Jauna informācija par nogalinātās lietuviešu meitenes vecmāmiņas nežēlīgo rīcību

© SWNS/SCANPIX/LETA

Augusta sākumā ārvalstu medijus pāršalca ziņa par to, ka gaišā dienas laikā tur nogalināta deviņus gadus veca meitene no Lietuvas. Jau neilgi pēc notikušā izskanēja versija, ka meitenes slepkavību pasūtījusi vecmāmiņa. Nu britu mediji atklājuši jaunu informāciju par sievietes nežēlīgo rīcību.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad pirms trim gadiem nogalinātās meitenes vecmāmiņa mēģinājusi izraisīt ugunsgrēku viesnīcā, kur atradusies viņas meita. Turklāt tas noticis meitas kāzu naktī. Ugunsgrēks apzināti izraisīts viesnīcas pirmā stāva virtuvē brīdī, kad 11 kāzu viesi gulējuši otrajā stāvā.

Jūnija sākumā nogalinātās meitenes vecmāmiņai piespriests cietumsods.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc notikušās slepkavības aizturēts kāds gados jauns vīrietis. Tikmēr nogalinātās deviņus gadus vecās meitenes ģimene turpina ziedojumu vākšanu meitas piemiņas statujas izveidei.

Sākums

Pašmāju šovā “Slavenības. Bez filtra” stiliste Žanna Dubska ciemojas pie miljonāra Oskara Bērziņa. Vakara gaitā viņa dalās kādā neparastā pieredzē – savulaik viņai bijuši randiņi ar puisi, kurš ir daudz, daudz jaunāks par viņu. Žanna uzskata, ka tas viņam palīdzējis uzplaukt kā vīrietim.

Svarīgākais