Vai Putins pats skatās Krievijas TV kanālus un tic tam, ko tur rāda?

© AFP/Scanpix/Leta

Krievijas žurnāliste, bijusī TV diktore Farida Kurbangalejeva sarunā ar kanālu TV24 komentēja to, kā Krievijas prezidents redz pasauli.

"Man šķiet, ka viņš skatās Krievijas televīziju. Jā, viņš skatās," pauž žurnāliste.

Viņa norāda, ka tas ir kā cikls - valdošā elite radījusi Krievijas televīziju tādu, kāda tā ir, un pēc tam paši tic tam, ko tur rāda.

"Tā ir čūska, kas pati iekodusi sev astē," saka žurnāliste. "Ticu, ka Putins skatās Krievijas televīziju."

Runājot par to, vai Putina skatījums uz realitāti nav sagrozīts tādēļ, ka viņu nepareizi informē, žurnāliste atzīst, ka nevar to komentēt, jo viņai neesot avotu specdienestos.

"Varu tikai izdarīt pieņēmumus. Iespējams, viņi saka to, ko viņš grib dzirdēt. Un ko tad viņš grib dzirdēt? Skatījos viņa pēdējās intervijas fragmentus un nav jābūt politologam vai speciālistam, lai saprastu, ka viņš no sirds ļoti ienīst neatkarīgu Ukrainu. Viņam nav pieņemams pats fakts, ka šī valsts novērsās no Krievijas," apgalvo F. Kurbangalejeva.

Sākums

Pašmāju šovā “Ģimene burkā” starp Bindru ģimenes mammu Agritu un vecāko meitu Esteri izcēlusies asu vārdu pārmaiņa. Estere apdomājusi iespēju izvākties no mammas mājas un par to pastāstījusi gan vecmāmiņai, gan tantei. Brīdī, kad viņa par savu ideju vēlas runāt ar mammu, Agrita dusmās aizsvilstas un neslēpj – šādas reizes liek viņai justies, kā sliktai mammai.

Svarīgākais