Bet es, bļē, katru dienu vismaz pa diviem kilo apēdu! Kur es tik stulbs... :(
Traki, jā.
Baismīgs atklājums, bet turpināšu vien ēst kā vienmēr. Brīnos kā mēs vispār esam, jo mūsu senči ir galīgi aplam ēduši; miežu putraimu biezputra ar taukiem, žāvējuši gaļu, skābējuši kāpostus u.t.t.
No 16 gadsimta ēd kartupelus!!!
Endokrinoloģe Elena Gubkina ir nez ko sapīpējusies. Vienmēr tika rakstīts, ka vislabāk kartupeļus vārīt ir ar visu mizu, jo visvērtīgākais ir tieši zem mizas, un jēliem kartupeļiem to neņemt nav iespējams. Un otrkārt - mizojot jēlus kartupeļus daudz kartpeļa ķermeņa aiziet atkritumos. Ā, sapratu - šo rakstu pasūtīja kartupeļu pārdevēji
Jā,vēl vajadzēja piebilst,ka mizām jābūt vismaz 3mm biezām,lai tas sliktums nomizojas:))))
Nedēļu atpakaļ Pārtikas Revidentā par kartupeļu gatavošanu par šitādu
rezultātu -- ne vārda!! Tad atbildiet man --kurš rakstītājs par šo tēmu ir galīgs
stulbenis vai pirms rakstīšanas piedzēries līdz 5 promilēm, vai vēl vairāk!
Neviens. Tagad tādi laiki, viss, kas dabīgs, patiesībā nav ēdams... Toties Mendeļējeva tabula ar nosaukumu desa, konservi, cepumi un maize, ir veselīga.