Komentāri: Pasažiere sašutusi, ka šoferis autobusā aizliedz ēst

Edgars Freibergs

Pareizi ,smaka pa visu autobusu ,var jau paciesties lidz pieturai ,tapat ari skali runat pa telefonu cits pilna rikle savu dzivi stasta ,kaut negribedams dzirdi visu ,ta ka savai kartibai jabut ,

11.jun 2018 Atbildēt
Matīss Upe

Ir smaka, bet bomzu vai dzeraju smaka ir trakaka un ta ir katra sabiedriskaja. Ja butu likumi par so, nebutu parpratumi. Mums kaut ka tauta sak pietrukt etikas un elementaras cienas vienam pret otru. Taka mums tas nav, tad vajag tupa ka sunjus ar likumu ierobezot..

This is why we cant have nice things..

6.jan 2020 Atbildēt
Vija Martinova

Varbut soferitis ari grib est.bet naudinas nav.

11.jun 2018 Atbildēt
Agris Agris

...šoreiz tava "stulbprātība" izpaudās!

11.jun 2018 Atbildēt
Sandra Abolniece

tieši tā,smird jau arī,mātei par to laicīgi japadomā,ka būs garš ceļš priekšā un japabaro bērns. un tās čaukstošā čipsu pakas,un cilvēku vārīšanās pa telefonu ir neizturamas. lietot telefonu ar jaaizliedz ar likumu,riebjas klausīties ko cits pilnā rīklē vārās.

11.jun 2018 Atbildēt
Imants Krūmiņš

Pareizi dara. It kā pa tām trīs stundām badā varētu nomirt. Cik man nav gadījies, iekāpjot starppieturā, sēdēt, kur tāds izbadis personāžs sēdējis. Drupačas uz sēdekļa, tauku traipi uz atzveltnes, tukša kolas vai kāda cita tara un papīri atzveltnes tīkliņā. It kā rokas nokristu, kāpjot ārā no autobusa, aiz sevis savākt. Krievijā ir tāds nicīgs teiciens: jažematj (es taču māte). Tādas personas domā, ka viņām pilnīgi viss atļauts. Šī būs no to sugas. Tāda vienkārša doma, ka paēdināt bērnu pirms izbraukšanas, prātā neienāk.

11.jun 2018 Atbildēt
Silva Dziedataja

Tam jābūt atrunātam kaut kādos visiem vienādos noteikumos, nevis katrs šoferis kā gribēs, tā darīs. Kāds pasažieris varbūt no Liepājas vai Ventspils brauc un knapi noķer to Daugavpils autobusu. Tad ko viņam- visu dienu neēdušam braukt?

11.jun 2018 Atbildēt
Imants Krūmiņš

No Liepājas ir pietura Saldus, kur autobuss stāv laiciņu. No Ventspils ir Talsi un Pūre. Latvija nav tik liela, lai braucot nomirtu badā. Un, pa dienu ir vairāki reisi. Tātad uz aizejošu autobusu nav jāskatās. Un, tādus tālus braucienus plāno, nevis izdomā - ai, nav ko darīt, aizbraukšu no savas Liepājas uz Daugavpili.

11.jun 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Es pilnībā atbalstu to, ka autobuss nav tā vieta kur būtu jāēd. Dzīvojot Anglijā ne reizi vien esmu braukusi autobusos, kur ir norādīts, ka ēst un skaļi izmantot telefonu nedrīkst. Ir jārēķinās ar apkārtējiem cilvēkiem. Ēdiena smakas apkārtējiem nav patīkamas un bieži vien aiz pasažieriem paliek viņu radītā netīrība. Vienīgi šoferis konkrētajā situtācijā varēja nebūt rupjšs. Autobuss tomēr nav nekāds restorāns, bet vieta citam nolūkam un ikvienam izsalkušajam derētu paēst pirms iekāpšanas tajā.

11.jun 2018 Atbildēt
Imants Krūmiņš

Kurā vietā šoferis bija rupjš? Ja iepriekš brīdināja, ko nedrīkst/ Taču dažiem dauņiem nepieleca. Un, apgrāpstīti teksti no sūdzībām. lv jau nu ir tas ticamākais avots, ha un vēlreiz ha. Ja sūdzmanim būtu taisnība, viņš uz to portālu neietu, bet savas pretenzijas izteiktu, kur pienākas.

11.jun 2018 Atbildēt
Inese Siltare

"Šoferis bļaujot mikrofonā pateica - viņam nav jāsmaržo ēdiena smirdoņu." Tas gan pieklājīgi neizklausās.

11.jun 2018 Atbildēt
Imants Krūmiņš

Personīgi Jūs dzirdējāt, ka bļāva? Varbūt bija tikai nelaipns tonis? Par tēmu aizrādīja galu galā. Un tādā šaurā telpā pat ēdiens smird, it sevišķi priekš manis kā astmātiķa, tāpēc vienmēr esmu pret rīšanu autobusā. Man bieži jābrauc ar autobusiem, veselības dēļ nevaru tiesības dabūt. . Patiesībā tā tik vētra ūdens glāzē. Kamēr mēs paši pret personālu izturēsimies kā pārākās rases iedomīgi tipiņi, tikmēr kāds no šī personāla dos pretsparu. Un šinī gadījumā šoferim 100% taisnība. Pa labam nesaprata, nācās savādāk tumsoņu pauros iedzīt saprašanu.

11.jun 2018 Atbildēt
Anita Thingelstad atbilde Imants Krūmiņš

tad brauc ar taksi, ja traucee.

11.jun 2018 Atbildēt
Imants Krūmiņš atbilde Anita Thingelstad

A kāda tev darīšana kā es Latvijā braukšu? Ar autobusu vai taksi, Norvēģijas padomdevēja! Tā būs mana izvēle ne tava.

12.jun 2018 Atbildēt
Dina Misiņa

Pilnīgi normāls šoferis! To pat bērni zina, ka autobusā ēst nedrīkst!

11.jun 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Arī toni vajag kontrolēt. Tātad - Anglijas starppilsētu autobusos tas pat nav jāsaka, ka nedrīkst - visiem redzamā vietā ir norādes ko nedrīkst darīt. Jā, arī pārvietoties un stāvēt nē, kā arī jābūt piesprādzētiem. Normāli cilvēki saprot.

11.jun 2018 Atbildēt
Anita Thingelstad

mums Norveegijaa nav aizliegts eest taalos reisos kuri ilgst vairaakas stundas. Manaa laikaa kad dziivoju Latvijaa neatceros, kad buutu aizliegts eest.Atceros to kad saldeejumu nedriiksteeja eest deel taa kad tas kusa... Saprotu kad tas var uzkrist uz nerviem cipsu pakas caukstinaasana kad kaads grib atpuusties brauciena laikaa, pilniibaa piekriitu par skalo telefona runaasanu brauciena laikaa , tas tiesaam ir trauceejosi.

11.jun 2018 Atbildēt
Anita Thingelstad

jaa es varu saprast, peec eesanas autobusaa biezi vien ir atstaati atkritumi, jo pasiem sofieriem peec tam tie ir jaavaac. Varu saprast arii soferus. Jo cilveeki tiesaam atstaaj aiz sevis cuucibu un nesavaac aiz sevis. pareizi vien ir. Pie mums Norveegijaa nav aizliegts eest, bet runaat skali pa telefonu ir. Var runaat taa lai netraucee citus. Pie mums taalos reisos ir autobusaa maisini kur var mest atkritumus. mees meedzam mest araa pasi savus, lai soferim nebuutu jaavaac aiz mums. Es arii saprotu to kad beerneli eed , tad vini nopeckaa seedeklus un arii visur drupacas. Taadaa gadiijumaa es piekriitu soferim, bet ir jaaizveelas tonis ar kaadu runaa arii soferim, jo cilveeki uztver to dazaadi.

11.jun 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Noteikumi ir,un tajos attiecīgs punkts arī ir. Nerunājot par cilvēcisko faktoru- ēdiena un kafijas smaržas/smakas var traucēt.

11.jun 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Ļoti pareizi, un es pilnīgi atbalstu autobusa vadītāja prasību - autobusa salonā brauciena laikā neēst! Ar to ēšanu jau daudzi ir tik ļoti pārņemti, ka autobuss vēl no vietas nav izkustējies, ka jau tiek likvidētas kotletes, karbonādes, simts un viena smalkmaizīte un sazin d`es kas vēl. Izkāpjot gala pieturā, bailes skatīties - visur drupačas, papīri un visās iespējamās vietās iepakojumi un tukša tara! Savu cūcību reti kurš savāc!(Par bļaustīšanos pa telefonu visa ceļa garumā ir īpašs stāsts!)

11.jun 2018 Atbildēt
Agris Agris

Nevajag te "viedas" gudrības bārstīt- kad nāktos tos benķus tīrīt, ar visu to ēdlietu asorti, kas sakrituši kur vien iespējams- tarkšķētu citādāk!! Kā kāmīši tie pasažieri- vienā rīšanā...Ēduši neesat????

11.jun 2018 Atbildēt
Evija

Es braucot ar savu personīgo automašīnu neļauju ēst neko, kāpēc braucot autobusā ir jāēd var paēst pirms brauciena vai tik tiešām ēšanai vajag 3 stundas?

11.jun 2018 Atbildēt
Linards

Ja esat tik principiāla, tad varbūt būsim konsekventi un padomāsim, kādu gaisa piesārņojumu un troksni citiem rada Jūsu automašīna.

12.jun 2018 Atbildēt
kordiline

Veselie cilvēki var neest kaut diennaktīm! Bet ko darīt tādos tālākos reisos, piemēram, diabēta slimniekiem?! Viņi NEDRĪKST nepaēst, citādi var nākties arī saukt "ātros", jo paliek slikti! Un ir arī citas saslimšanas, kur jāēd ļoti nelielām porcijām, bet - BIEŽI! Ja cilvēks uzkož kādu maizīti vai cepumu, tas bļaujošo kropļu skatījumā jau skaitīsies nenormālā rīšana un neizturamas smakas?! Kas var visu dienu iztikt bez ēšanas un kuriem braukšanas laikā neešanas dēļ nepaliek slikti - priecājājietes, kamēr esat veseli, bet šitā brēkt komentāros - tā jau ir morālā kroplība, kas neārstējas!

12.jun 2018 Atbildēt
Linards

Cilvēki, par ko jūs esat kļuvuši? Pēkšņi visi tik sterili, pūkaini, ka pat ēdiena smarža traucē. Interesanti, kā tad vasarā varat iziet caur Vecrīgu, kur viss smaržo pēc ceptiem kartupeļiem un ķiplokiem? Nabadziņi, varbūt arī no mājām bēgat laukā, kad jūsu piederīgi gatavo ēst vai ēd?

12.jun 2018 Atbildēt

Komentēt