Komentāri: "Ko tagad iesākt? Neēst?"; pabalstu atsaka arī Pauniņam

Ilze Feldberga

Es iesaku Pauniņa kungam sekot nesenajam VID ieteikumam - pamācībai bērniem, kas notiek, ja nemaksā nodokļus, tika apēsta Ilzīte, tātad šajā gadījumā, ja nemaksā pabalstu - jāiet un jāapēd kāds VID darbinieks!

18.apr 2020 Atbildēt
Normunds Grostiņš

Realitātē valdošos var atgriest ātri un likumīgi: 150 000 paraksti un referendums par atlaišanu 1-2 mēnešu laikā. Ap 50 000 parakstu latvija lv jau ir, skaits aug, šogad izdarīsim.

18.apr 2020 Atbildēt
12metode

Varbūt būtu laiks saprast, ka sen esat sevi publiski diskreditējis un aicinot par kaut ko parakstīties, tas darbojas ka antireklāma šai parakstomānijai.

18.apr 2020 Atbildēt
Normunds Grostiņš atbilde 12metode

Anonīmi atgādinājumi par dažādu apmelojumu un viltojumu publikācijām ir tikai smieklīgi. Jā, vara negrib atrauties no siles. Jā, varai ir pakalpiņi. Jā, viņi zaudē :)

18.apr 2020 Atbildēt
Raitis Gūža atbilde 12metode

Fočene tev piestāv, jo māki tikai noriet citus.

18.apr 2020 Atbildēt
Raitis Gūža

Koments 12metode

18.apr 2020 Atbildēt
Aija Štromberga

Nu,un ko liksim vietā ?!Varbūt jūs un vēl pārdesmit kūdītājus,tad gan mēs peldēsim zeltā

18.apr 2020 Atbildēt
Igors Belkovs atbilde Aija Štromberga

Tad ko, liekties vēl zemāk un bučot kurpes un saukt aleluja. Aija, tas ir mazohisms, ko tu paud.

19.apr 2020 Atbildēt
Normunds Grostiņš

Jo vairāk un ātrāk krājas paraksti, jo vairāk parādas rūpes par tautu. Jau pirms referenduma :) izmantosim šo likumīgo instrumentu. Parakstīšanās kavēšana ir kriminālnoziegums. Mums IR tiesības. Viņi nekautrējas un mums arī nav jākautrējas

18.apr 2020 Atbildēt
Aija Štromberga

Kriminālnoziegums ir tas,ko jūs pašlaik dariet

18.apr 2020 Atbildēt
Arnis Blums Blumanis atbilde Aija Štromberga

Aija...Ej parukšķi pie siles!!!

18.apr 2020 Atbildēt
Stavus Grudejs

Mazliet neētiski izmantot šādu situāciju lai pats tiktu pie siles Normund. Izdari kautko tādu lai tauta par tevi balsotu.

19.apr 2020 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Interesanti, ka tie badmiras turpat komentāros paspēj paplātīties ar pagājušā gada marta ieņēmumiem, kas vienam bijuši vir 2000 eiro, bet otram virs 4000 eiro.

18.apr 2020 Atbildēt
Juris

Tauta šajā valstelē, kura ir domāta priekš oligarhiem , valdības un pie varas pietuvinātajiem, neēd jau veselus 30 gadus!

18.apr 2020 Atbildēt
Aija Štromberga

Nabadziņu ,tāpēc uz ielas redz lielāko daļu cilvēkus ardūšīgiem vēderiem,tātad no bada uzpūtušies

18.apr 2020 Atbildēt
Kaspars Saukums atbilde Aija Štromberga

Nu jūsu vēders tik tiešām nevienam nerada nekādas šaubas....

19.apr 2020 Atbildēt
Roberts

Es ieteiktu pakārties

18.apr 2020 Atbildēt
Alexandra

Kā drīkst atstāt cilvēkus bezpalīdzīgā stāvoklī pandēmijas laikā . Tas ir nenormāli ! Citur cilvēks saņem 350 eiro Nedēļā !

18.apr 2020 Atbildēt
Anita Groholska

Ko darit...stradat skriet,ja skriet ,ne gaidit.Saja arkartas siruacija valdiba pienema striktus un pareizus merus,lai citi musu valsts pilsoni izdzivotu,savadak nevareja .Un,ko vins gaudotu,ka tiesam karss saktos,ko tad...ari valdiba butu vainiga.Ja ir berni,tad ipasi jabut ir looti pareiziem,jamaksa nodokli,jastrada taa,lai iekratu naudu nedienam.Ne jastaiga pa restoraniem un jadzivo pari saviem lidzekliem.Ja nespeh aogadat bernus un domat par vinu nakotni,tad NAV jarada berni,un viss.Valdibai nav jaatbild,ka cilveks negrib stradat vienalga kadu darbu,lai pabarotu savus bernus.Stradat SKRIESUS...

18.apr 2020 Atbildēt
Kristine Talberga

Pilnīgi, pilnīgi, pilnīgi piekrītu!!!!

18.apr 2020 Atbildēt
Armands Leimanis

Šis ir īstai laiks, lai iemācītos latviešu valodu. Rakstītu komentārus un atcerētos gramatiku. Jūsu rakstītais ir kauns latviešu valodai. Atvainojos, ja rakstījāt kādā citā valodā.

18.apr 2020 Atbildēt
Inese Kostjukevica

Nu jus gan udentinu nolejat,cienita Anita groholska.Tak iedarbiniet savas smadzenes un pasekojiet lidzi,tam,kas notiek pasaule!

18.apr 2020 Atbildēt
Peteris Ievins

Pirms pāris dienām LTV VID vadītāja nosauca faktus. Vairāk kā 47 tūkst. uzņēmumu darbinieki darba algā vidēji saņem ap 800 eiro. Ap 4 tūkst.uzņēmumos,-1000 un vairāk. Tikai 3% darba ņēmēju uzskata, ka viņu ienākumi ir pietiekoši lai neuztrauktos par kaut kādām krīzēm. Tiem, kuri VIDĒJI saņem tos 800, reāli ir ap 700 uz papīra un ap 500 uz rokas. Nomaksā īri, visus citus rēķinus. Cik nu kuram paliek pāri. Nedod Dievs ja ģimenē ir bērni.

Un tagad padomā par to, kādēļ cilvēki negrib strādāt vienalga kādu darbu. Viņi to vienkārši nevar atļauties.

18.apr 2020 Atbildēt
Maija Timošenko

Jums vismaz 3 klašu izglītība ir? Kauns par Jūsu neizglītotību. Es spriežu pēc Jūsu rakstītā. Vīzdegunīga un neizglītota kundze.

18.apr 2020 Atbildēt
Vladislavs Bautris

Jāsāk izskatīt dienas racionu un ēšanas paradumus, pie tam samērīga ēšana nav par sliktu

18.apr 2020 Atbildēt
Ināra Stira No Rīgas

Ministru kabinets tos noteikumus pieņēma, bet vainīgs VIDs! Murgs.

18.apr 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

ja nemaksā nodokļus, tad jābūt kaut nelieliem uzkrājumiem 3-6 men, nevar taču dzīvot no rokas mutē, seviški vēl pusmūža gados. Tagad krīze, tikpat labi slims var palikt, trauma, ..... dažiem varbūt būs mācība

18.apr 2020 Atbildēt
Igors Pavlovics

Nu slikti kad tā .Jācer kad viss šitātis haos nevilksies pārāk ilgi.Tad tiešām var nakties daudziem neest jo nebus parko nopirkt pārtiku .

18.apr 2020 Atbildēt
Johns Doo

LATVIJAS REPUBLIKAS KONSTITUCIONĀLAIS LIKUMS

Cilvēka un pilsoņa tiesības un pienākumi

1pants

12pants

27 pants 2 dalla

apstridi menesha laikaa :))

un tad publicee ko tev tas VID atbildees :)))

19.apr 2020 Atbildēt
SEXYEASYMONEY COM

Kādam taču tā nauda jāiedod, un nav taču obligāti pareizajiem cilvēkiem.... tiem, kas tuvāk silei ...

19.apr 2020 Atbildēt
Aivars Elgutis

Man nekas nepienākas un esmu valstij daudz sliktāks, nevajadzīgāks par bēgļiem (kuriem visu nodrošina), par atkarīgās nonākušiem, smaržīgiem bezpajumtniekiem (kuriem medicīna bez maksas, man par maksu un nevaru to atļauties), psihajiem (kuri nestrādā, var pastrādāt pat slepkavību un nekas par to nav, bet saņem kolosālus pabalstus) utt., bet es strādāju, bet diemžēl daudzo reformu gaitā un iedzīvotāju samazināšanās rezultātā mazpilsētā ieņēmumi ir palikuši tik zemi, ka knapi sedz izdevumus... tomēr sabiedrībai daru labu, jo mazpilsētā bez maniem pakalpojumiem iedzīvotājiem būtu grūtāk... bet rezultātā valsts vēl pieprasa obligāto IIN iemaksu no saimnieciskās darbības, valstij jau neinteresē tas, ka nav ienākumi, no kā visu maksāt .... tāds kā es, nav vajadzīgs šai valstij.

19.apr 2020 Atbildēt

Komentēt