Komentāri: "Pazemojoši!" Sieviete par piedzīvoto Stradiņa slimnīcā

Nellija Ko

Paarsteidzoshi prasiiga publika, pacietiiba kaa tikumisks jeedziens ir zudis. Uzreiz, tuuliit, aarpus kaartas, nekaveejoties, par velti!!! Vai tad viss vienkopus maz ir savienojams? Droshi vien lielaa cieteeja ir kaadas jums labi paziistamas naacijas paarstave, tie LV aarstus kritizee uz vella paraushanu. Bet, ja nopietni, tad noskuupstiet rokas tiem sheit veel palikushajiem dakteriem, kas ar mum's, ubagiem, veel sheit kraameejas.

3.okt 2020 Atbildēt
Maija Rinkule

Tev laikam nekad nav bijis pa īstam slikti

3.okt 2020 Atbildēt
Maija Timošenko

Aprobežotā Nellija Ko acīmredzot nezina, kas ir stipras sāpes. Par šiem vārdiem dabūs, jo karmu neviens nav atcēlis. Būs pie sprāgšanas, bet neviens neies klāt, vēl iespers.

3.okt 2020 Atbildēt
Patriks Justs Picukions

Es uzskatu ka neatliekamās palīdzības mediķiem bija jāsniedz nepieciešamā palīdzība, turklāt ja ir nepanesamas akūtās sāpes. Tai skaitā muguras sāpes nieres utt.

3.okt 2020 Atbildēt
Anita Naudiņa

Normàli ,ka jàgaida!Visi tur ir ar problèmam

Pretsàpju zàles tà nedrikst dot pa labi un pa kreisi!Ja bùtu tik slikti izskatìjusies tad bùtu palidziba sniegta uzreiz.Mediķi to redz!

3.okt 2020 Atbildēt
Mirdza Pilskunga

Normāli ir tad, ja gaida tik ilgi, kamēr paņem tos, kas ir priekšā vai ar sirds problēmām, bet nav normāli, ja ar sāpēm jāgaida 5st, kā man ir gadījies un ņem vispirms tos, ko atved ar ātriem, jo mani atveda ar privāto mašīnu. Tas gan nebija Stradiņos.

4.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nemaz nezinu pēc kādas sistēmas tiek sniegta pirmā palīdzība civilajā dzīvē. Kara laukā ārsti vispirms sniedz palīdzību viegli ievainotajiem un tad tikai smagi ievainotajiem vai bezcerīgajiem,

3.okt 2020 Atbildēt
Valda Meijere

Pirmkārt,šī ziņa ir veca.otrkārt,atkal no sērijas;viena tante teica-draudzene,kaimiņiene,vēl kaut kas.Nekas konkrēts'

3.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jptvjmķ..!

3.okt 2020 Atbildēt
cilveks444

Nekas nevar būt normāli, ka tik ilgi ir jāgaida. Īpaši, ja cilvēks ir ticis atvests ar ātro palīdzību. Tātad viņa sūdzības par veselības stāvokli ir tikušas atzītas par tik akūtām, ka steidzami cilvēks jāved uz slimnīcu. Steidzami! Bet nez vai ārsti un medicīniskais personāls ir pirmkārt vainojams pie tā, ka cilvēkam, kurš mokās ar spēcīgām sāpēm, bija jāgaida tik ļoti ilgi. Jo Latvijā hroniski trūkst mediķu, īpaši medicīnas māsu un sanitāru, arī daudzu ārstu, ko var manīt katrs, kuram nākas salīdzināt veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, piemēram, 2000. gadā un šodien 2020. gadā. Rindas uz valsts daļēji apmaksātiem izmeklējumiem šodien ir milzīgas, jo krīzes laikā tika pamatīgi apgriezts finansējums veselības aprūpei. Runa ir par Dombrovska “veiksmes” stāstu. Tad arī tika radītas tās rindas, kuras stiepjas gadu garumā, protams, ja vien pacients neaiziet viņsaulē, savu rindu nesagaidījis. Tad viņam rindā vairs nav jāstāv, jo turp kur viņš dodas, jādomā, pieņem bez rindas. Un vēlreiz nākas atkārtot, ka to, kā varas pārstāvji izturas pret tautu, mēs redzam Latvijas veselības aprūpes kritiskajā stāvoklī, kamdēļ grūst milzu līdzekļus militāristu rīklēs, kamēr cilvēki vienkārši mirst, ir noziedzīgi. Latvijā pie varas ir tautas bendes, nevis tautas kalpi.

3.okt 2020 Atbildēt
Hmm

Tad tpc gandrīz noasiņojuj o tgd saprotu kad nebija steidzamība, pateicoties dzemdību nod vadītājai paliku dzīva, bet bērns dzima 23+3 "PALDIES" vairs neapmeklēšu šo slimnīcu it sevišķi kad asiņoju 3 h kmr vispār ko iedeva un 10 dienas nogulēju un piedzima bērns

3.okt 2020 Atbildēt
Katrina Katkovska

Arstiem ari ir sava taisniba

4.okt 2020 Atbildēt

Komentēt