Reinikam Losandželosā pārsteidzoša tikšanās

© Emīls Desjatņikovs / F64

Mūziķis un TV raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītājs Lauris Reiniks devies ceļojumā uz Ameriku. Atrodoties Losandželosā, Lauris saticis divkārtējo pasaules čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu.

Losandželosā mūziķis viesojies Latviešu namā, kurā atrodas arī latviešu skoliņa. Tajā bērni apgūst latviešu valodu un mācās rotaļas. Reiniks bērnus iepazīstināja ar interaktīvo bērnu dziesmu grāmatu "Ričijs Rū rīko koncertu", kuru izveidojusi Reiniku ģimene. Bērnu dzejoļu autore ir vecmamma Veronika Reinika, tos par dziesmām pārvērtis Reiniks, bet visa projekta idejas autore ir Rūta Reinika-Preisa.

Kā noskaidrojās latviešu skoliņu apmeklē arī Štromberga dēls Rio Džeimss. Māris Štombergs 2016. gadā iestūrēja laulības ostā ar mīļoto sievieti no Amerikas vārdā Nataša. 2018. gada vasarā pasaulē nāca abu atvase.

Sociālajā vietnē "Instagram" Reiniks publiskojis fotoattēlu ar Štrombergu no Latviešu nama Losandželosā pasākuma.

"Forša tikšanās Latviešu namā ar Māri. Mārim puika Rio arī sācis iet Losandželosas latviešu skoliņā un arī viņš jau ir draugos ar @ricijsru ."

instagram.com / @laurisreiniks

instagram.com / @laurisreiniks

Sākums

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais