Komentāri: Rēzeknes iedzīvotājai aptiekā atsakās pārdot zāles, kas lietotas gadiem ilgi

Aivars Berzins

Gluži tāpat ir ar tām lētajām un nosaukums tas pats un sastāvs arī. Asinsspiediena mērītājs sasniegt 200 uz 120 . Un tad vēl nevarēja saprast kāpēc bet sapratu ka no tām zāles. Tagad lietoju tās pašas un spiediens ir no rīta 150 90 par dienu 120 82 65

29.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Gan jau farmaceits paskatījās uz Emīliju, novērtēja viņas ārējo izskatu un nolēma neriskēt.

29.jan 2021 Atbildēt
floksis

Lētākās nebūt nav tas pats. Arī man asinsspiedienu galīgi sačakarēja ar tām lētākajām. Tagad jāpērk citas - dārgākas zāles, un vēl vienas, kas jālieto vakarā. Pacients ir bezspēcīgs, aptieka tev nedod un viss. Kaut man tās iepriekšējās arī bija kompensējamās. "Nè! Tad jums jāpērk pa pilnu summu." Un tas ir kādi 50.- eiro. Cilvēks ir bezspēcīgs. Lieto lētāko un sliktāko, jo kāds ierēdnis tā izdomāja. Tad, kad nu paliek pavisam slikti, asinsspiediens mākoņos, tad nu mainīsim uz citām zālēm. Tās citas ir dārgākas par tām, kas bija.

29.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Viņķeles bēdīgi slavenā zāļu pārdošanas reforma, labi vien ka šo trieca no darba. Šī problēma ir masveidīga, ka lētās ,neefektīvās zāles, pareizāk, humpalas, nedod vajadzīgo rezultātu. Tas ir lēto humpalzāļu ražotāju lobijs.

31.jan 2021 Atbildēt

Komentēt