Komentāri: Atklāj, kuri kartupeļu pagatavošanas veidi patiesībā ir bīstami veselībai

Evalds Malahovskis

Nedēļu atpakaļ Pārtikas Revidentā par kartupeļu gatavošanu par šitādu

rezultātu -- ne vārda!! Tad atbildiet man --kurš rakstītājs par šo tēmu ir galīgs

stulbenis vai pirms rakstīšanas piedzēries līdz 5 promilēm, vai vēl vairāk!

19.dec 2020 Atbildēt
Toto Li

Neviens. Tagad tādi laiki, viss, kas dabīgs, patiesībā nav ēdams... Toties Mendeļējeva tabula ar nosaukumu desa, konservi, cepumi un maize, ir veselīga.

19.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Bet es, bļē, katru dienu vismaz pa diviem kilo apēdu! Kur es tik stulbs... :(

19.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Traki, jā.

19.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Baismīgs atklājums, bet turpināšu vien ēst kā vienmēr. Brīnos kā mēs vispār esam, jo mūsu senči ir galīgi aplam ēduši; miežu putraimu biezputra ar taukiem, žāvējuši gaļu, skābējuši kāpostus u.t.t.

19.dec 2020 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

No 16 gadsimta ēd kartupelus!!!

19.dec 2020 Atbildēt
Alegers

Endokrinoloģe Elena Gubkina ir nez ko sapīpējusies. Vienmēr tika rakstīts, ka vislabāk kartupeļus vārīt ir ar visu mizu, jo visvērtīgākais ir tieši zem mizas, un jēliem kartupeļiem to neņemt nav iespējams. Un otrkārt - mizojot jēlus kartupeļus daudz kartpeļa ķermeņa aiziet atkritumos. Ā, sapratu - šo rakstu pasūtīja kartupeļu pārdevēji

21.dec 2020 Atbildēt
Vitto

Jā,vēl vajadzēja piebilst,ka mizām jābūt vismaz 3mm biezām,lai tas sliktums nomizojas:))))

21.dec 2020 Atbildēt

Komentēt