Komentāri: Horens Stalbe vēršas pie Egila Levita

bezkaunīgais sivēns

Tas Latvijas valdībai sen bija jāizdara! Nezinu pamatojumu tādai neizlēmībai.

10.nov 2020 Atbildēt
Māris Smilga

Šī valdība mums uzdirš un burtiski iznīdē ar savu bezatbildību, ko gaidīt šādos jautājumos..

10.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Horens neko nejēdz vēsturē vai arī izliekas, ka ir tupaks. Tā sauktais armēņu genocīds ir tikai azerbaidžāņu tatāru nenovēršamā atbilde pret gadu desmitiem ilgajām armēņu zvērībām un pārestībām.

10.nov 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Aha. Tad jāpieprasa mūsu valdībai , lai atzīst azerbaidžāņu genocīdu ko realizēja armēņi. Es pat esmu lasījis "zinātnisku pētījumu", ka Erevāna ir azerbaidžāņu pilsēta.:DDD

10.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde bezkaunīgais sivēns

19.gs. krievi apspieda musulmaņu hanistes un iekarotajās teritorijās, tajā skaitā arī Karabahā izmitināja reizē naivos, bet reizē arī mantkārīgos armēņus. Azerbaidžāņu tatārus izdzina, deportēja. Pat vēl 1947.gadā azerbaidžāņus no Armēnijas un Karabahas deportēja uz Kazahiju!

10.nov 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde īpaši stulbs

Jā, 19.gs. Krievijas impērija cīnījās ar Osmaņu impēriju un tās satelītiem par ietekmi Aizkaukāzā,to cīņu noslēgumā robežas palika apmēram tādas kā patreiz. Armēnijas Ararata kalns un līdzenums palika osmaņiem un armēņi tur tika iznīcināti.Par Karabahu paliek neskaidrs - kā tur izrādījās senie armēņu klosteri, kas būvēti vēl Mūsu Ēras sākuma gadsimtos. Genocīdu pret armēņiem realizēja Osmaņu impērija. Par "mantkārīgajiem" armēņiem tikai pasmaidīšu.:)) Pieļauju, ka sadzīves konflikti notika armēņu un azerbaidžāņu starpā.

11.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde bezkaunīgais sivēns

Eh, sivēn, sivēn..! Pareizo niku tev mamma iedevusi!

11.nov 2020 Atbildēt

Komentēt