Komentāri: Epidemioloģe prognozē, cik ilgi būs jānēsā maskas

bezkaunīgais sivēns

Musulmaņu sievietes visu mūžu staigā maskās, būs jāpierod arī mums.

25.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

šis tas prātīgs izslamā ir.Par pederastiju uzreiz nāvessods.Mārci pakārtu ,bet kaza bez seksa partnera vientuļi ganītos.

25.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu dolbanais neta mauka dzintars,biedz te dirts savus slimos murgus,par man un parejiem jobanais urods.

25.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

kaza saka...biku mēēē !!!! Kur ir mārcis?

26.mar 2021 Atbildēt
eva

bet lielaka dalja ari loti labi saprot ka sis lupatas tiek uzliktas uz dazam minutem veikala skata pec un turetas kabata pusgadu nu looti jau pasarga,tas ir tikai bizness un viss,ari tie kas kontaktejas normali ar draugiem to darija dara un daris,bet protams ja oateica ir jabut pandemijai tad vismaz skats tads jarada

25.mar 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

kāds nu ar maskām busine$$, ja jūzē 1/2 gadu!

25.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tik ilgi līdz Kariņš un citi sū.... uz šitā lohotrona vairs nopelnīt nevarēs jo tautai pacietība plīsīs.Aizliegtās preces un tt.Bet tauta un kovidfani jau neko nesaprot

25.mar 2021 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

kadas mulkibas -no valsts izbrauci ,atpakal caur viesnicas karantinu ,tauta izlaiz parbauditu ,nu apmeram tapat ka sivenus kad kastre kuti .Un tie kas nevazajas apkart vares mierigi dzivot un ta valstiska blatosanas ar cietumsodiem ,ja izlaiz valsts viru no karantinasneparbauditu ,tad izlaidejs iet pasedet coka.Kapec man kautkadu vazanku del jastaiga un jauztraucas .Gribiet brauciet kaut uz pasaules malu ,bet atpakal ar viesnicas karantinu un ja vel par savu rekinu.Nabags nekur nebrauc peras ka var ,bagats brauka visur eksotu kert ,lai ari ker to karantina .Tads ir pareizais variants.Ja kautkas nepatik var dzivot arpus Latvijas ,kur patik.

25.mar 2021 Atbildēt
Modris Striķis

Baiba gudra meitene,ja vēl tā domātu valdošie tad mums viss būtu labi,bet ja valdībā ir ņergas,nespīd.Latvija ir nevarīga daudzpartiju dēļ.

25.mar 2021 Atbildēt
Kiddy Sniegs

Tieši tā, vairākus gadus. Līdz 2025 gada 31 martam.1 aprīlī varēs droši uzpurņus noņemt. Tikai jautājums- cik paliks dzīvo cilvēku?

25.mar 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

lai ievēro kaut kapi†ālo dis†anci un kau† līdz mirs†amajai s†undai! var jau wisko prognozē†, bet a†karājās no tā, vai infekCionē†ie vazāsies pa Pasauli spļaudīdamies kā kamieļi vai ne.

25.mar 2021 Atbildēt
Banuta Osite

Droši vien ka ilgi , bet jautājums cik latviešu paliks starp dzīvajiem.

25.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pandēmija feika plosās,bet mam vienīgajam iet garām jo no nāvīgās sērgas mirušos nezinu un nepazīstu nevienu kurš zinātu kādu kovida mirušo.Feiks un milzu peļņa no parastas gripas epidēmijas.Var palasīt netā ,ka ik gadu ES no parastas gripas mirst līdz 75 000 cilvēku.Feiks un miljardu pelņa uz feika vakcīnām(iztrādā zibens ātrumā 3 mēnešos),namordņikiem un citu kas saistīts ar medicīnu. Lohi rullē ,vakcinējas,paralizējas un atmet kedeli.Bet tas ir sīkums !

26.mar 2021 Atbildēt

Komentēt