Komentāri: Račs brīdina: Covid-19 ierobežojumu dēļ darbu varētu zaudēt vēl vairāk mūziķu

Sarmite Nikitina

Nu tad Kivićs atkal varēs kaukt ziedojumus,aplikt mūziķus un dziedāt nīsto,divkosīgo melīgo dziedātāju dziesmas un pie tam vēl izkropļot.

8.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Man nebūs žēl ziedot priekš mazās Kiviču Mia. Un Marcis teica, ka Kivičs jau pirms diviem mēnešiem esot dzeršanu atmetis.

8.okt 2020 Atbildēt
Marcis

Tu mazak dir...savos komentaros,Andrim un Lienei 100% nevajag nekadus ziedojumus,jo vini menesi nopelna ciparus ar 4 nullem

8.okt 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Es tavu viedokli neprasīju, un ko tu pats vari dirst. Ja jau tā peļņa lai nolīgst tev privātskolotāju, lai iemāca tev ētiku.

8.okt 2020 Atbildēt
Marcis

Tas ir Sarmitei

8.okt 2020 Atbildēt
Elis

Tad lai mūziķi paaģitē, lai savtīgie ļautiņi, kurus maskas smacē un nelielie ierobežojumi rada psihotraumas, tomēr nedaudz rēķinās ar apkārtējiem, tai skaitā, muziķiem, aktieriem, pavāriem, interešu izglītības pārstāvjiem, tūrisma jomas pārstāvjiem. Ar savu vājumu paši sevi norokam.

8.okt 2020 Atbildēt
Melānija

Un ko tad kungs iesaka,lai mūziķi spēlē un tauta dejo,un pēc tam visi kolektīvi saslimst ar Covid? Jeb kā ta viņš iesaka darīt? Pieaudzis cilvēks,bet nesaprot Covid bīstamību!!!

8.okt 2020 Atbildēt
Jānis Jaudzems

godātajais Rač, Tev visas tiesības cīnīties nevis ņaudēt tagad, bet ne riet tad kad viss bija normāli ''Krievi nāk''......

8.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nevajag celt paniku, vēl paliek vecu vecā metode- muzicēšana ar leijerkasti uz ielām, tirgus laukumos un Vecrīgas vārtu rūmēs. Tas piešķirtu senu romantiku arī Rīgai un cilvēki ātri piemestu pilnu ziedojuma trauku.

9.okt 2020 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Dzersim...sapazīsimies, mīlēsimies,,Jā..bet, dieva dēļ, nelaidīsi pasaulē tādus idiotus, kuriem jau gadu desmitiem ir humora pilns nosaukums-valdība

9.okt 2020 Atbildēt

Komentēt