Komentāri: Pētījums: Grūtniecēm ar Covid-19 daudz augstāks nāves risks

bezkaunīgais sivēns

Kaut kas traks!!

8.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

banāli vienkārši -- anabolisko hormonu krietni augstāka koncentrācija grūtniecēm nekā vidēji tēviņiem -- samērojaqmi ar p[rofesionālo sportistu līmeņiem --tie mirst pie covid kā mušas --ātrāk kā nāvei parādā esoši vwecie pirdaki nepatīkami bet neko neizdarīsi --no dotakiem atiet nevar --- kā veterinārs iesaku lietot drusku lielākas par normālajām imundepresantu devas ja parādās Smags Akūts Resapirators Sindroms un ja liela varbutība ka vīrusu ARS -- ====================================================================================== GALU GALĀ --NEVAJAG PANIKOT --VAJAG IN LEGE ARTIS -- NEVAZATIES kā idiotiem PA Laboratorijhāmn un kovidtewstienm-- vnk momentā PROFILAKTISKI UN mnērķtiecīgi apstewidzoši ar aNTIBIOTIKĀS IZKAUT BACIĻUS LAI NEPIEĻAUTU BAKTERIĀLU PNEIMONIJU UN AR IMŪNDEPRESANTIEM SAvaldītu aptrakušo imūnsaistēmu kas sākusi dėmolēt plaU ŠU EPITĒLIJU UN TO PĀRVĒSRST KOTLEŠU FARŠĀ ((PAR BAROTNI BACIĻIEM) )

VNK NEESIET IDIOTI -- SMAGIE COVID GADĪJUMI LIELĀKOTIESU IR SEKAS JA SIMPROMĀTISKI PLĀKSTERĒJAS AR TĒJIŅĀM UN PARACETAMOLU NUN NKĀ DEBILIE BEZJĒDZĪGI UN NEVESELĪGI APMIERINA ZIŅKĀRĪBU GAIDOT COVIDTESTU RINDĀS --

NORMĀLI ĢIMENES ĀRSTI VNK momentā IZRAKSTA RECEPTES JA ''SMAGA SAAUKSTĒŠANAS ""VAI klīniski SARS REDZAMS-- UN ABSOLŪTI PAREIZI PRAVIETO :: ' ''' JA TU MOMENTĀ NESĀKSI UN CĪTĪGI NETURPINĀSI DZERT ANTIBIOTIKAS UN TAVE4GILU ,TEV PĒC 2 DIENĀM BŪS ABPUSĒJS PLAušu karSONIS '' --- normāli ārsti zin ka nevajag pat intereseties par vīrusiem -- vajag savu gļukojošo biorobotu mēģināt normalizēt pirms smagas kompliukācijas sākušās === absolūti vienalga vai SARS dēļ cov-2 (2-3%) vai 97% GADĪJUMU KORELĒ AR TESTU DATIEM KA gripas -adeno -rino -metapnneomoniju vai vispār nezināmi vīrusi blakus -- vīrusiem nav nozīmes -- gļuko jūsu bioroboti kuru pārāk stiprā imunitāte kluvusi neadekvāti stipra un uzsāk grautiuņu plaušu epirtēlijam un SAGĀNA ERITROCĪTU HEMOGLOBVĪNA SPĒJU NEST SKĀBEKLI -- NEESIET IDIOTI -- JA ASINIS NENES SKĀBEKLI TAD VENTRILĒT plaušas ir bezjēdzīgi -- var KAUT TĪRU skābekli tādiem arī dirsās pūst - VA PERHIDROLU UN PEROKSIDĀZI ASINĪS LIET LĪDZ AR SKĀBEKLI PĀRSĀTINĀS -vienalga nomirs no skābekļa bada -- ne jau plaušas ir sabojātas BEZCERĪGI -tas arī -bet ne būtiski -- PRIMĀRI hemoglobīns ir nobloķēts kā pie saINBDĒŠANĀS AR TVANU --- VNK ŅIRGT GRIBAS PAR TO TEĀTRI AR PLAUŠU VEWNTILĒŠANU -- TĀS VAIRS NAV PACIENTS KURU ĀRSTĒ --TĀ IR JAU GAĻA KURĀ AUG SĒNES UN AR KURU EKSPERIMENTE LABAKAJĀ GADĪJUMĀ (( ESMU VETERINĀRS --CINIĶIS --- UN EKSPERIMENMTATORS PĒc dabas -- MEDICĪNA VISPĀR IR PROFESIJA KURAI BONUSĀ NĀK IESPĒJAS SDAVA PRIEKA PĒC NODARBOTIES AR EKSPERIMENTĀLO ZINĀTNI UN MĀKSLU -- BEZ TĀDIEM BONUSIEM ES 15 GADU TAI SŪDAINAJAI PROFESIJAI NEVELTĪTU -- NU NEMĪLU DZĪVNIEKUS --JO SEVIŠĶI HOMO SUGAS DZĪVNIEKUS NEMĪLU -- ))

==================================================================================

8.nov 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Ja nav ko rakstīt,tad nevajag rakstīt...

Grūtniecības laikā saslimšana ar gripu var noritēt īpaši smagi, skaidro ginekoloģe. Organisms ir uzņēmīgāks pret infekcijām, tam ir jāiztur daudz lielāka slodze, iznēsājot bērniņu, turklāt citādāk strādā sirds – asinsvadus un elpošanas sistēma. Saslimstot, ir ļoti liela iespēja piedzīvot smagas komplikācijas, proti, elpceļu problēmas un plaušukarsoni.

 

Ja ar gripu saslimst pirmajā grūtniecības trimestrī un norit ar augstu temperatūru, tad tas var izraisīt augļa anomālijas. Slimojot lielākā grūtniecības laikā, slimošana norit smagāk, tas var būt iemesls priekšlaicīgai bērniņa piedzimšanai

 

Katru gadu slimnīcās nonāk grūtnieces ļoti smagos stāvokļos, kur ir jādomā gan par mammas, gan gaidāmā bērna dzīvības glābšanu. Nozīme ir grūtniecības trimestrim, kurā sieviete ir saslimusi. Ja ar gripu saslimst pirmajā grūtniecības trimestrī un norit ar augstu temperatūru, tad tas var izraisīt augļa anomālijas. Slimojot lielākā grūtniecības laikā, slimošana norit smagāk. Gripa var komplicēties ar plaušu karsoni. Tad ir svarīgi nodrošināt skābekli gan mammai, gan bērnam. Ja tomēr rodas jautājums par to, ka ir jāglābj mammas dzīvība un bērniņš tiek piedzimst 6. grūtniecības mēnesī, tad ir tie jau priekšlaikus dzimuša bērniņa veselības riski. 

 

Ja grūtniece saslimst ar gripu, svarīgi to pareizi diagnosticēt, jo tad var saņemt specifisko gripas medikamentu “Tamiflu”, ko ir atļauts lietot ātrākai atveseļošanai. 

Mammas stāsta, kā saslimusi ar putnu gripu vēl tālajā 2009. gadā

"Grūtniecības laikā savu ikdienu un fizisko slodzi īpaši nesamazināju, ar vīru gājām garās pastaigās un kopumā dzīvoju veselīgi. Kādu dienu pēc pastaigas sajutu, ka esmu saaukstējusies. Tā kā mana vājā vieta vienmēr ir bijušas plaušas, bronhi un elpceļi, nolēmu, ka savā 7. grūtniecības mēnesī neliels klepus tas ir normāli un pāries pats par sevi. Klepus nepārgāja. Zvanīju ģimenes ārstam, kas teica, ka visiem tagad klepus, lai neuztraucos. Vēl pēc dažām dienām zvanīju savai ginekoloģei, kas arī teica, ka uztraukties nav iemesla, lai tik dzeru tējas. Tad sāka celties temperatūra. Izsaucu ģimenes ārstu uz mājām, kas man izrakstīja zāles pret temperatūru. Labāk nepalika, nevarēju pagulēt. Līdz kādu dienu spogulī ieraudzīju, ka esmu jau pelēki zila un nevaru pat paiet. Ar ātrajiem mani nogādāja slimnīcā, kur nonācu reanimācijā. Slimnīcā pavadīju pusotru mēnesi. Izrādījās, ka man ir cūku gripa, pēc kuras sākās plaušu karsonis, bet trešajā slimošanas arī iekšējā asins saindēšanās dēļ mazkustības. Toreiz neviens neticēja, ka es vispār izdzīvošu. Izoperēja dēlu, kuru ieraudzīju tikai 3. dienā. Es tolaik biju reanimācijā. Pēc tam pamazām sākām “ķepuroties” ārā. Uzskatu, ka, iespējams, būtu iztikusi bez vakcinēšanās, ja ārsti būtu laicīgi novērtējuši situāciju un diagnosticējuši gripu.”

9.nov 2020 Atbildēt
Jānis Grīnbergs

Interesanti , pa kuru laiku paspēja to izpētīt? Vai par acīm redzamas lietas tagad sauc par pētijumiem, kurus apmaksā valsts?

9.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jau pirms Covid neviena nebija ar mieru, bet pēc šī raksta izzūd visas cerības, ka kāda piekritīs aicinājumam ieņemt no manis bērnu.

9.nov 2020 Atbildēt

Komentēt