Komentāri: Ērglis izsakās par saslimušajiem ar Covid-19 kūrortos

Jānis Āriņš

Ēģiptē tūrisma sezona parasti ir no oktobra līdz martam. Pašlaik tur gaisa temperatūra dienā ir +34 grādi, daudz par karstu latvietim parastajam. Un ne jau covids pašlaik tur ir lielākā bēda, bet gan ļoti biežās kuņģa - zarnu trakta saslimšanas karstā laika un higiēnas prasību neievērošanas dēļ.

2.mai 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

Tā ir cilvēku bezatbildība pret sevi un citiem, ja cilvēkam nav prāta, tad nekādi aizliegumi nelīdzēs, vienīgais, kas var līdzēt - nāve, kamēr ir dzīvi, tikmēr viss atļauts, nekas nav aizliegts. Tāda suga!

2.mai 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Nu un ko darīt cilvēkiem pēc 60 gadiem, kuri grib paceļot? Gaidīt vēl 20-30 gadus, kamēr COVID-19 pilnībā izzudīs? Daudzi vecumā 60+ turklāt jau ir 2 reizes vakcinēti un it kā COVID-19 viņus nevarētu skart.

2.mai 2021 Atbildēt
Andris atbilde Viesturs Pumpurs

Tiem dauņiem, kas vakcinēti vēl kādas 20 dozas derētu. Drošībai. Lai vairs ne uz kurieni negribētu jeb nevarētu. Nekad........

2.mai 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs atbilde Andris

Es atkal par dauņiem uzskatu tos, kuri nevakcinējas. Ja neviens nevakcinēsies, tad mēs mūžīgi "sēdēsim ierakumos" un ekonomika panīks pilnībā. Cik gadu desmitus tā kā pašlaik varēs turpināt??? Nepietiks naudas pabalstiem.

2.mai 2021 Atbildēt
Daina Bajore

DIEMŽĒL TAISNĪBA...................

3.mai 2021 Atbildēt
Dace atbilde Viesturs Pumpurs

TEV--vakcīndauni DAUNI KINŽALU RĪKLĒ !!! --JA NEVIENS NEVAKCINĒSIES ar mākslīgu brūvējumu tad agrāk vai vēKLĀK DABISKA imunizēšanās notiks--ar edzīvajām vakcīnām--katrs klīniski slimaias kovidnieks dsabiski imunizē vismaz 20 gabalus--tu kinžalu rtīklē DABŪSI JA TUMSONĪGU ALKATĪGU FAĶIRU BRŪĪVĒJUMUS MĒģinās8i9 uzxspiest-- dabiska imunizācija nmotiek ātri un lēTI--BET TAD VALDĪBAS PIDERI UNMM ALKATĪGI FAķiri miljarduis nevar izgrozīt --- slimo absolūtais m,azākums0--tie kuru biorobotu sistēmās kolīzijas sākas --slimo tie kuiru imūnsistēma sūdīga -- 10-15-- vissliktākajā sityuācija 20% --- un no slimajioem nomirst apm 1% --špicka --pie gripas mirst 4% saslimušo --tu kinžalu rīklē dabūsi ja turpināsi feikžoiņas tautai ar bidlizēto apziņu iebarot -- iZRAĒLĀ UZSKATA KA 15% IR DABISKI IZVAKCINĒJUŠIES SASKAROTIES AR VĪRUSA VIELU--AR TA ģenetisko kodu --- vīrusi ir nekaitīgi --sūdīgie bioroboti slimo jo to sistēmās kolīzijas-0-tevi nogal;ināt vajag ja vīrusu kā dzĪVU REKLQAWmē--TEV KINŽALU RĪKKLĒ ja neatzīsti ''inficēšanos'' par katras dzīvas šūnas dabisku pienākumu nolasīt ģernetisko kodu un to mēzpildīt-----tev kinžalu rīkklē ja savu paranoju no savas slimās galvas tu mēģini pārkrautr uz citu veselasjām--tev kinžalu rīklē JA TU PARANOIĻ,I IZLĪDĪSI NMO STIKLLA BURKAS UN SĀKSI PIST SMADZENES NORMĀLIEM ĻAUŽIEM--TUPIO BURKĀ JA BAIOL UN TURI MUTI --

3.mai 2021 Atbildēt
Alens Delons atbilde Dace

Dacei, Tavas zināšanas par covid un pārējo ir stipri aprobežotas, izskatās ka Tavas intelekts ir stipri zem nulles un tieši tādi kā Tu arī izplata šo vīrusu un citas kaites !

3.mai 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs atbilde Alens Delons

Dacei - laikam esi sadzērusies vai arī narkotiku "perebors". Pasaule galu galā ar vakcīnām uzvarēja gan bakas, gan citas smagas infekcijas, kuras agrāk bija 100%-īgi nāvējošas. Un nesenais Zviedrijas piemērs pierāda, ka saslimstība, ilgu laiku paļaujoties uz kolektīvo imunitāti, ir ievērojami augstāka nekā tajās valstīs, kuras daudz vakcinē un piemēro gandrīz totālu LOCKDOWN. Latvija iet zeltå vidusceļu ar mēreniem ierobežojumiem un līdz šim lēnu vakcinācijas tempu.

3.mai 2021 Atbildēt
Irma Šiškova atbilde Dace

Aizver savas žaunas, aprobežotā kaza! Pašai tev to kinžalu rīklē!

3.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Viesturs Pumpurs

pret katru paveidu vajag savu poti,tāka ej tik un potējies vēl .Kovidfani.

3.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Irma Šiškova

šiskova ej tik vakcinējies ,jo katram paveidam vajag savu vakcīnu. 3 mēnešu laikā nekādas vakcīnas izstrādāt nav iespējams. Var tikai no peļķes pasmelt ūdeni un iepotēt kovidfanam

3.mai 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Es nesen ceļoju pa Gostiņiem, nekāda vaina. Rīt apceļošu Api.

3.mai 2021 Atbildēt
Anita Loze

Kas tā par vājprātīgu 'daci"!

3.mai 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Meli dezinfotmacija ,es nesen biju Egipte neko tadu nemaniju!!!

3.mai 2021 Atbildēt

Komentēt