Komentāri: Mariku Ģederti sadusmo "airBaltic" bagāžas noteikumi

Silvija Martuka

es mazliet šo sašutumu nesaprotu .Pirms lidojuma ir iespēja iepazīties ar bagāžas noteikumiem dažādās lidsabiedrībās un izvēlēties sev piemērotāko.

26.feb 2020 Atbildēt
Roberts Jekabsons

Sašutums ir pinīgi vietā !!

Pats strādāju e = portā un zinu kā ir ar citiem lidojumiem!!

Airbaltic ir pretīga.

26.feb 2020 Atbildēt
Fra atbilde Roberts Jekabsons

Piekrītu, ka airBaltic ir "vissūdīgākā" attieksme pret klientiem. Un, ja kas, tas taču ir mūsu latviešu valsts uzņēmums... komēdija!!!

26.feb 2020 Atbildēt
Diduu atbilde Roberts Jekabsons

Bet, kāpēc jālamā lidosta? Lidosta, kā sacīt jāsaka, ņepričom!

27.feb 2020 Atbildēt
Baiba Zandare

Nelidosim ar airbaltic kopaniju un,lai vini bankrote,vairak rakstit soc.tiklos un ,lai celotaji zina ka rikoties.Visa pasaule mekle risinajumus,ka padarit celotajiem draudzigaku lidosanu un visus pakalpojumus,kas saistiti ar to,bet Latvija ka vienmer izcelas ,ka padarit ko sliktaku,tadel jau visos raditajos esam pedeja vieta !!!

26.feb 2020 Atbildēt
Signe L.

Nez kāpēc airBaltic ir Eiropas aviokompāniju vidū nr.1?

26.feb 2020 Atbildēt
Roberts Jekabsons

Jā un es jau sen esmu izvēlējies citu kompāniju !!

26.feb 2020 Atbildēt
Juris Kreilis

Viebkārši Airbaltic slikta pieredze ar visādām ğedertēm, kas par velti grib pārvadāt rokas bagāžā neatĺautus kilogramus.

26.feb 2020 Atbildēt
Aivars Znotins

NEAPŠAUBĀMI !!! -Tas ir ABSURDS,ka ir jāmaksā par Duty Free vekalos -aiz bagāžas pārbaudes zonas nopirktajām precēm-vai tas būtu alkohols vai kas cits ko tur tirgo -tāpēc jau šie veikali ir AIZ nevis PIRMS iziešanas caur drošības pārbaudēm un bagāžas svēršanas un biļetes reģistrācijas .

26.feb 2020 Atbildēt
Roberts Jekabsons

Tas tiešām ir absurds !!

Varbūt ir kāda vienošanās ar Duty Free veikaliem.

Un tad ir jautājums kāda velna pēc ir ti veikali ??

26.feb 2020 Atbildēt
Aivars Znotins

Silvija Martuka un Juris Kreilis diemžēl nesaprot lietas būtību,ka cilvēkam nav IEPRIEKŠ jāzina ,jādomā -CIK lielu svaru viņš varētu nopirkt Duty Free veikalā,kad visas bagāžas kontroles ir izietas un notiek tikai iekāpšanas lidmašīnā procedūŗa,pārbaudot PASI un IEKĀPŠANAS TALONU(BOARDING PASS).

26.feb 2020 Atbildēt
Viktors Svirkovskis

Manuprāt lietas būtību nesaprot Aivars Znotiņš - rokas bagāža tiek svērta pirms iekāpšanas lidmašīnā, kad pārbaida tās izmēru rāmī, kurā ir arī svari. Noteikumi ir noteikumi, tie var patikt vai nepatikt, bet neviens jau piespiedu kārtā nelido. Apriebušies visi šie vaidēšanas stāsti ar ģedertēm un hujedertēm, un citām vecām cackām.

26.feb 2020 Atbildēt
Diduu atbilde Viktors Svirkovskis

Nu tiešu tā!!!!!

27.feb 2020 Atbildēt
Jana Irbe-Iškova

Es piekrītu! Tas ir totāli muļķīgs airbaltic kopanijas rīkojums. Drīz varēs lidot tikai tādi, kuri nav smagāki par 50 kg., vai tikai modeles:). Stulbi sanāk, ja man ar saviem 52 kg. pārsvars pirkumam Duty Free vekalā ir 100 gr., bet blakus rin'dā stāv cilvēks ar 120 kg.! What a...?

26.feb 2020 Atbildēt
Vilis Skujēvičs

Pirms lidojuma Air Baltic savlaicīgi vismaz 3x e-pastā, SMS brīdina par bagāžas pārvadāšanas noteikumiem, piedāvā uzreiz iegādāties papildus kilogramus, bet nē! Kārtējo reizi uzrodas blonda vista kurai tas ir pārsteigums.

26.feb 2020 Atbildēt
Iveta

Tik neforši no vīrieša tā apsaukāties. Marikai taisnība. Labi, ka kāds ceļ augšā šo tēmu un raksta.

26.feb 2020 Atbildēt
Aivars Znotins

tur jau ir tas ABSURDS,ka -naudas -līdzekļi ALGOT CILVĒKUS.kas var sūtīt 3 -epastus,SMS IR,BET ļaut cilvēkam nopirkt DUTY FREE alkohola pudeli-TO NĒ !!! Par tās vešanu buš jāmaksā !!! Tad ko ja lidmašīnā ar visām piepildītām sēdvietām pasažieriem iekāps visi ar 150kg svaru(neviens jau līdz šim NESVER PASAŽIERUS) un katram būs bagāža NORMAS robežās ( BET VAR TAČU BŪT ARĪ VAIRĀK !!!JA PAR TO SAMAKSĀ) TAD KO - Air Baltic lidmašīna NEPACELSIES??? Vai turpat - paceļoties lidostā NOGĀZĪSIES ???

26.feb 2020 Atbildēt
Pilnīgs Idiots atbilde Iveta

A no sievietes puses būtu forši tā apsaukāties?!

26.feb 2020 Atbildēt
Roberts Jekabsons

Varbūt šī sieviete nav vista ......bet izsaka savu vienīgo un pareizo viedokli !!

26.feb 2020 Atbildēt
Fra

Vili nepurkšķini X3

26.feb 2020 Atbildēt
Valdis Panks

Vecīt, jā, es atbraucu uz lidostu ar 6,7 kg koferi, paķeru Tax Free pēc chek-ina 3 - 7 pudeles alkohola kas rokas bagāžu palielina virs tiem 8 kg, bet... Tu resnais ībli, pieļauju ka 100+ kg dzīvsvarā ar savu kredītkarti kabatā, ampelē pie jobennijiem brīdinājnumiem, noteikumiem par drošu gaisa satiksmi un Latvijas aviokompānijas izdrāzienu tieši ānusā savam pavalstniekam, tieši tāpat kā to dara valdība ar visu tautu, kuras labākā daļa, jā labākā, nodokļu pelnītāja, strādīgākā un bērnu radītāja ir tur kur ir, nevis Latvijā! Gan es, gan Ģederte (izlabojiet raksta sākumā uzvārdu ar mazo burtu) ar visu savu +8-10 kg bagāžu nesver tik cik viens "vilis sxuja"! Tādā gadījumā lai tie "pekundiji" (es, protams, ļoti neviltoti un sirsnīgi atvainojos liekā, daudzā, pārmērīgā, slimības dēļ pilnā svara īpašniekiem) kas ir virs 100 kg arī maksā 1,5-4x lielāku lidojuma cenu nekā tie, kas ar visu bagāžu un "pelmeņiem" nepārsniedz 70-80 kg! Vai sKaydris?!

26.feb 2020 Atbildēt
Valdis Panks atbilde Aivars Znotins

Lūk, par ko ir šis stāsts! Cilveka dzīvsvars ir daudz bīstamāks un man kā blakussēdētājam... kopš zinu cik saņem/izspiež/nozog algā Gauss, no valsts (manas, tavas, tautas nodokļu naudas) subsidētas kompanijas, lieku pusroku tādam airbaltik un lidoju no Viļņas....

26.feb 2020 Atbildēt
Diduu atbilde Iveta

Viņa ir BLONDA VISTA un ar gadiem paliek ar vien blondāka!!!

Turklāt, kāds sakars te ar lidostu? Noteikumi ir lidsabiedrībai un tie ir jāizlasa! Un šie airbaltic noteikumi pastāv arī Londonā un Frankfurtē un Dublinā.... tikai tās lidostas jau neviens nelamā....

27.feb 2020 Atbildēt
Uldis Maurins

He, he man tādu problēmu nav. Es nelidoju ar AirBaltic. Vienreiz lidoju iespiests starp sēdekļiem - pietiek. Jo lidot otreiz tā jau ir izvēle.

At to lido un vēl te aizstāv tikai bomži.

26.feb 2020 Atbildēt
Signe L.

Tas režģis ir domāts, lai zinātu, vai koferis ielīdīs bagāžas plauktā. Ja nelien, ir iespēja likt zem priekšā esošā krēsla. Ja stjuarte palūdz to izdarīt - atkal lielā bļaušana, ka nebūs kur kājas likt 40min lidojuma laikā (neesmu gan redzējusi nevienam kājas, kuras spētu palocīties zem priekšā esošā krēsla). Un stjuartiem NAV jānēsā pasažieru koferi. :) Kārtējā reize, kad nelasa noteikumus, bet visi citi ir tie stulbeņi un nekauņas.

26.feb 2020 Atbildēt
Valdis Panks

...un signe, kas bez kofera un tampona sver 100+ ir Cūka! pilnīgi bez cieņas, ar zināmu niknumu, nosaucot lietas īstajos vārdos!

26.feb 2020 Atbildēt
Silvija Martuka

cien.Uldi Maurin-es atvainojos,bet es neesmu bomzis .cik man zināms bomži ar lidmašīnām nelido.varbūt izturēsimies viens pret otru ar cieņu

26.feb 2020 Atbildēt
Beatrise Ezera

Silvija Martuka, bomzis nav apvainojošs vārds.

26.feb 2020 Atbildēt
Diduu atbilde Beatrise Ezera

Ir gan!!!, ja tā nosauc kādu, kurš nav bomzis!!!

Bet, ja tas nav apvainojoši, tad saku - Tu, Beatrise Ezera, bomzene tāda! Ej izgulies, Cūka!!!

Cūka - tas nav apvainojošs vārds, ja kas!

27.feb 2020 Atbildēt
Jānis Kalvis

Agrāk bija labāk,tas tiesa.Svaru viņi tur vēro un reiz atceros,ka vienu sievieti gribēja aizsēdināt citur un arī to izdarīja,jo lidmašīnai neesot balansa.Kaut vien viņa pa sēdvietu bija samaksājusi.

26.feb 2020 Atbildēt
Beatrise Ezera

Var taču ēdienu veikalā nopirkt un apēst, nebūs jāmaksā par lieko svaru.

26.feb 2020 Atbildēt
Igors Balins

Bet mēs varam būt lepni, ka mums ir "NACIONĀLĀ aviokompānija" ...

26.feb 2020 Atbildēt
Gints Mockus

AirBaltic sen ir problemas ar attieksmi pret saviem klientiem!!! AB sux

27.feb 2020 Atbildēt
Ivars Ozolkalns

Jefiņ, AB jau sen bankrotējusi! Ja nezini, tad AB bija AirBerlin!

28.feb 2020 Atbildēt
Uldis Valters

Latvānija rulzs! Ņammu parto - bonzāmun viņiem dažādi pietuvinātajiem gribas ar katru dienu vairāk,jo kuņģīši spēj pastiepties:))) Tad nu kaut kas jāizdomā,nu kaut vai bagāžas kalibrēšanas būris pie trapa,super!:)))

27.feb 2020 Atbildēt
Daiga Kovac

Interesantakais ir tas,ka lidojot ar Air Baltic no Mihenes uz Rigu,neviens rokas bagazu neliek nekur likt un merit,bet lidojot no Rigas uz Minheni ar to pasu rokas koferi,ar kuru es lidoju jau gadiem ilgi,Riga peksni sakas problemas...koferis ir peksni par lielu...Zel,ka no Minhenes uz Rigu lido tikai Air Baltic,sen butu izvelejusies citu kompaniju...

27.feb 2020 Atbildēt
Diana Mikelsons

kas latvietim ir'' labakais ediens''?PARAKUMA SAJUTU NEVAR DABUT ARA ,TA JADEMONSTRE DARBA vislabak pret pasazieriem ,si socialisma laika kutura ir varena.

27.feb 2020 Atbildēt

Komentēt