Komentāri: "Rakstīšu sūdzību!"; autovadītāju pamatīgi sadusmo CSDD rīcība

Aivars

Valmierā pārbauda eļļas līmeni? Kaut kā nav nācies saskarties ar tik skrupulozām pārbaudēm.

3.aug 2019 Atbildēt
Reinis Vanters

Pārbauda, it īpaši dīzeļiem.

4.aug 2019 Atbildēt
Guntars Strautmalis

Valmieras CSDD arī manus auto šogad 2 gab. nepamatoti nav izlaidis cauri. Nav jēgas uz turieni braukt. Valmierā CSDD nez kāpēc viss notiek savādāk kā citur Latvijā.

3.aug 2019 Atbildēt
Reinis Vanters

Mašīnas tiek stikti pārbaudītas citu cilvēku un jūsu doršības dēļ, ja jūs nelaiž cauri, tad pastāv drošības riski, kas var izraisīties braucot pa publisku ceļu, ievainojos sevi un citus.

4.aug 2019 Atbildēt
Kalvis Plukss

Nu bet logiski! Nedrikst bez ellas rinki braukt! Noklasies klokene,ko tad? Trauces tik satiksmi pec tam!

4.aug 2019 Atbildēt
Juris

Dīzeļmašīnām izplūdes gāzu sastāvu pārbauda nepareizi. Pārbaude tiek veikta pašu izdomātā motora darbības režīmā. Faktiski būtu jāveic pilsētas braukšanas režīmā braucot ar ātrumu 50 km stundā, tad paātrinātā kustībā sasniedzot 90 km stundā, kā arī braucot 90 km stundā. Šī te neatļauto apgriezienu pielietošana pārbaudes laikā ir tīša un nepieļaujama dzinēja bojāšana, jo kloķa klaņa mehanismā no rūpnīcas aizliegtos milzu apgriezienos veidojas slodzes , kas jau mērāmas 5 -10 tonnās. Un neliels kompresoriņš ar resīveri mašinas bagāžniekā atrisinātu visas pārbaudes problēmas. Pēc brauciena resīverī uzkrātās izplūdes gāzes pārbauda stacionārā iekārtā.

4.aug 2019 Atbildēt
Raimonds Kūlmanis

Es strādāju ar smago traktortehnikai,gan ar auto braucu jau vairāk,nekā 20 gadus.Es arī nevaru saprast,kā var noteikt eļļas līmeni tiko noslāpētam dzinējam,eļļai tak ir jānotekās karterī,vismaz pāris minūtes

4.aug 2019 Atbildēt
Lauma Lasmane

Brauciet uz Valku-rindu nav un viss notiek kā vajag.Nekādu problēmu.Man patīk Valkā!

5.aug 2019 Atbildēt
Jānis Lezdins

Kurā vietā laiž cauri lūžņus, līme talonus,

9.nov 2019 Atbildēt

Komentēt