Komentāri: Viņķele brīdina par satraucošu Covid-19 pandēmijas blakni

Jelena Sergejeva

Mārcim psihiskas un seksuālas novirzes bija jau pirms covid. Varbūt tādus laicīgi izolēt?

13.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Bet tev debilai neta maukai ir tikai vieta Tvaika ielas 2 psihiatrijas slimnicas palata bez interneta pieslegumu ar saviem garigajiem neta murgiem.

14.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Atkal podam vāku neaiztaisīji🚾

14.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Varētu uzfilmēt šausmeni ,kur Mārcis kā zutis ceļo pa daudzdzīvokļu namu kanalizācijas trubām un iznirstot dzīvokļu ateju podos ,mēģina uz poda sēdošajiem vīriešiem nokost kules .Filmas nosaukums varētu būt '' Kanalizācijas kodējs''.

16.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Šī būs pirmā reize, kad zināmā mērā piekrītu Viņķelei. Jo es tās psihiskās saslimšanas pazīmes jau tiku ievērojis Viņķelei tāpēc, ka nemitīgi cenšas būt sabiedrības uzmanības lokā. Reiz gribēju tā arī komentēt, bet baidījos aizvainot, taču tagad viņa pati to atzīs un ir pamatīgi izpētījusi.

13.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ilzes seksapīlu tas tomēr neietekmē.

13.okt 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde īpaši stulbs

mārča kazām vairāk seksapīla.

13.okt 2021 Atbildēt
Reds

Bakcina ijzeais vel smagakus smadzenu bojajumus,visi vakcinetie pie visam nelaimem vaino antivaxerus,kautgan vakcinetie ir poteti un viniem taču nav jauztraucas jo ielaiduši sevi brinumzales,bet ta vieta kerc ka aizkautas cūkas.Otrs aspekts ka vakcinetajirm nav visi majas ir stoholmas sindromam lidziga pakļaušanas un savu tiesibu neaizstavešana,pilnigs pašsaglābāšanās instinkta trūkums.kā aitas.kuras ved uz nokaušanu.

13.okt 2021 Atbildēt
kakitis55

saņēmu pirmo poti nesen, jo nevaru atļauties apmaksāt testus vai iet prom no darba. vēl joprojām esmu pret višu šo vakcināciju. piekrītu tev par visu ko saki, daudzi vakcinētie uzvedas tā it kā būtu nes kādi dievi

15.okt 2021 Atbildēt
Atis Priedītis

Psihiatri nekad nespēs tikt galā ar cilvēku psihiskās veselības problēmām. Būs tikai vēl sliktāk. Pastāv metodes cilvēkiem pašiem tikt ar visu galā - meditācija un pašanalīze. Ir cilvēki, kuri to jau ir paveikuši. Viņu pieredze būtu jāpēta un jāpublisko. Es esmu viens no tiem, bet regulāri saskaros ar masu mediju kategorisku noraidījumu. Tā jau laikam arī ir - labāk lai ir milzīgs pašnāvnieku skaits, bezgala garas rindas pie psihiatriem un pārpildītas "psihenes".

13.okt 2021 Atbildēt
Maestro Alex

no ta vien ka cilvekam javalka uzpurnis, var prata sajukt... ari visa ta iebaidisanas taktika var atstat ietekmi uz jutigiem cilvekiem...

14.okt 2021 Atbildēt
Elī

Un, kā ar vakcīnas blaknēm? Man piemēram bija, un vēl tagad ir, turklāt smagi...

13.okt 2021 Atbildēt
Silva

Apburtais loks: piespiedu medicīna ir tikai veterinārijā: cilvēki jūk prātā neierastos apstākļos, bet vienīgais risinājums, ko piedāvā Viņķele - piespiedu medicīna...

13.okt 2021 Atbildēt
Vita

Te nu ir tas rezultāts, kad veselības nozarēs strādājošie nemāk komunicēt ar sabiedrību.

Cienījamie veselības nozarēs strādājošie: esat lūgti SKAIDROT sabiedrībai visus neskaidros jautājumus, saistībā ar kovidpoti. Cilvēkiem ir BAIL. Tāpēc arī nevakcinējas. Cilvēkiem IR BAIL..., bet Jūs, veselības nozarēs strādājošie, neko nespējat paskaidrot, ne uz vienu jautājumu saprotami un ticami atbildēt nespējat.

Cilvēki jūtās apjukuši. Ar PAVĒLĒM Jūs neko nepanāksiet!!!

Jau no IEDOMAS (fantāzijas) vien par iespējamo anafilaktisko šoku, cilvēkos rodas panika. Mēs negribam tikt reanimēti, kā to piedāvā Baiba Rozentāle.

Mēs nevaram pieņemt lēmumu, jo nav bijis pietiekami skaidrots un izskaidrots, kas ar to poti. Ir lasīts, ka pēc potēm mēdz rasties veselības problēmas vai saasināties (tikt izprovocētas) kādas citas kaites.

Laiki ir grūti VISIEM !!! It īpaši mazākpasargātiem. Cilvēki labāk būs gatavi sēdēt mājās, jo cilvēki BAIDĀS.

Kas te tik nesaprotams????????????????????

13.okt 2021 Atbildēt
moriss

viņķele aizmirsa vēl vienu blakni,kas viņai jau ir sen :Rādīt FY(vidējo pirkstu) sabiedriskās vietās!

13.okt 2021 Atbildēt
jānis

UN vislielākā AVĀRIJA ir Viņķele pati ! Tā bija drausmīga AP partijas kļūda ieceļot šādu, pilnīgi neatbilstošo personu par ministri. Es ļoti gribu - činkstēja Ilze. Ignorēti tika visi vēlētāju svītrojumi. NEkad valstī nebūtu šāda Covida trakomāja , ja par veselības ministru uzreiz būtu iecelta atbilstoša persona . Taču ne, AP paliek spītigi iekrampējusies silē. Otrs ministrs nav daudz labāks.

13.okt 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Ilžuks iebāž pirkstu Aldim

Aldis bļauj - Kāpēc bez maskas

Ilžuks smaidot urķē dziļāk

Aldis elš un pūš, un domā

Žēl, ka Kaimiņš vairs nav draugos

Tad ar prieku padalītos.

13.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tava dzeja nopietni iespārda...

14.okt 2021 Atbildēt
Dace Āboliņa

Viņķeles kundzei nu vajadzētu klusi sēdēt pie Tētuka klusi kā pelītei ,jo viņas ministrēšanas laikā notika vislielākā nobīde no vairāk vai mazāk pareiza kursa .Plēsās ar Kariņu ,kad tas pieprasīja stingrākus noteikumus ,pasūtīja vislētāko un sliktāko vakcīnu ,atteicās no labākām.Kam taupīja naudu?Lai pēc tam maksātu desmitkārt.Speciāla kaitniecība?Ģimenes tradīcijas(Klīda runas,ka Helsinki-86 ielavījies kāds nodevējs).

14.okt 2021 Atbildēt
kakitis55

mana psihiskā veselība pasliktinās no visa tā murga, ko katru dienu runā gudrās galvas

15.okt 2021 Atbildēt

Komentēt