Komentāri: Rīgā pazūd sabiedriskā transporta pieturas; kas notiek?

Valentina Saleniece

Nu kur vēl mēs atradīsim tādu bardaku visās vietās un lietās? Var pabrīnīties,ka labā roka nezina ko dara kreisā!

Manuprāt pēc iespējas ātrāk ir jālikvidē visādi nesprotami starpnieki! Lai tak Rīgas satiksme kotrolē savus tā saucamos sadarbības partnerus.Tur to ir vesela čupa!!!

4.mar 2021 Atbildēt
Vitto

Debīlisma paraugstunda.Neviens ne par ko neatbild,neko nezina.Kāds var būt ekspluatācijas termiņš?Pieturas bija jāapseko un varēja atpirkt no tās firmas vai arī pagarināt līgumu.Soliņi vajadzīgi ne tikai veciem cilvēkiem,visi mēdz piekust.

4.mar 2021 Atbildēt
Dace

Paldies Staķim un visai paristu komandai par jauko dzīvi Rīgā - var jau saprast, autobusu pieturas ir tādi hemoroīdi, ja arī nepūlas ar sniega novākšanu, tik daudz sāls tajās jāiegāž...labāk deletēt pavisam, pie reizes kādu firmu noslaucot. Cerams, jūrmalnieki nebūs tādi muļķi,lai šos ākstus pie sevis ieviestu.

4.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pie mums te, Jēkabpilī, gan tā nenotiek. Autobusu pieturas stāv vēl no krievu laikiem.

4.mar 2021 Atbildēt
Acidum

Pie mums jau ar no krievu laikiem.

4.mar 2021 Atbildēt
Acidum

Sen visas pieturas, īpaši siltākā laikā ir bomžatņiku vasaras mītnes, dzer, guļ, smēķē, tā kā pensionāriem un māmiņām tur tāpat nav ko meklēt. Ja liks soliņus, tad tikai tādus, kur atspiest smagāko (.), lai uz tiem nevarētu gulēt, augstus, un ieapaļus.

4.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Satiksme ir Timrota lauciņš, lai veic izmeklēšanu un ziņo tautai.

4.mar 2021 Atbildēt
Raivo Kalējnieks

Valentina Saleniece Nezinu vai ar visām šīm nojumēm,kas izvietotas pa visu Rīgu būtu jānoņemās tikai Rīgas satiksmei,jo paralēli ar šo pieturvietu nojumju uzstādīšanu pārsvarā laikam nodarbojās ši JCDecaux firma.Tās nojumes kas pieder Rīgas satiksmei RS, ja arī ir demontētas tad jaunas pārsvarā atpakaļ netiek uzliktas pretēji šai privātajai JCDecaux.Tamdēļ gribētu piebilst, ka attiecīgā 15 maršuta trolejbusa pieturvieta Rīgā,Ķengaraga mikrorajonā Rušonu iela, stiklotā nojume tika vienkārši izdemolēta. Vienā labā dienā šī pieturvietas stiklotās nojume tika ātri apsekota un norobežota,jo visapkārt bija sabirušas stiklu lauskas. Likumsakarīgi vēlāk arī pēc šī gadījuma diezgan fiksi demontēta ar attiecīgās JCDecaux firmas darbinieka starpniecību.

4.mar 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Tad jau autobusiem arī sen ekspluatācijas termiņš beidzies.

4.mar 2021 Atbildēt
p.s.

Teikā uz Brīvības ielas ir pazudusi - nojaukta starppilsētu pieturas nojume ar soliņu.Nezin,kuram ierēdnītim pazuda smadzenes ,kad izdomāja māsterplānu ,ka likvidēsim veciem,slimiem cilvēkiem nojumi ar soliņu.Nav noslēpums,ka pasažieri uz starppilsētas autobusiem ierodas laicīgi,jo nākamais autobuss var attiet pēc stundas jeb varbūt pat rīt.Ar rokas somiņu nebrauc uz laukiem.Jāliek zemē to somu ja nevari noturēt rokās.Arī ,ja lietus gāzīs samirksi.Tas jau ierēdnīšus neinteresē.Varbūt sēž galvas nepacēluši un virza ,kādu projektiņu piem.kā iepriekšējo - franču variantu,kur ziemas siltas un pūš vidusjūras vējš.Par cilvēkiem šajā valstī netiek domāts,tikai par savu kabatu.

4.mar 2021 Atbildēt

Komentēt