Komentāri: Cik ilgi būs derīgs vakcinācijas digitālais sertifikāts?

Anita Bruzuka

Izslimojušiem, kam daudz vairāk antivielu, kas iegūtas dabīgā veida, sertifikāts ir tikai seši mēneši. Kur taisnība? Jo izslimojušie ļoti reti saslimst atkal salīdzinot ar potētajiem. Kāpēc tāda diskriminācija?

2.nov 2021 Atbildēt
Andis

Tādēļ, ka vakcinācijai nav vispār nekāda sakara ar aizsardzību pret kādu tur jau izvirtušu vīrusu, bet gan ar iedzīvotāju samazināšanu, lai tad atlikušos audzētu kā lopus pārtikai priekš 500000 sātanistiem.

2.nov 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Anita! Ja Jūs precīzi nezinat, tad nevajag muldēt. Mums darbā tieši pārslimojušie nevakcinētie slimo jau otrreiz 12 mēnešu periodā.

2.nov 2021 Atbildēt
Raitis Kalnins

Protams Anita, ka imunitāte būs stiprāka. Tavā organismā būs iekļuvuši visi vīrusa ģēni kamēr vakcinā ir tikai viens. Valdībai vajag vakcinācijas aptveri. Man ir antivielas pat tas neder. Kaut kur no augšas iet lobijs un par to saņem kāds naudu

2.nov 2021 Atbildēt
say

Ja tev ir antivielas, 1) brauc uz Lietuvu, 2) nodod ativielu testu 3) ja antivielas būs pietiekamā skaitā saņem sertifikātu, kas derīgs arī Latvijā

2.nov 2021 Atbildēt
Anita Bruzuka

Man ir aizdomas, ka par katru potēto eksperimenta dalībnieku kāds augšgalā saņem naudu, kas pienākas eksperimenta dalībniekam. Un tādas maksas nav mazās. Visas zāles ražojošās kompānijas maksā eksperimenta dalībniekiem.

2.nov 2021 Atbildēt
Salvis Štrikmanis atbilde say

Super...paldies par INFO...man 3.augustā antivielu skaits bija147,10.oktobrī187....vai kāds nezin....tas ir daudz vai maz?E.Gulbja laborante man teica,ka viņai pat pēc vakcinācijas esot mazāk bijis.

2.nov 2021 Atbildēt
Andris Savickis atbilde Anita Bruzuka

tu tikai tagad to saprati....vai valdība satraucās kādreiz pie citas vīrus sērgas....

2.nov 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Pasaulē un tajā skaitā burvīgas dabas apveltītajā Latvijā ar antropoloģiki neadekvātu miljonu turpinās unikālā divkauja starp meliem un patiesību. “COVID-19” pandēmija nav iedomājama bez meliem un patiesības slēpšanas. Pandēmijas laikā ir melojuši visi – medicīnas darbinieki, zinātnieki, politiķi, garīdznieki, mākslinieki, rakstnieki, publicisti, eksperti, analītiķi, mediji. Turklāt meloja pasaules visās valstīs. Tas ir šaušalīgi unikāli! Cilvēces vēsturē pirmo reizi meloja visa cilvēce. Meli ieguva planetāri globālu vērienu. Tā agrāk nekad nebija. Pandēmijas pirmajos mēnešos 2020.gadā meli nesastapās ne ar kādu pretestību. Patiesība tika teikta un rakstīta galvenokārt no 2021. gada. Arī patiesība ieguva planetāri globālu vērienu. Tādējādi melu un patiesības divkauja kļuva unikāla – aptvēra visu cilvēci. Tiekamies ar planetāri globālu spēku divkauju. Diemžēl pretstāve nesola patiesības uzvaru. Divkaujā patiesība nebūs uzvarētāja planetāri globālā līmenī. Uzvara būs tikai relatīvi lokālā līmenī – dažās valstīs. Cilvēces stāvoklis nav labs. Cilvēces vienu daļu (eiropeīdus) posta demogrāfiskās pārejas sekas – izmiršana, novecošana, mentālais sabrukums. Cilvēces pārējo daļu arī posta demogrāfiskās pārejas sekas – nenormāli lielā dzimstība, migrācija, bezdarbs, bezcerīgā nākotne. Milzīga nelaime ir politiskās kastas (negribas teikt – elites) neadekvātums jūdu un anglosakšu etniskajā segmentā. Šis etniskais segments ir galvenais melu inspirētājs, musinot melot arī citu civilizāciju etnosu eliti. Šajā segmentā noteikti ir reāls, bet nevis konspiroloģisks formējums, kuram ir pasaules valdības autoritāte. Ja tas tā nebūtu, tad pasaules visu valstu līderi momentā un pilnīgi bez iebildumiem nepakļautos pandēmijas laikā sastopamajām komandām. Pasaules valdībai kalpo mediji, interneta sociālie tīkli, akadēmiskās aprindas utt. Melotāji ir nesalīdzināmi spēcīgāki. Viņi var netraucēti izmantot visus politiskos, ideoloģiskos, ekonomiskos, garīgās kultūras, masu komunikācijas, represīvos resursus. Patiesības aizstāvjiem nav tādu resursu. Patiesības aizstāvji var vienīgi balstīties uz Bībeles moralizējošo saturu; proti, atgādināt par melu sodīšanas neizbēgamību. Bībele vēsta, ka patiesība vienalga agri vai vēlu uzvarēs un ļaundari melotāji tiks sodīti: “Ļaunais cilvēks, ļauns staigā ar melīgām lūpām, mirkšķina acis, runā ar kājām, dod zīmes ar pirkstiem; viltība ir viņa sirdī: viņš vienmēr plāno ļaunumu, sēj strīdus. Bet pēkšņi pienāks viņa nāve, pēkšņi tā tiks salauzta - bez dziedināšanas” (Salamana pam. 6: 12-15).

2.nov 2021 Atbildēt
Balts Baltu Balts

Obligātā dalība eksperimentā - vakcīnsertifikācija:

wordpress.raystar.capital/arkartas-situacija-ii-latvija/

2.nov 2021 Atbildēt
Janis Dreijers

kas tur ir? Ne riba ne mjesa? Vai konokrēti mērķi ka uzvarēt valdības afēru? Neviens daudz maz sapratīgs neska ka vīruss nav viņš ir un tas ir pierādīts bet ta aizsega valdība nodarbojas ar klaju, iebiedejošu un psiholoģisku teroru it īpaši vakcinācijas ziņā. Un ta ir afēra, kas ir jāiznīcina. Tikai ar Dieva palīdzību laikam.

2.nov 2021 Atbildēt
Jānis Pušpurs

Andi, dievs ir tevi apdalījis ar prātu, tā mēdz gadīties.

2.nov 2021 Atbildēt

Komentēt