Komentāri: Pabriks sašutis par Covid-19 slimnieku uzskaiti slimnīcās; Pavļuts atbild

Vova the Vagabond

Augšminētais biedrs ir Auseklijas “čempions” kažoka mešanā uz otru pusi ─ mazums ko tāds var sarunāt!

3.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

tulīt visi metīs kažoku uz otru pusi.Eiropā briest brīvības brauciens uz Briseli.Pakaļas un kules sāk drebēt daudziem

3.feb 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond atbilde Dzintis

Papriks ir sevišķi pretīgs un bezprincipiāls ─ maina partijas biežāk, nekā Lienes ielas mauķeles klientus!

3.feb 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Latvieshi nekad neciiniijaas un neciiniisies!!!! -ja kas domaa savaadaak,tad faktus galdaa!

3.feb 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Vitalij Nartish

par vislikumpaklusīgākajiem un klusākajiem uzskatija kanādiešus ,bet mērs plīsa.Būs.nav spēka ciest vairs

4.feb 2022 Atbildēt
Andis atbilde Dzintis

Nedomāju, ka Latvijā kas līdzīgs kā Kanādā notiks, tik tad, kad galvenie pasaulē tiks tiesāti, tad mūsējās pabiras tiks parautas līdzi. Par cik Pabriks to labi saprot, tad tāda viņa gluma reakcija, jo viņš jau sasmērējās ar to vien, ka savu vadīto iestādi iesaistīja civilo represēšanā, iepretim Kanādas AM, kura atteicās iesaistīt militārpersonas policejisku funkciju veikšanā.

Vispār jau pēc tā izgājiena vajadzēja demisionēt visai Kariņa valdībai un mums šodien būtu mazāk problēmas kā tagad, jo ja armija tiek lietota iedzīvotāju represēšanā, tad valdība jau ir kritusi un tā palikšana nav ne tikai liela kļūda, bet noziegums.

7.feb 2022 Atbildēt
valdis

Ir mazi meli un ir lieli meli - statistika! Tomēr šķiet dīvaini, ka viens ministrs uzdod jautājumus otram ministram izmantojot Twiteri nevis ministru kabineta sēdi! Vai tiešām Pabrika kungam šķiet, ka publiski kritizējot Pavļutu viņš kļūs labāks un dižāks?

3.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Baigi jau gudrs tagad! Kad Viņķeli padzina, tad Pabrikam piedāvāja Veselības ministra vietu, bet šis atteicās. varētu skaitīt slimniekus, kā grib, bet tagad, re, Pavļiku mācīs! :DDD

3.feb 2022 Atbildēt
Biruta Bahmane

pabriks gatavojas vēlēšanām, glumš kā zutis...

3.feb 2022 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Sašutums viens no paņēmieniem, kā neuzbāzīgi parādīties sašutējam pirmsvēlēšanu trasē. Kamēr Pavļiks pluso, kas tik plusojams, gan esošos, gan aizgājējus. Jo lielāki cipari, jo "gruntīgāki" ES aizdevumi un paša svarīgums, šajā afērā.

3.feb 2022 Atbildēt
Skaidrīte Brūšniece

Visi viņi gatavojas vēlēšanām un visi glumi kā zuši! Atšķirība vienīgi ministriju vadīšanā, proti - Artis Pabriks savu nozari pārzina un nenodarbojas ar aktiermākslu pretēji Pavļutam!? Tādas aplamības un tāds haoss lēmumu pieņemšanā AM nekad nav pieredzēti!? Nezināju, ka Mūzikas Akadēmija gatavo medicīnas darbiniekus....Būtu labāk darbojies savā mūzikas sfērā! Ielīst VM krēslā nevajadzēja...

3.feb 2022 Atbildēt
Sensidija Kalniņa

Viņš neielīda, viņu uzrunāja. Un ko lai dara, ja PM amats aizņemts, bet priekš KM par labu. Tā niekošanās, kas uzticēta KM, Pavļutam ir augstāks lidojuma augstums un inteliģence.

3.feb 2022 Atbildēt
Kaspars Namsons atbilde Sensidija Kalniņa

Pavlutam no inteligences nav ne minas... Vinsh vnk ir melis, taads vinsh bijis vienmeer. Neatbildeet uz neertiem jautajumiem nav inteligences bet gan stulbuma paziime.

4.feb 2022 Atbildēt
Ieva Bērziņa

Latvieši, izskatās, ka mums ir jāpalīdz valdībai attapties! Nav jāgaida, ka kanādieši aizstāvēs brīvības mūsu vietā!

3.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

tautu indē,bet piem zemessargi pat muti attaisīt nevar,vienīgais ko spējīgi tikai demolēt vecus komunistu pieminekļus kā to darija Jēkabpilī un daudzi bļauj ,ka varonis.Pilna saeima ar čekas stukačiem,ejat izdzenājat tos zemessargi.Patrioti? Nē ,lupatas!!!

3.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Pabriks varētu mēģināt atcerēties, ka vārdus-KOREKTI, NEKOREKTI var pateikt arī izmantojot Valsts valodu ! Nu, ko, nevelk, jeb naids pret latviešu valodu neļauj izteikties pareizi? Īstākais švauksts!

3.feb 2022 Atbildēt
Laila Vītola

Jā, īstā vieta , kur past savu sašutumu.te paties veseliga komunikācija.

3.feb 2022 Atbildēt
Daina Ziemele

Ļoti dīvaini pagriežas situācija, ja ierauga, ka nevis 907 slimnīcā ar kovid, bet tikai 507 ar "īsto" kovidu, kamēr pārējiem tā ir tikai nejauši atklāta liga analīzes. Tātad visa tā mediķu šausmīgā pārslodze arī ir meli! Jo tie 400 taču slimo ar saviem infarktiem, parkinsoniem un neiro vainām kā līdz šim, tikai smagie kovidnieki 500 ir ārkārtas. Bravo!

4.feb 2022 Atbildēt
Andis

Vēl jau ir jautājums arī par tiem 500, vai viņi tiešām ir bez citām nopietnām saslimšanām un mirst no covid, bet nevis covid saasinātām citām hroniskām saslimšanām. Par tiem 400 vispār runas nav, jo covid pieraksta, lai varētu saņemt covid piemaksas.

Bet atklātais fakts daļēji izskaidro, kā pie covid slimnieku ārstēšanas kapacitātes var hospitalizēt 1500 slimniekus - viņi var nebūt tīri pierakstīti naudas izkrāpšanai no valsts, tik viņiem nav nekāda sakara ar covid infekciju.

7.feb 2022 Atbildēt
jānis

Ir obligāti jāuzrāda, cik slimnīcās atrodas vakcinēto un cik nevakcinēto, cik ir ar smagu slimības gaitu vakcinēto un cik nevakcinēto. Rinalds Muciņš apgalvo, ka viņa vadītajā slimnīcā uz vienu potēto ir trīs četri nepotētie.

4.feb 2022 Atbildēt
Ēriks Abramovičs

Kaajslaukjis tu esi Pabrik!!!

4.feb 2022 Atbildēt
Roberts Kecko

Ak tu světa nevainība :). Kādi aktieri! Abi vienā valdībā un pat no vienas partijas. Vai tiešām kāds uzķersies?

5.feb 2022 Atbildēt
Andis

Interesanti, kad tā būtu bijusi savādāka. Tas, ka Latvijā mirst ar/no covid 3-4 vairāk kā kaimiņos, pie izmeklēšanas jau sen vajadzēja strādāt kriminālistikas ekspertiem, lai noskaidrotu patiesos nāves cēloņus un vainīgās personas sauktu pie kriminālatbildības. Tās tad būtu tiešām valsts rūpes par saviem iedzīvotājiem, bet nederīgas žīžas laišana, pēc kuras vairs neviens nevar būt drošs, ka no rīta pamodīsies, tas nav nekādi citādi vērtējams, kā genocīds.

Kas attiecās uz Lībijas karotāju, tad jā - ļoti nasks citus karā sūtīt un diametrāli pretēji pašam karā iet. Atliek tik atcerēties 13. janvāri un Rīgas bruģakmeni pie Saeimas ēkas, kad varonis tā paslēpās, ka to pat atrast nevarēja.

7.feb 2022 Atbildēt

Komentēt