Krievijas aktieris pastāsta par krievu un ukraiņu attiecībām

© Ekrānuzņēmums/CNN

Krievu aktieris un modelis Žans Mišels Ščerbaks, kuram esot daudz draugu Ukrainā, kanālam CNN atbildēja, kādas līdz šim bijušas krievu un ukraiņu attiecības.

"Katru reizi, kad biju Ukrainā, es redzēju, ka cilvēki runa krievu valodā. Es nekad neesmu dzirdējis sūdzības par "nacistiem", kas apvaino krieviski runājošos cilvēkus Ukrainā," stāsta Žans. "Ukrainas iedzīvotāji, kuri man sūtīja video un fotogrāfijas, viņi runā krieviski."

Viņš pauž, ka runas par nacismu Ukrainā ir nepatiesas. Vīrietis šobrīd palīdz kā brīvprātīgais bēgļiem Berlīnes dzelzceļa stacijā un atzīmē, ka visi bēgļi no Ukrainas runā krievu valodā.

Jau vēstījām, ka Žanu paša māte nosaukusi par "nodevēju", jo dēls iestājies pret Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Kā atklāja aktieris, kurš šobrīd atrodas Vācijā, viņam ir daudz draugu Ukrainā, kas atklāja tur patiesībā notiekošo un viņš aktīvi par to ziņoja arī savos sociālajos medijos.

Sākums

Beidzamajos gados komponists Imants Kalniņš reti redzams sabiedrībā. Viņa dēls mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš Intas Mengišas materiālā "Kas 25 gadu laikā dzīvē mainījies?" izdevumā "Kas Jauns", atklāj, kur "pazudis" viņa tēvs.

Svarīgākais