Komentāri: Iedzīvotājs neslēpj dusmas par notiekošo uz Čaka ielas Rīgā

bezkaunīgais sivēns

Jāpacieš vien būs, ja remontēs dienā tad visi brēks par sastrēgumiem. Lielbodēs var nopirkt ausu aizbāžņus, aptiekās arī.

14.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Izrāvāt, cienītais, man vārdus no mutes. Ja nelīdz tamponi, cik zinu, Rīgā ir brīvi pieejami psihoterapeitu pakalpojumi.

14.okt 2020 Atbildēt
Fra atbilde īpaši stulbs

Nav jau neviena pabeigta saremontēta stūra, viss neakurāti salikts, trotuāru līmenis pārlieku pacelts, nav saprotams kāpēc tā. Kaut kādi akmeņu blāķi tiek izveidoti pa vidu ielai, kas ir bīstami autovadītājiem no visiem viedokļiem. Ziemā tur būs saputināts sniegs, kam kūstot pat nebūs kur tecēt, jo noteku nav. Izskatās "sūdīgi", modernai pilsētai neatbilstoši, prātam nepieņemami un neloģiski. Īsta "Serdānija"!

14.okt 2020 Atbildēt
Aigars Maculevics

PA naktss stundam dubulta apmaksa....

14.okt 2020 Atbildēt
Fra

Tālāk pa Čaka ielu jau tikai tagad tas remonts bojā veselību un nervus. Taču rajonā no Pērnavas ielas līdz Ērgļu ielai šāda veida "serdāņu izklaides" notiek no paša jūlija mēneša. Tur ir izveidoti šķembu, grants un cita veida kaudžu uzglabāšanas "termināļi". Naktīs saved kaudzes, izkrauj ar lielu rīboņu un troksni. Nākošajās naktīs un dienā atkal iekrauj smagajās automašīnās un izvadā kas zin uz kurieni. Un tā notiek jau visu šo laiku no jūlija. Mājas dreb, viapkārt dārdoņa, traktori, ekskavatori, smagās mašīnas un kāpurķēžu tehnika. Vai tad tā iela vispār var izturēt tādu slodzi? Tā jau tiek sagandēta ar šo tehniku vēl vairāk. Plānprātība un nekaunība!

14.okt 2020 Atbildēt
Rolands Kaprālis

Butkēvičs, ko tu īdi, kā maza skuķene??? Iesledz savas smadzenes un padomā, labāk būtu, ja ielas noštopetu dienas laikā un apstātos puse centra satiksmes, vai nu tomēr, labāk pieciest divus tris mēnešus un vismaz uz pāris gadiem, būs līdzena iela..... un otrs, kad tad vēl, veikt asfalta klāšanas darbus, ja ne brīvdienu naktīs???? Asfaltam ir arī jāatdziest, pirms tam laist virsū trolejbusus un mašīnas??? Es pats dzīvoju Marijas ielas malā un arī te labo ielu, un tas nav iemesls, lai publiski pinkšķētu.... ielas jālabo būtu tikai naktīs, lai pa dienu nebūtu milzu sastrēgumu....

15.okt 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Butkēvičs vispār izskatās pēc pinkśķētãja.

15.okt 2020 Atbildēt
Fra

kas teica, ka būs līdzena iela, HA, lūkas tur daudz un nav jau neviens vēl ielicis lūkas gludi / asfalts jau sen būs sabojāts ar tiem smagajiem, kāpurķēdniekiem un štūrējot pa to tās kaudzes

16.okt 2020 Atbildēt

Komentēt