FOTO, VIDEO: Ukraiņu pāris apprecas kaujas laukā

© Ekrānuzņēmums

Vācu tabloīda "BILD" žurnālists Pauls Ronchaimers mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar video, kurā redzams, kā Kijevā apprecas pāris, kas ir teritoriālās aizsardzības vienībā.

Sociālajos tīklos izplatījušies attēli un video ar pāri, kas apprecējušies Kijevā kara laikā. Kā noprotams, kāzas notikušas svētdien, 6. martā.

"Šis pāris, Ļesja un Valērijs, tikko apprecējās blakus frontes līnijai Kijevā. Viņi ir teritoriālajā aizsardzībā," raksta P. Ronchaimers.

Arī CBS News ārzemju korespondents Ričards Engels dalījies ar attēliem no ceremonijas. "Oļesja šodien apprecējās kaujas lauka ceremonijā Kijevā, Krievijas spēkiem tuvojoties pilsētai," pie attēla ar līgavu raksta žurnālists.

Kā ziņo BBC, Kijevas mērs, bijušais smagsvara čempions boksā, Vitālijs Kļičko bija starp kāzu viesiem.

Šī ziņa aizkustinājusi daudzus cilvēkus, kuri komentāros neslēpj prieku un saviļņojumu par notikumu, kā arī vēl jaunajam pārim laimi.

Jau vēstīts, ka 24.februārī Krievijas karaspēks iebruka Ukrainā.

Sākums

Taupīt nākamgad nāksies arī sabiedriskā transporta sistēmai. Konkrēti lēmumi vēl nav pieņemti, taču Sabiedriskā transporta padome spriež par vairākiem variantiem. Arī par sabiedriskā transporta maršrutu tīkla samazināšanu nākamgad.