Komentāri: Soctīklu lietotājus sadusmo policijas teiktais par velobraucējiem

Edgars Bumeistars

Tam tipam iedot dienasta velosipedu ,lai pilda darba pienaakumus,, tad sapratis ka runaa aplami,, Velosipeeds ir lieliska lieta ko daudzi lieto ikgdiena gan atputaa,Policista kungs ir bezsmadzenu cilveecinshs ,ar slimu uztveri par dzivi!!

9.apr 2021 Atbildēt
Aivars

Jā, toties velosipēdistiem smadzenes ir tik lielas, ka galvā jāliek ķiveri, lai tās nepazaudētu.

10.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pareizi Locs pateica.

9.apr 2021 Atbildēt
Ofelija Bianka

Patiesība nepatīk velo aizstāvjiem. Nedzīvojam Spānijā, te daži cilvēki vasarā reizēm var ar to aizbraukt uz darbu. Tas noteikti nav pamata pārvietošanās līdzeklis pilsētā ar tādu pensionāru skaitu kā Rīgā, bet satiksmei traucē tā, it kā katrs otrais nevis 10000 to lietotu.

9.apr 2021 Atbildēt
Venta Brivkalne

Vispār jau velo nebūtu slikta lieta, ja vien Latvijā velobraucēji saprastu, ka viņiem ir ne tikai tiesības, bet arī pienākumi - satiksmes noteikumi un kulturāla attieksme pret pārējiem satiksmes dalībniekiem, tai skaitā gājējiem... Ne reti esmu piedzīvojusi situācijas, ka velobraucējs neatpaliek bīstamībā no neadekvāta autobraucēja.

9.apr 2021 Atbildēt
Daina Medine

Principā man ļoti patīk pārvietoties ar velo, bet nesapratu, par ko šis cepiens? Katrs vārds pareizi pateikts.Ko varat šai amatpersonai pārmest.

9.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pareizi pateica. Bez tam velosipēds nav nemaz tik veselīgs, jo plaušas darbojas saspiestā režīmā. Berzēšanos kājstarpē, īpaši sievietēm, nemaz nepieminēšu.

9.apr 2021 Atbildēt
josh

Kāpēc? Ja noņemt sēdekli, pat ļoti patīkami.

9.apr 2021 Atbildēt
josh

Tāds resns kuilis noteikti būs sasvīdis jau pēc 100 metriem ar velosipēdu. Turklāt tieši viņam būtu ieteicams parsēdināt savu resno *irsu uz velosipēda, lai būtu vismaz kaut kāda sportiska aktivitāte. Varu saderēt, ka uz 100 metru attālo veikalu pēc maizes arī brauc ar mašīnu. Izdomātās hipotēzes par to, ka viens bērns jāved uz Purciemu, otrs uz Imantu (vairs neatceros, ko viņš tur minēja), arī ir pilnīgākie murgi. Praksē nekad tā nenotiek, tas neiztur racionālu kritiku. Daudzviet Rietumeiropā ir tādas kā kulbas (nezinu, vai tas būtu pareizākais vārds), kurās pārvadā gan bērnus, gan arī piegādā preces veikaliem gājēju zonās. Pilnīgi dzīvotspējīgs risinājums. Un arī ziemā tam nav ne vainas, tikai domei vajadzētu gādāt par pienācīgu ielu tīrīšanu. Atlaist šo tipiņu no darba būtu pirmais solis, ietaupītos līdzekļus — ielu tīrīšanai.

9.apr 2021 Atbildēt
josh

P.S. Un vispār, cik man zināms, lai strādātu policijā, nepieciešams atbilst vairākiem fiziskiem kritērijiem. Šis mūlis, cik var saprast no foto, neatbilst nevienam. Vai arī tos fiziskos parametrus vajag izpildīt tikai iestājoties, un pēc tam var rīt kā sušķis un aptaukoties, līdz iestājas diabēts un sirdstrieka, un valsts pensija atraitnei?

9.apr 2021 Atbildēt
Adriana

Elektroskûteri un velosipèdi reàli apdraud gàjèjus un traucè autovadîtàjiem,lûdzu aizvàciet viñus ar likumu uz velojoslám

10.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Jūs esat Latgalē piedzimusi?Es tā pēc izteiktām domām.

10.apr 2021 Atbildēt
Dzintars Licis

Milicim 1000% taisnība. Pilsētas centrā ar intensīvu satiksmi nav vietas šitiem dažiem ar visatļautību sirgstošajiem ar apšaubāmo higiēnu. Kāds velosipēds var būt pārvietošanās līdzeklis? Sniegā, lietū, vējā... Mums te nav Dubaija, kur visu laiku spīd saule. Un tad tev birojā ienāk tāds nominies, smirdīgs, ar dubļiem notašķijies un pilošs... Paldies. Un vēl viņš pa ceļam ir paspējis 3 mašīnām aizgriezies priekšā pašā degungalā un vēl māmiņai ar zīdaini ratiņos gandrīz uztesties virsū , jo viņš lūk ļoti "steidzās" (ar saviem 20km/h). Vienreiz būtu jābeidz tas absurdais eksperiments un jāaizvāc no pilsētas tās satiksmi ierobežojošās un kropļojošās "velo joslas"! Kāmēr lietuvieši ir paspējuši savai galvaspilsētai cauri izbūvēt vairākas ātrgaitas automaģistrāles lai pilsētnieki var dažās minūtēs ērti nokļūt no viena pilsētas stūra uz otru tikmēr latviešu prātā apdalīti, ir līdz nepazīšanai izkropļojuši jau tā ne cik platās ielas. Lai velosipēdisti brauc pa Vecrīgu, ja grib, tur tāpat transports gandrīz nekāds, tur atsevišķas joslas nevajag.

Tāds ir mans viedoklis, un man uz to pilnībā ir visas tiesības. Bet velosipēds lai paliek ar ko skaisti izbraukt zaļumos, nekur nesteidzoties, nu vai kam tas patīk, ko pa mežiņu pagonkot un ciskas patrennēt.

10.apr 2021 Atbildēt
Dzintars Licis

T.i. Vairāk tādus cilvēkus, kā šis policista kungs, vajag pilsētas satiksmes organizācijā, tad varbūt kaut ko izdosies vērst par labu, un tik beidzot vaļā no tā absurdā haosa, kas kas pēdējos pāris gados pilsētai nodarīts..

10.apr 2021 Atbildēt
Dzintars Licis

Un vēl, pietiekami laba alternatīva velosipēdam pilsētā un pilsētas piespiedu velosipēdi ēšanai (uz citu satiksmes dalībnieku rēķina) ir elektroskūteri. A) Tiem nevajag atsevišķas joslas uz brauktuves. Tie tīri viegli un ērti var izmanevrēt pa jau esošajām ietvēm; B) cilvēks īpaši neuzģērbjoties pēc pajoļa un lieki neiesvīstot var tajās pašās drēbēs, kaut uzvalkā, ērti un ātri krustām šķērsām pārvietoties pa pilsētu, stipri ātrāk kā ar kājām un reizēm pat ātrāk kā ar sabiedrisko, jo nav jāievēro maršruti, un ar auto, jo nav jāstāv sastrēgumos dēļ velopajoļiem sagandētās satiksmes.

Pats reizēm, kad ir labs laiks elektroskūterus izmantoju, kad esmu atbraucis līdz centram ar mašīnu, to kaut kur no āzis un dēļ pāris kvartāliem negribas kustināt, un vajag zibenīgi kaut kur pašaudīties pa centru - puzdienās, pie cita klienta, kaut kādā firmiņā ieskriet kaut ko fiksi paķert vai atdot. Un esmu atzinis elektro skūteri par pilnībā labu un pilsētām piemērotu "pārvietošanās līdzekli" esam. Bet velosipēds, klasiskais, pilsētā, lūk tas ir slimi, un tā ir pagātne no kā vajadzētu atbrīvoties nevis vēl uzspiest?

10.apr 2021 Atbildēt
Anna Vanaga atbilde Dzintars Licis

Elektroskūteri apdraud gājējus uz ietvēm ,par ko Tu vispār runā,kāda vēl manevrēšana pa ietvēm.Un pie tam vēl elektroskūteristi izskatās reti tizli,it seviški vīrełi uzvalkos un resnules

11.apr 2021 Atbildēt
Toms Svece

Lv neiecietības līmenis un sadzīve, dzīves apstākļi, darba apstākļi sit visus anti rekordus. Būtu normāli ka katrā kantorī ir duša , kura pieejama visu līmeņu darbiniekiem. Arī , ja mācību iestādes tas būtu pieejams, tāpat kā virtuve...kaut neliela, pie tam kas ir dabīgs tas nav kaitīgs. Bet vienalga brĪnos, ka aiz iecietības pakāpes neesam viens otru nomušījuši dēļ sīkumiem, pašsaprotamas lietas. A par amatpersonos egoismu, fui. Jābūt takš lietām, kura ir politika, un ja esi amatpersona saki to savsm laulenim virtuvē, bet kā amatpersona esi laipns ieturēt taktu. Vienmēr iespēja u,rakstīt atlūgumu un runāt ko vēlies, konstitūcija atļauj.

10.apr 2021 Atbildēt
Fra

Ļoti pareizi teikts. Viņš tikai vēl ir saudzīgs, jo tā kā tagad tie riteņbraucēji, skrejritenisti un dēlīšu drebinātāji traucē visus, gan automašīnu vadītājus, gan sabiedriskā transporta pārvietošanos, gan gājējus, tik idiotiski vēl nav bijis nekad.

10.apr 2021 Atbildēt
Fra

Varbūt tie riteņbraucēji vēl grib, lai uz Čaka ielas ierīko duškabīnes "sasvīdušajiem klaiņotājiem"?

10.apr 2021 Atbildēt

Komentēt