"Rakstīšu sūdzību!"; autovadītāju pamatīgi sadusmo CSDD rīcība

© F64

Kādu autovadītāju pamatīgi sadusmojusi Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas (CSDD) darbinieku attieksme Valmierā.

Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka bija devies veikt savam auto tehnisko apskati, taču viņam nācās saskarties ar sliktu servisu.

"CSDD tehniskā apskate tiek veikta nekorekti. Ierodoties Valmierā uz tehnisko apskati, darbinieks veica manam auto pārbaudi, kurā, pēc viņa domām, motora eļļa nebija līmenī. Pēc prasības veikt atkārtotu eļļas līmeņa pārbaudi viņš mēģināja pierādīt savu taisnību. Paceļot balsi uz klientiem. Izsaucot maiņas vecāko, viņš piekrita savam darbiniekam līdz brīdim, kad pateicu, ka rakstīšu sūdzību par viņiem. Un pēc šī visa rodas man jautājums, cik adekvāti darbinieki veic tehniskās apskates?" ar savu pieredzi dalās autovadītājs.

Tikmēr kāds komentētājs pauž neizpratni, kā motora eļļa varēja nebūt līmenī, balstoties uz domām.

"Kādām domām?! Eļļa vai nu ir, vai nu nav un to nav iespējams nepamanīt!
Neies jau tehniskās apskates stacijas darbinieki dancot apkārt katram apmeklētājam, ja tiem katrs pieprasīs atkārtoti pārbaudīt vienu vai otru lietu.
Jums principā nav tiesību kaut ko pieprasīt, iebraucat, viņi izdara savu darbu un izbraucat, dodaties novērst nepilnības." teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad autovadītāji sūdzas par CSDD darbinieku attieksmi. Piemēram, pirms kāda laika tika vēstīts par līdzīgu gadījumu Limbažos.

Kā teikts CSDD mājaslapā, transportlīdzekļu valsts tehniskās apskates mērķis ir nodrošināt, lai ceļu satiksmē piedalās droši un visiem tehniskajiem parametriem atbilstoši transportlīdzekļi.

Avots

Svarīgākais