Komentāri: Kiviča kļuvusi vieglāka par 17 kilogramiem

īpaši stulbs

Bļin..! Piekto bērnu nedrīkst sasteigt, kamēr neatgūs zaudēto svaru. Kivičam būs īpaši jāizsargājas un vaginālais sekss būs jāpiemēro tikai ar pārbaudītiem prezervatīviem.

9.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ko uztraucaties ? Lai nodarbojas ar anālo un orālo seksu . Kiviču pārim piestāv .

10.okt 2020 Atbildēt
Anatolijs Potapkins

JŪS DOMĀJAT - AR JAU PĀRBAUDĪTIEM?

10.okt 2020 Atbildēt
Roberts

Kivičs iemācījies izvilkt?

9.okt 2020 Atbildēt
Jolanta K.

7 gados prof.sporta dejotāja!? Kurā vietā! Tāda pati dejotāja, kā gleznotāja, dziedātāja, žurnāliste utt. !? Ja nu regulāri ko sporto,m tad tas ir spirtabols, ne jau nu teniss. Tas, ka pāris reizes uzspēlē, nenozīmē, ka sporto. Dura kaut kāda. Viņa vispār sevi no malas redz? 17 kg vieglāka- protams, bērns taču piedzimis, ne jau nu viņa nometusi svaru. Smieklīgi, ja nebūtu psih.slimi.

9.okt 2020 Atbildēt
Laine

Tik ņirdzīgi lasīt par to, kas tik viņa nav bijusi un cik nepabeigtās izglītības viņai ir, bet dzīves realitāte ir tāda, ka viņa ir p...... za, kura ir nevis māte četrām meitām, bet gan tikai sieviete, kura DZEMDĒJUSI, četras meitenes. Pagaidām tev, ļenka, ir tikai viena meita. Tev sen nav neviena bilde ar tavām trīs meitām. Pieļauju, ka bijušais vīrs vairs neļauj tikties...un pareizi jau vien ir, jo ko meitenes var iemācīties no tādas mātes? Tikai maucību.

10.okt 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Pilnīga taisnība.Un viņas izglītības līmeni varěja redzēt lielajā FB diskusijā . Kur apsaukājās kā 5 gadīgs běrns.Uztaisās par tādu dāmu,bet teikšu ka vienkāršai lauku sievietei ir labāka izglītība un ari intelekts.Un tā viņas tā mūžīgā lielīšanās par iegūtu skaistukaralienes kroni. Tik nelaime ka karalienes kroni viņa neieguva,bet gan mierinājuma balvu.Un par běrniem vispār nav ko runāt.

10.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vēl tikpat zaudēt un būs izgaisusi.

10.okt 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

visu var teikt sliktu, bet šeit jāpaslavē, izskatās nevainojami ņemot vērā gadus un to, ka dzemdējusi četrus bērnus. savienot alkoholu ar sportu arī ir jāmāk. Laikam gēni. Kustības arī plastiskas, dejo labi. Vēl viens talants. kautkur dieviņš iedevis, kautkur atņemis.

10.okt 2020 Atbildēt
guntisskerbergs@inbox.lv

Tas ir valstiski svarigs FAKTS, ja mes to neuzzinatu, mus klatos loti slikti. Sie augstas klases zurnalisti parzina tikai dazas temas, viena ir pardrukat debilas zinas par kovidu, otra ir uzkrecelel kadu zinu par divainisiem" kividziem" un vel dazas tikpat idiotiskas temas par tikpat idiotiskiem idiniem.

11.okt 2020 Atbildēt
guntisskerbergs@inbox.lv

Varbut var pavestit ari ko labu, kad sie brauks arstetsavas glvinas

11.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Manuprāt nekad ! Kiviči paši taču ar savām galviņām ir apmierināti un uzskata sevi par slavenībām . Te internetā viens psihiski slims Marcis par viņiem fano , ir par Kivičiem baigā sajūsmā , bet visus pārejos komentētājus izlamā uz pēdējo ka vemt gribās to visu lasot .

11.okt 2020 Atbildēt

Komentēt