Komentāri: "Bet tas taču nav obligāti"; iedzīvotāju satriec mediķes attieksme par balstvakcīnu

Gilberts Mats

ņipoņatka :( Pociente ar sirmgalvjiem garajā rindā vēlās saņemt desmito balstvakcīnu taisni plecā, jeb sen nodzertajās smadzenēs iedegās lampiņa koridora galā?

27.nov 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Aha! "Nu kam jums tas vajadzīgs, kur tad jūs ejat?!"

27.nov 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

27.nov 2021 Atbildēt
Gilberts Mats atbilde Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža žopa. Spīdums, kas šai žopai piemīt, ceļas no dziļas anālās atveres, no izcilas piršanas par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama žopa, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo iršanu Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt kloākā ».

/Gilberts Mats/

27.nov 2021 Atbildēt
V.B.

redz ārsti jau saprot ka šī ir pārspīlēta afēra, un pat kā koriņš teica - noraksta ceļu satiksmes negadījumu upurus uz koronu, un šprice ar visiem tiem jaunajiem variantiem pamazām paliek pilnīgi bezjēdzīga, taču ar būsteri nošpricēto procents pietuvina mūs piespiedu būsteriem, jo kā prakse parādīja lai ieviestu reāli funkcionējošu obligāto švakcinēšanos viss kas ir nepieciešams ir aptvere, lai pēc tam ar atlikušo mazākumu nešpricēto varētu darīt kas vien ienāk prātā

27.nov 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

Tādi ir plāni..bet! ..nevaksētos sargās pats dievs ...dzīvojam bez stresa un pieņemam ko dievs mums sarūpējis...

27.nov 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

OMG...un vēl neko nav sapratuši!!!!!..katra pote atņem 1\4 no imunitātes...iedragā par vienu ceturto...katra nākamā tāpat ....kamēr no imunitātes paliks 0 ...lai mirst nost ...to vajag? ...kam vajag?...VAJAG NOMIRT ...grib nomirt tieši no imunitātes absolūta trūkuma..saķers iesnas un ?kapec ...!!!!..tam domāta vakcīna ...nogalināsānai...nesaprot joprojām ..

27.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Mengele

Nesaprot gan!Un nav verts neko teikt,jo tapat netic!

27.nov 2021 Atbildēt
Aivars

Jukušie kovididioti! Teica tak ka nav obligāti, nevis ka nevajag. Gribi duries, negribi, neduries. Vari maukt iekšā kaut piekto, kaut astoto sprici, ja galviņa tukša.

28.nov 2021 Atbildēt

Komentēt