Komentāri: Čakša: Diskusija par vakcīnas drošumu raisa bažas par izglītības līmeņa pamatiem

bezkaunīgais sivēns

Vai jāsāk ar ķīmijas grāmatu vidusskolām ?

8.feb 2021 Atbildēt
Finks

Ļoti patīkami, ka cilvēks ir spējīgs atzīt savu nezināšanu! Tas gan nebija nekāds noslēpums jau sen, arī no malas izglītības trūkums ir redzams diezgan nepārprotami. Bet nebēdā ne nieka, Anda! Pagaidām gan tikai attālināti, bet gan jau ar laiku varēsi aizspurgt arī klātienē līdz skoliņai. Būs labi!

8.feb 2021 Atbildēt
Vī.

Ne jau neizglītoti cilvēki šaubās un apšauba informāciju. To spēj un dara tie, kas domā ar savu galvu un spēj analizēt informāciju, nevis tie kas par atplestām mutēm klausās "pareizajā informācijā" un to pieņem par patiesību.

8.feb 2021 Atbildēt
Leons

Dienvidāfrikas Republika atteikusies no plāna sākt vakcināciju pret Covid-19 ar Lielbritānijas un Zviedrijas farmācijas uzņēmuma "AstraZeneca" izstrādāto vakcīnu, šādi reaģējot uz pētījuma datiem, ka šī vakcīna nenodrošina aizsardzību pret saslimšanu ar Dienvidāfrikas Covid-19 paveidu vieglā un mērenā formā.

8.feb 2021 Atbildēt
Ilze Ignate

jā, teiktu čakša, bet mēs neesam dienvidāfrikas rebublika. mums nevajag pat nekādus pētījumus par šo vakcīnu efektivitāti, jo mēs tāpat visu jau zinām, jo esam izglītotāki par citiem...

8.feb 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Ir , ir! KPV un Saskaņas elektorāts ir ar tukšākajām galvām!

8.feb 2021 Atbildēt
Romāns Sarkanis

Kā pauž PVO pētījums šajā sakarā, tad teši augsts izglītības līmenis daudzviet ir kļuvis par šķērsli vispārējai imunizācijai.

8.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nu tu gan trāpiji 1000% precīzi. Reti prātīgi pateici.

9.feb 2021 Atbildēt
Kārlis Lācis

Dažreiz pietiek ieraudzīt rakst autoru,un viss kļūst skaidrs - izglītība koridors un deju kursi. Ne vairāk.

10.feb 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Ja tik gudra,lai izstrādā savu vakcīnu.Gudrība nav nepieciešama,organisms pats spēj izanalizēt pats kā ar vīrusu tikt galā.

10.feb 2021 Atbildēt

Komentēt