Komentāri: Olga Rajecka: Es negrasos pazemoties un lūgt pabalstus

Andrejs

Ārkārtas situācija varbūt arī beigsies maijā, šogad vai citugad, to neviens nezina, bet runāt par krīzi ir pāragri, jo spietošanas (ārzemju ceļojumu) ierobežojumi nav krīze.

23.apr 2020 Atbildēt
Melānija

Ja kundze ir strādājusi oficiāli,un nodokļi maksāti,tad jau nav jālūdzās,bet pabals pienākās.bet,ja tā nav,nu tad ir švaaki.

23.apr 2020 Atbildēt
Anita Groholska

Malace,atbalstu vinu .Nav ko vaidet,bet stradat jaiet.Nebus vairs muzikiem pirksti vedekli.Viniem bija iespeja maksat nodoklus un krat.Negribeja maksat,gribeja dzivot uz kreditiem,lizingiem...tagad cussLai nem slotas ,lapstas roka un laukos ravet.Zinas ka dzivot uz kredita.

23.apr 2020 Atbildēt
Jānis Puķītis

Pūcītis Āgenskalna tirgū bulciņas pārdeva un nekas, cilveki tāpat viņu cienīja un ciena vēl ar vien. A šitie violetie utt. var necerēt uz atbalstu.

23.apr 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Neviens taču nespiež lūgties, vienkārši jādzīvo un viss, nav vajadzība zīmēties un lieki izrādīties, jo arī pēc krīzes cits nekas nespīdēs - zvaigžņu gadi sen aiz muguras. Sen skatījos Olgu Janas un Valtera šovā "Es tevi mīlu ,Latvija." Ko viņa tur varēja ņemties un maisīties ne pa tēmu, lai cik gribētos būt uzmanības centrā, bet tā vairs nekad nebūs, jāsamierinās ar to. Jākopj puķu dobes, jāravē produktīvie augi un jādzīvo. Punkts.

23.apr 2020 Atbildēt
Banāns Mētelī

Var raudāt, var skaldīt un valdīt. Jaizdara secinājumi un japielāgojas situācijai.

23.apr 2020 Atbildēt
atkal

Man, vienkārši, PATĪK Olga un gribētu lai viņa šo izlasa...:-)

23.apr 2020 Atbildēt
Jānis Lubgāns

Olga !Sveiciens no Rēzeknes!Nu gan MALACE! Lepojos ar tādiem Mūziķiem.Tad jau Latvija nav bezcerīga!!!!!!!!!!!

23.apr 2020 Atbildēt
Astra Mccracken

Olga you have positive mentality good for you!

23.apr 2020 Atbildēt
Elviss Baron

Pēc konstitūcijas likuma , Es nauskatu , kad ir jēga pazemoties pimpa asarām koizsniedz pabalstos , es kā pašnodarbinātais maksāju vēl tagad nodokļus vidam , jo man pārsniedz minimumu katru otro vai treso mēnesi , Ja es Būtu Kā daļa sabiedrības Pašnodarbināto es saņemtu 4 eiro Mēnesī ! Tagad pašnodarbinātie kam kaut cik iet palīdzēs arī ar pimpa asrām! prezidents vēl pukstēja par likuma maiņām pašnodarbināto gadījumā - Tev ir konstitūcijas likums maksā visiem nahuj nevis 4 eiro aprēķinot , un kad bija labi slavējot pašnodarbinātos , NEAIZTIEC TOS , KURI IEGŪST IENĀKUMUS NO ASV VAI CITĀM EIROPAS VALSTĪM , TAD ARĪ TOS IZVĒRTĒ, JA NEHUJA PAT PALĪDZĒT TIEM KAM VISPĀR IEN;ĀKUMU NAV ---- NEWARAT UN MELOJAT PAR REĀLAJIEM CIPARIEM NAHUJ!

23.apr 2020 Atbildēt
Pilnmeness

Viņa to var atļauties..

23.apr 2020 Atbildēt

Komentēt