Komentāri: Kareive sašutusi par notiekošo Ādažu militārajā bāzē

ivars lagzdins

plastmas traukus var sutit brunurupuca nesatajam. vins jau zinaas ko dariit. lai mazgaa un eed.

11.mar 2019 Atbildēt
Dzidra Jurevica

Vienreizējo trauku lietošana vispār, un vēl tik lielos daudzumos, ir dabas totāla piesārņošana, kādreiz taču pat nebija trauku mazgājamās mašīnas, bet visi trauki tika nomazgāti. Dīvaini gan!?

11.mar 2019 Atbildēt
Guntis Kārkliņš

Kādreiz bija obligātais militārais dienests, bleķa bļoda ar alumīnija karoti kas pārklāti ar centimetru biezu kombižira kārtu, spalvaina baltā gaļa un reglamenta ieraksts, ka tas viss jāpārvar "stoiko i neukosniteljno". Ekoloģiskāk par plastmasas traukiem tas protams bija.

14.mar 2019 Atbildēt
Janis Berzs

lai tur muti ciet tie sliñķi kas dzìvo uz citu cilvèku rèķina-èdamais pa brìvu-dzìvoklis pa brìvu uztura nauda-un vèl pĺùta te ka kaut kas nepatìk

11.mar 2019 Atbildēt
Ainars Masionis

Interesanti kā būt,ja aizsardzības ministram nāktos ēst no plastmasas traukiem divas nedēļas?

11.mar 2019 Atbildēt
Pēteris Lavrinovičs

Es sava dienasta laikā nevienu vien tūkstoti trauku ar rokām nomazgāju,baigā problēma,sūta vienu vadu uz ēdnīcu un nevajadzēs tērēt tūkstošus trauku mašīnām.Slaisti ne karēvji.

11.mar 2019 Atbildēt
Žanis Embambelis

Mēs to saucām par''diskotēku''līdz četriem rītā

11.mar 2019 Atbildēt
Guntis Kārkliņš

Un vēl krievu ģenerālim daču būvēji un ieroci redzēji tikai nododot zvērestu padomju tautai.

14.mar 2019 Atbildēt
Edīte Šāvēja

Nezin jau cik pati kareive ir dabai draudziga. Vai tad pati ari ir tik nevainiga, ka neko nav izdarijusi nepareizi, jeb ir no tadas gimenes, kur ed no zelta traukiem un nekad nav cietusi trukumu, jeb nekad nav bijusi ne piknikos ne kaut kur citur, kur izmantoja lielako tiesu plastmasas traukus un vel no tiem nav neviens nomiris.

11.mar 2019 Atbildēt
Igors Prohorovs

Katram kareivim savi ieroči gan laukā, mežā, gan virtuvē! Tāda armija izskatās pēc bērnudārza bez auklītes.

11.mar 2019 Atbildēt
Andizzzs

Dura, par kādu kaitēšanu videi Tu bāzei pārmet? Tie netiek izmesti kaut kur vienkārši, bet atkritumu konteineros, tālāk tas ir atkritumu apsaimniekotāja ziņā cik videi nekaitīgi tas tiek utilizēts. Nākamreiz ar pirkstiem ēdīsi.

11.mar 2019 Atbildēt
Inese Siltare

Ne jau miršana pie vainas kādēļ viņa par to uztraucas, bet vides piesārņošana un tas nudien nav nekas labs.

11.mar 2019 Atbildēt
Andizzzs

Tu dzer no plastmasas pudeles, pērc maizi kas sapakota maisiņos, pērc desu plēvē, pelmeņus plēves iepakojuma, Tu arī piesārņo vidi?

11.mar 2019 Atbildēt
Pēteris Liepiņš

Te ir iespēja pieteikties darbā par profesionālu trauku mazgātāju.Bet drosmīgajiem kareivjiem galvenais ir pats ēdiens.Frontē ierakumos porcelāna šķīvjos ēdienu nepiedāvās.Kāds karavadonis kādreiz esot teicis-grūti mācībās ,viegli kaujā.

12.mar 2019 Atbildēt
Arnis Kruskops

Kareivei ir taisniba. Piesarnojums liels! LV -vieniga valsts ES ,kur automatiski netiek pienemtas plastmasas un skarda budzas! Kadam tas ir izdevigi,bet tas ir noziegums pret vidi.

12.mar 2019 Atbildēt
Andizzzs

Veikalos jāaizliedz tirgot pārtiku plastmasas iepakojumos, elektroniku un citas preces plastmasas iepakojumos. Man ir taisnība 100%

Ko meklē problēmu, kur tās nav? Lai viņa aizbrauc pie arkritumu apsainmiekotāja un tur pēta kas tiek darīts ar viņas traukiem. Tiek nodoti pārstrādei un viņa no tā paša ēdīs atkal. Lai nepīkst.

12.mar 2019 Atbildēt
Andis Klinovičs

Jautājums ko viņa liek kājstarpē ,varbūt vairāk reižu lietojamo marlīti.

12.mar 2019 Atbildēt
Maris Mednis

Karavīriem ēst no saviem katliņiem un pašiem mazgāt, jo īpaši kaujas mācību laikā.

12.mar 2019 Atbildēt

Komentēt