Trīspadsmit gadus veca grūtniece dzemdē skolas ekskursijas laikā

Attēlam ir ilustratīva nozīme. © Pixabay

Polijā, skolas ekskursijas laikā 13 gadus vecai skolniecei pēkšņi sākās dzemdības. Ne viņas aizbildņi, ne draugi nezināja par meitenes grūtniecību.

Pagājušajā nedēļā poļu pusaudžu grupa bija devusies skolas ekskursijā un apmetusies sanatorijā Mazpolijas vojevodistē, Zatorzē, vēsta zator.pl.

Meitene pirmās ekskursijas dienas vakarā pēkšņi sajutās sliktāk un devās uz vannas istabu, kur viņai sākās kontrakcijas. Tika lūgta centra darbinieces palīdzība un tagad 13 gadus vecā meitene atrodas mediķu aprūpē un viņas stāvoklis tiek vērtēts, kā stabils.

Savukārt jaundzimušais nogādāts Krakovas Universitātes Bērnu slimnīcā. Viņa stāvoklis ir smags, bet stabils.

Kā raksta poļu žurnālisti, par viņas grūtniecību nezināja ne meitenes vienaudži, ne aizbildņi. Uzzinot notikušo, likumsargi ir uzsākuši lietu par dzimumaktu ar personu, kas jaunāka par 15 gadiem. Izmeklētāju uzdevums ir noskaidrot, kas ir bērna tēvs un kādos apstākļos varētu būt iestājusies grūtniecība.

Sākums

Psiholoģe Diāna Zande viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”. Sarunas laikā viņa dalās savās pārdomās par leģendāro filmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurā atveidoja rotaļīgo Lāsmiņas tēlu. Diāna atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc filmas un ko viņa iemācījusies no Lāsmas tēla atveidošanas.

Svarīgākais