Komentāri: "Skatījos ar asarām acīs"; sieviete par redzēto Rīgas zoodārzā

Anita Groholska

piekritu,tiesi ta .Tas nav zoodarzs,bet spidzinatava,visiem.Kur paliek nauda?Tik daudz sanem dasnus darzenus,auglus no veikaliem.KO stiepj majas?Pietiekosi daudz vietas,nevar izbuvet ,lai butu normali apstakli dzivniekiem.Vini ir cietuma,vini mocas.Nost ar tadu zoodarzu.Berniem kuri redz sliktas emocijas,asaras acis.Jasauc paliga visi dienesti,jaraksta sudzibas.

17.aug 2018 Atbildēt
Ieva Kalēja

Es arī nupat biju. Pilnīgas muļķības. Dzīvnieciņiem tiek būvētas jaunas mītnes,ar kurām nomainīs veco laiku dzelzs būrus. Prieks bija skatīties,kā Zoodārzs mainās. Smaka jau nu būs jebkurā gadījumā. Tā kā nesaprotu,ko jūs gaidāt. Ja gribat zaļu zāli voljēros,tad jābrauc uz Līgatni

17.aug 2018 Atbildēt
Agita Putnaērgle

Pedejas mulkibas....zoodarzu apmakleju biezi un neesmu redzejusi,ka dzivnieki dzivotu loti sliktos apstaklos,butu netiri voljeri un tt.Voljeri tiek tiriti,dzivnieki baroti,neviens netiek spidzinats,vai mocits...jauka vieta kur atpusties un gut pozitivas emocijas,ko sniedz dzivniecini.

17.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Začests

Pilnīgi piekrītu abām dāmām..............

17.aug 2018 Atbildēt
Inara Laima

Protams,ka nevar pat salīdzināt kāds zoodārzs bija manā bēŗnībā un tagad.Agrāk viss tīrs,sakopts,puķes visur sastādītas,tagad dzīvnieki nekopti un baigā smaka.

17.aug 2018 Atbildēt

Komentēt