra veikala iet uz māju. Un tad otrs veikals var pateikt, ka tā ir viņa prece, man tā jau ir bijis. Čekus var izmest tikai mājā. Tāpat ir gadījies, ka kaut ko aizmirstu uz letes, ar čeku var aiziet pakaļ. Man pat Drogās vienreiz atdeva.

25.dec 2020 Atbildēt
Kaspars Namsons

Droshvien shkirshanaas iemesls bij - dziivoshana shodienai. Jo kaa var kalt naakotnes plaanus ja prieksh naakotnes neko neatstaaj.

11.dec 2020 Atbildēt

Komentēt